Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Mivel lényegében csak magammal beszélgettem, a hozzászólások törlésével feltehetőleg senkinek sem lesz hiányérzete és a topikban folytatott társalgás fonala nem szakad meg.
Tényleg nem akarod megérteni,hogy nem azzal van a baj,amit mondasz,hanem azzal ahogy? Hogy nem vagy képes normális hangnemben észérvekkel kommunikálni a többiekkel? Hogy évek óta ontod a rosszindulatodat rájuk,amiből már mindenkinek elege van? Hogy nincs egyetlen egy user sem a fórumon,aki melletted állna? Te tőlünk várod a megoldást és az egy pillanatra sem jut eszedbe,hogy esetleg neked kellene valamin változtatni? És most nem a nicknév változtatásra gondoltam,mert azzal nem jutsz előbbre...
Igen, a veled való levelezésemre gondoltam. Ott elismerted az igazamat, és nem épp ugyanez volt a válasz, mint ez a mostani... ennek ellenére hagyod/hagyjátok, hogy menjen tovább a Lyme-hisztéria és az antibiotikum-zabáltatás. Gondolom, elég nyomós indokotok van minderre.......
Vita egyébként azon a topikon egyáltalán nincs. Aki mást mond, mint ami a kegyeltek véleménye, az egyből törlésre kerül. De ezt nem tudom, minek írom ide, amikor teljesen egyértelmű. Esetleg még ti - stafftagok - is elkezdhetnétek az antibiotikum-kúrákat ajánlgatni a fórumozóknak, akkor még hitelesebb lenne ez a Lyme-történet.
Azt hiszem, már minden világos számomra... Azt azért ne feledjétek, hogy a lelkiismeretetekkel egyszer majd nektek is el kell számolnotok. Persze ennek a szemétségnek a súlya nem most fog nagyot ütni, hanem majd ha előbb-utóbb lesz valami komolyabb egészségügyi probléma a családban.
Ui: szép, pontos, korrekt megfogalmazás: "a fórumon nemigazságot teszünk"! Gratulálok!
Ah so, igen, a hivatkozott bejegyzéssel (37) együtt valóban érthető Operator válasza. Azt hiszem, én voltam kissé figyelmetlen, hogy nem olvastam el az előző ~5000 bejegyzést :)
Nem tudom, pontosan mire gondolsz (tán a velem való levelezésre), de a fórumon nemigazságot teszünk hanem rendet tartunk. Az, hogy valamennyi részigazsága vagyon mindenkinek a vitában, az nem jelenti a mennybemenetelt, főleg azt nem, hogy az igazság letéteményesének gondolja magát.
Alapvetően ez egy vitafórum, s nagyjából annyit várunk el, hogy a felhasználók betartsanak alapvető civilizációs normákat, pl. ne akarják eltaposni az ellenvéleményt.
A fórumok vezetése valóban hosszas egyeztetések alapján jutott arra, hogy mi legyen Lyme ügyben a moderációval. Döntöttünk, s nem látunk okot a felülvizsgálatra.
Beszéltem a fórum vezetéssel, elismerték az igazamat. Átküldjem a levelezést?
Az én célom nem a balhé szítás, hanem az, hogy megvédjem a leendő "áldozatok" az átveréstől. Ők szítják a balhét pont azzal, hogy egyből ugranak, ha nem az a mantra megy, ami nekik kedvező...
Van megoldás. Nyiss magadnak egy topicot,ahol egész nap szidhatod az általad annyira gyűlölt személyeket és az általad gyógyszermaffiának nevezett egyletet. Tedd meg! Ha lesz rá vevőd,akkor csináld,de a szerencsétlen betegeket hagyd most már békén!!
Mi az igazság? A Te igazságod? Mi vagyok én szerinted? Nyomozó hivatal? Nem érdekel az igazságod,ameddig nem tartod be a szabályokat és folyamatosan balhét szítasz! A kérésedet a törlésedre vonatkozólag elfogadom. Üdv!
Nem értem, hogy ha valaki beírja az igazságot a Lyme-kór topikba, azt két percen belül kitörlitek... viszont ha engem szánalmas kis pöcsnek, meg faszfejnek neveznek, az mehet, az nem gond. IRL hozzászólásokról nem beszélve... Lehet engem is törölni, ha ez téged megnyugtat, törölj nyugodtan. De attól még a lelkiismereteddel egyszer majd neked is el kell számolnod, hogy a gyógyszermaffiát támogatod, akarva vagy akaratlanul, de támogatod. Csak úgy mellékesen kérdezem, hogy közönyből csinálod vagy te is kapsz érte pénzt?
Nekem tönkretették a kezelések az egész bélrendszeremet és a májamat is azok a kezelések, amelyekre itt manipuláltak be ezek a bizonyos morálisan kifogásolható természetes és jogi személyek, amelyeket ti itt zavartalanul hagytok működni.
De hát tudom én, ez mind lényegtelen részletkérdés, a lényeg, hogy rend legyen a topikban, hadd menjen nyugodtan a Lyme propaganda!
Bajnai Lajos vagyok fertődrőll.A Zaccmodik az igazság szövegét törlik.Itt nincs demokrácia szóllásszabadság.Még hitler és Sztalin is adott szót a halálraitéltnek.ZACCMODIK ne legyetek Lelkigyilkosok.ÉLJEN a magyar igazság.