Ha Citroën-ekről esik szó, akkor a GS/A modelleket többnyire -méltatlanul - elfelejtik, vagy épp csak megemlítik. Pedig létük igazi sikertörténete volt a gyár történetének. Pedig a GS a Citroën második legnagyobb példányszámban elkelt típusa, elnyerte az év autója címet is (1971). Várom ebbe a topicba a típus rajongóit. További adatokra a:
http://www.citroen-gs.hu
oldalon találhattok.
Üdvözlettel: GSdriver
Köszönöm! Megkeresem mindenképp!! Egyébként ő egy ember ennyi névvel? Pajkos kisdömpert már találtam pl. belsőség blogon.. ha nem ő mindegy, írok neki! Köszönöm mégegyszer!!
Pajkos kisdömpert, vagy Kuksit, vagy Guttalax kolégát keresd, neki van egy kintről behozott Pallasa, ami ha jól emlékszem még szürke-metál is (ezüstmetálnak is hívhatjuk).
Az állapotát nem tudom, de mikor behozta, járóképes volt.
4-5 éve már, hogy ez az autó fentvolt a vaterán... A szerb rendszám lehetséges, "elég sok" van a szerbeknél, horvátoknál GSA-ból... bontóba is... Ha még vannak... Ezt se tudom biztosra, de KELL nekem egy ezüst GSA Pallas!! Szívem csücske! Boldog Új Évet Kívánok nektek GS/GSA tulajoknak! : )
Nekem mindi zólnak a drága barátaim, ha látnak egyet valahol. jól ki vannak képezve van aki már fényképről is fölismeri! :D Van aztán, hogy kiderül egy BX-et láttak vagy valami mást. Legutóbb Peti barátom váltig állította, hogy Tesco parkolóban látott egy ilyen bronzmetál színűt. De tán szerb rendszámmal. Max egy hónapja lehetett.
Megragadva az alkalmat, hogy legalább ketten ittvagytok :) Ti mit tudtok erről a GSA-ról? nagyon régen, a vaterán ment el egész olcsón.. csomó alkatrésszel... még a tojáshély a popsimon volt, akkor azért nem lehetett az enyém mára meg nem találok GSA-t :(
Lehet, hogy tudta a program ami a gépen volt. Ha mégse akkor előbb utóbb rá kell jönniük! :D A múltkor mentünk át Csongrádra cimborámmal meg a nagyon kedves kis kolléganőjével, aki pohártartónak nézte a mszerfalon elhelyezett kézifék kart! XD
Feri örültek a vizsgán? :D Az enyémet nem tudták elindítani! Be kellett mennem... Azt mondja a főnök a fiának: - Attilla menjél nézd meg, hogy indul a repülő!
Hát éz azt hittem rétröhögöm az agyam! :'D
Az ügynökösködés nagyon megy! Nézzétek milyen lácsesz szemüvegeket tartok a műszerfalon!