Keresés

Részletes keresés

smafu Creative Commons License 2005.02.24 0 0 610

Ez csak azt bizonyítja, hogy olyan ballib vagy, aki nem siklik el a tények felett.

De nem értem mit vitatkozol, mikor te magad is liberálisnak vallod magad.

Neked ezt speciel el is hiszem, szintén a hozzászólásaid alapján, amivel leszögezted, hogy sem SZDSZ-re sem MSZP-re nem szavazol.

Szöges ellentétben néhány itt vitázó ballib pártkatonával, akik soha nem voltak se liberálisak, se baloldaliak.

Előzmény: MuzX (602)
hurráoptimista Creative Commons License 2005.02.24 0 0 609
Naja. :(
Előzmény: Törölt nick (576)
farriss Creative Commons License 2005.02.24 0 0 608

Ennél részletesebb választ nem is vártam volna...

Előzmény: Törölt nick (589)
Kadmosz Creative Commons License 2005.02.24 0 0 607
Vicces kis topik. Persze álmodozni lehet. Meg a kommunista múltban élni, mint a tüntető földművesek(?), meg ötletgazdáik. Csak hát sok teteje nem lesz.
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.24 0 0 606

te teljesen begolyóztál.

mi köze van a gazdatüntetéshez ov-nak?????

láttad felszólalni ott vagy mire alapozod ezt??

mi van ha baloldalról szponzorálja az szdsz mint anno a taxisblokádot ???

ezt nem tudhatod. ( szdsz is ugyanannyira itéli el, mint a fidesz erről ennyit)

amíg nem tudsz bizonyítékokkal szolgálni addig kéretik nem hazudni !

Előzmény: vasmadár (603)
smafu Creative Commons License 2005.02.24 0 0 605

Nem olvasol elég Smafut csillagom..

A mentegetés és seggnyalási korszak, most a ballib oldalon ütötte fel a fejét.

Nekem, most elég a kritika. Gyurcsány és csapata pedig rendkívüli módon megkönnyíti a dolgomat.

Tolvajok és nemzetellenes mocskok gyülekezete az MSZP.

Előzmény: vasmadár (603)
luis3 Creative Commons License 2005.02.24 0 0 604
Nem az ő véleményük? Minden megnyilatkozásuk és tettük ezt támasztja alá!! Lehet szórni a rizsát a határon túliakról (útlevél, támogatás stb. ) de mikor a tényleges tettekre kerül a sor, mindig győz az elmúlt 50 év MKP-MDP-MSZMP-MSZP hazaáruló internacionalista nemzetpolitikája, amit az SZDSZ szívvel-lélekkel támogat mindig!! De az én véleményem nem számít: kérdezz meg valakit a határon túliak közül: szerintük mit tett értük ez a banda? Nem sok nyomdafestéket kapna a véleményük.
Előzmény: Törölt nick (598)
vasmadár Creative Commons License 2005.02.24 0 0 603
te vérbeli jobbos ...smafu vagy, mentegeted a szarkeverő vezéretek mocskát, amit bukása óta művel itt a kárpátmedencében, de a legnagyobb pofon hátra van 2006 ban, mert ez a puccs sem sikerül, amennyi bőr van ill. nincs a képén, abból sem tanul, mint ahogy elvakultak vagytok ti is a seggnyalásában
Előzmény: smafu (596)
MuzX Creative Commons License 2005.02.24 0 0 602
Szintiszta paranoia, amit mondasz. :)

Szerinted, amikor azt mondom, hogy kérdéses Gyurcsány alkalmassága a kormányfői szerepre, a jobboldallal vitázom?
Amikor azt mondom, hogy otromba hülyeség és diplomácia hiba Gyurcsány beszólása, a jobboldallal vitázom?
Amikor önként egy jobboldali önkormányzati lapnak dolgozom, a jobboldallal vitázom? (Aha, biztos beépült felforgató szabotőr vagyok, ugye?) :)))

Azt is mondtam már, hogy szó sincs otthonmaradásról, én szavazni fogok, csak érvénytelenül, mindenkit behúzok, hogy ne tudják manipulálni. Ez nem ugyanaz, mint az otthonmaradás, mert az csak egy sima érdektelenség, ez pedig a jelenlegi politikai elit aktív elutasítása en bloc.

