a korai felvételek tényleg elég hányattatott módon kerültek rögzítésre, azóta pedig nagyot fordult a világ. Taranis is otthon mesterel Catafalque-ot, na ezt pl tíz éve biztos nem tudta volna megtenni.
Viszonylag 'régi' hír. De valami borzalmas ahogy Krisztofóró károgni próbál.
Ugyanebből a körből csináltak egy Thorns és egy Ved Buens-es újrakiadást is. Az egyetlen amit nem értek, hogy egyik banda sem reklámozta ezt, vagy csak elkerülte a figyelmem lehet. Aki itt van zenész az elmondhatná, hogy ennek van-e valami mélylélektani oka vagy sem. Vagy ha ennyire utálják a régi dolgaikat akkor miért engedélyezik a remastert? (pénz?)
Pedig van benne SOD (mármint a brés számban), persze csak az a mély része, ami a pörgős, kemény külső mögött van. De nem ugyanaz, nyilván. A Chaos Path nekem eléggé más hangulat, ez inkább komolyabb, érzelmesebb, a Chaos Path egy játék.
Hú, akkor engem tényleg le fognak hülyézni, mert ez nagyon nem ugyanaz az érzés :-DD Mondjuk az utolsó három szám meg tökre az Anekdotenre és hasonló skandináv prog. zenekarokra emlékeztet, de van az a pattogós hegedűs dal, az meg akár egy beszívott Skyclad is lehetne. Érdekes lemez.
Jól van, figyeljetek, a Callistóban még nem vagyok biztos, de a Giant Squid tényleg gecijó, minden itteni olvtársnak szívből ajánlom (kivéve Engit). A 2. szám (nem vagyok hajlandó leírni a címét, mert a címeik ritka nagy köcsögségek) valahogy a Chaos Path-re emlékeztet, tudom, ebbe majd jócskán bele fogtok kötni és lehülyéztek, de számomra akkor is némileg hasonló a két dal érzésvilága. Hallgassátok meg ezt a lemezt, ne legyetek buzik.
Az jó lenne, amúgyis azt vettem észre, hogy kurvára semmire sem megyek el. Ez meg, még ha nem is tudom, hogy valami e, vagy megy valahová, az biztos, hogy élményszámba menne.
De amúgy ne mondd, hogy nem hallod AZOKAT a magyar szavakat a második számban. Becsülöm az elhivatottságod, hogy képes voltál a művészi értékre figyelni, miközben folyamatosan tolják a kassza, massza, tossza, bassza szavakat, mintha igazi magyarok lennének :D
Hehe, hálistennek. Első hallgatásra érdekesnek mondanám, de hogy mégegyszer meghallgatom e, fogalmam sincs. Még nem hallottam ilyet, az biztos. Szarnak semmiképp sem mondanám, elég egyedi, kell hozzá hangulat.
LOL vazze, épp teregettem, és ment az új Ajattara második száma, a "Massat". Hát alig bírtam feltenni a ruhákat a röhögéstől. Tipikusan az a szám, amire már látod a magyar feliratokat elsőre, borulás komolyan :D