Na mindegy, ha valaki csak azt tudja kihozni mindeből, amire be van kondícionálva, annak hiába mondom. :)
Előzmény: smafu (596)
ecinereb Creative Commons License 2005.02.24 0 0 600
Tanárból túl sok van, sorry. A kolidíjakról nem hallottam, de ha lesz változás, arról rögtön tudni fogok. Eddig semmi jele. A csótányos szobáért nekem az 5000 is sok volt anno, de másoknak a diákhitel is csak arra kellett, hogy feldobják a ruhatárukat egy-két márkás cuccal. (A fiatalok ellen az egész magyar felsőoktatás egy merénylet. És nem a kolidíj, hanem ez az, aminek nem lesz jó vége.)
Előzmény: Törölt nick (594)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.24 0 0 598

ez nem a kormánypártok véleménye/állítása, hanem szerinted a kormánypártoké.

Nagyon messze vagy a valóságtól, dehát nem én leszek az, aki segíteni fog.

Előzmény: luis3 (595)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.24 0 0 597

Gyurcsány nem magyar gyalázó, hanem csak megtagadta a határontúli testvéreink származását.

Tagadta  frászt, ez sem válik attól igazzá, hogy belesulykolták a fejedbe.

De mivel toleráns vagyok, elfogadom, hogy ez a nézeted, viszont ettől GyF még nem válik magyargyalázóvá, legfeljebb a te és a hozzád hasonlók fejében. Az meg kit érdekel. Nem vagytok összesen 20 %-nyian :-)

És felkérte minden hívét, hogy ugyanezt tegye.

Vagyis a választóképesek 80%-át...

ejha !

Előzmény: smafu (593)
smafu Creative Commons License 2005.02.24 0 0 596

Nekem jobboldalinak elhiheted, hogy vérbeli ballib vagy.

Pl az is ezt mutatja, hogy ezt letagadod, miközben csak jobbosokkal vitázol, és csak a jobboldal ellenében beszélsz, miközben a balt mentegeted.

A "nem szavazok sehova " baromság is csak az MSZP érdekeit szolgálja.

Aztán majd hivatkoznak, az otthonmaradottakra, ahogyan ezt az EP választáson illetve a KÁP-on tették.

Előzmény: MuzX (591)
luis3 Creative Commons License 2005.02.24 0 0 595
Szvzs az, aki szerint elveszik a magyar nyugdíjasok pénzét az "idegenek" Aki szerint 23 millió román munkavállaló fogja a elözönleni az országot. Aki szerint a kettős állampolgársággal összeomlik tb és az eü. Aki szerint az iskolákat egyetemeket elfoglalja a sok idegen ingyenélő. Aki szerint a határon túliak nekünk csak nyűg, teher és alapvetően semmi közünk hozzájuk.Aki szerint olyan hogy történelmi-érzelmi közösség nem létezik. Akik minden eszközzel keresztbetesznek azért hogy nehogy véletlenül ne a román, szlovák, szerb nacionalistáknak legyen igaza. Aki szerint minden kissebség szép és támogatandó-kivéve a magyart. Aki szerint a pénzen kívül más értékmérő nincs a nemzetrészek közti kapcsolatban. Szóval a mostani kormánypártok.
Előzmény: Törölt nick (582)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.24 0 0 594
nem azt tapogatom de kérdezd meg azt a közel 1000 tanárt akit most fognak elküldeni, meg azt a sok 10000 diákot akik 20-25 ezret fognak fizetni a koliért ha nem akarnak albérletet.
Előzmény: ecinereb (588)
smafu Creative Commons License 2005.02.24 0 0 593

Gyurcsány nem magyar gyalázó, hanem csak megtagadta a határontúli testvéreink származását.

És felkérte minden hívét, hogy ugyanezt tegye.

Irreveláns statisztikai adatokat készített a pénzünkből, és magyart magyar ellen fordított.

Egy bukó szerencsevadász, aki igen sokat árt a nemzetnek, ahogy jogelődei tették az MSZMP színeiben.

Előzmény: Törölt nick (582)
MuzX Creative Commons License 2005.02.24 0 0 591
Egy szóval se állítottam, hogy független vagyok.
Nem vagyok jobboldali meggyőződésem és ideológiai ismereteim szerint, leginkább valamiféle liberális beállítottsághoz lehetek közel. Ennek ellenére az SZDSZ-re se adnám a voksom.
Csakhogy én nem ezzel a kétosztatú szemlélettel élek, hogy van a "Mi", az igazság és erkölcs letéteményesei, és vannak "ők", a hazug, csaló banda.

Képzeld el, legutóbbi önkormányzati választáson a polgári jelöltet támogattam, mert vállalható volt.
Sőt, a jelenlegi polgári többségú önkormányzat újságának dolgozom ingyen és önként, mert úgy érzem, a közösségért tehetek ennyit, akkor is, ha időnként cenzurázza a polgármester az írásokat.

Ennek ellenére sok olyan dolog volt, ami a jobboldali kormány idején bökte a csőrömet, ahogy van most is.

Ha nem vetted volna észre, magam is megkérdőjeleztem Gyurcsány kormányfőnek való alkalmasságát egy előző üzenetemben.

Előzmény: smafu (580)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.24 0 0 590

Nekem tökmindegy ki lesz a min elnök mert "báb" .

De az nem mindegy, hogy milyen lesz a kormány.

olyan kormányt nem akarok aki:

- megvonja a lakáshitelek adókedvezményét

- eltörli a szja 25%-*os nyugdíjpénztári kedvezményét

- csőd szélére sodorja a felsőoktatást

- csőd szélére sodorja a kisvállalkozókat

- megszüntetik a széchenyi tervet

- a világba emelik az árakat

- megalázzák a határontúliakat

...stb,stb.

szóval ez nem a min.elnökön múlik, hanem a kormányon.

És a fidesz kormány klasszisokkal jobban tette a dolgát ( a mezőgazd. leszámítva bár az teljesen kisgazda kézben volt) mint ez a mai. és úgy tette volna akkor is, ha nem ov hanem más a minelnöke. itt a miniszterek a fontosabbak nem a min.elnök személye.

Előzmény: MuzX (577)
ecinereb Creative Commons License 2005.02.24 0 0 588
Ez a dialógus kb. ugyanígy lezajlott már kb. fél éve. Semmi változás. Nem haladsz te a főiránnyal, már más szelek fújnak ám! A FIDESZ minket (mert ugye én több vagyok) is megszólított ám, beeee. És nem olyan magas lóról, ahogy te beszélsz. (Most éppen azt tapogatod, hogy mennyivel lenne MÉG JOBB az esélye a FIDESZnek, ha nem OV lenne a vezér?)
Előzmény: Törölt nick (574)
mibi Creative Commons License 2005.02.24 0 0 587
Ovatosabban! Kosanak mar van annyi a fule mogott, hogy barmikor le lehet allitani. A fazon nem hulye es abban a pillanatban, amikor elkezdenek komolyan piszkalgatni a gazdasagi ugyeit meg a disznosagait leallna es hatterbe huzodna. Ezt mar tobbszor megtette egyebkent. Legutobb a sportcsanok (debreceni) finanszirozasa koruli simlijei elokerulese eseten.
Előzmény: Törölt nick (559)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.24 0 0 586
Lubybebi, miota van kozepen a fidesz-miep? Legalabb magadnak ne hazudjal. :)))
Előzmény: qncogi (14)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.24 0 0 584

csak betettem a Horkai írására alkalmazható paragrafusokat.

zavar ?

neked tetszik amit Horkai ír ?

Előzmény: Törölt nick (579)
MuzX Creative Commons License 2005.02.24 0 0 583
Pontosan mit is mostam össze?
Világosíts fel, kérlek, ha hajlandó vagy leereszkedni...:)))
Előzmény: tarolo (561)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.24 0 0 582

Gyurcsányék gyalázták ?

A legutóbbi népszavazás okán a magyarságot nem ők gyalázátk, nem az ő fogalmaik szerint lett aljanép (Kondor) vagy szar ami elválik a víztől (Duray) és az MVSZ honlapja van tele a magyar választók akaratát, többségét gyalázó, becsmérlő írásokkal.

továbbá Gyulay püspök úr merte azt mondani, hogy a magyarság értelen a demokráciára, meg hogy lumpenprolik (Bayer), nekünk Mohács kell, birkanép stb....

akkor ki itt a magyargyalázó ???

Előzmény: luis3 (570)
mibi Creative Commons License 2005.02.24 0 0 581
" Azert fizetjuk a nemzetbiztonsagiakat, hogy deritsek ki kicsoda Horkay."

Speciel a nev nem kulonosebben erdekes. Viszont az, hogy kicsoda a fazon az eldolt. Sajnos a szokincsem nincs olyan bo, hogy kelloen talalo szinonimat talaljak ra. Matol kezdve az aljas gusztustalansag felso hatarerteket ugy hivjak, hogy Horkay.
Előzmény: Jo Tunder (568)
smafu Creative Commons License 2005.02.24 0 0 580
Engem meggyőztél.. Denimmel meg Doneckel, a függetlenség csúcsai vagytok.. :DDD
Előzmény: MuzX (577)
della Creative Commons License 2005.02.24 0 0 578

1. A Fidesz a Felvonulási téren ezekben a napokban bukja el 2006-ot.

2. A weyerbélázás terminus technicus lecserélését javaslom lovaspistázásra.

MuzX Creative Commons License 2005.02.24 0 0 577
Ez a baj, itt, hogy rögtön besoroltok mindenkit, aki nem ért veletek egyet az ellenséges táborba...
Pedig én nem támogatom egyiket se.

Csak bizonyos emberi vonatkozásaiban képtelen vagyok elfogadni Orbánt politikai életútját és stílusát. Félni nem félek tőle, csak nem tud meggyőzni arról, hogy rá lenne szükség.
Ugyanúgy nem fogok Gyurcsányra meg a mostani kormányra se szavazni, mert ő se tett semmit azért, hogy elnyerje a bizalmamat.

Úgyhogy hátrább az agarakkal, nincs semmiféle "mi ballib médiánk" vagy ilyesmi.

Kósa egy vérszomjas, zsigerből gyűlölködő alak, politikailag a szalonképtelenség határán.
Előzmény: Törölt nick (559)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.24 0 0 575

Háborús uszítás

153. § (1) Aki háborúra uszít, vagy egyébként háborús hírverést folytat, bûntettet követ el, és két évtõl nyolc évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.

(2) A büntetés öt évtõl tizenöt évig terjedõ szabadságvesztés, ha a bûncselekményt nagy nyilvánosság elõtt követik el.

Előzmény: Törölt nick (572)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.24 0 0 574

én se tudom miért féltek. ezt nektek kell tudni.

Csak feltűnik, hogy amíg a jobboldali fórumozók  (mi vagyunk kevesebben tudom)az mszp-szdsz kormányt bírálják nem annak jelentéktelen min.elnökét , addig a baloldali fórumozók orbán viktort . ezek szerint nem tetszett nekik ov, ellenben meg voltak elégedve a fidesz kormánnyal igaz ov nélkül.

Előzmény: ecinereb (566)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!