Na, ja. Én is jó pár példát láttam erre, igaz, akikkel én dolgoztam nem voltak teljesen írástudatlanok, de nem is voltak "túlképzettek". De sajnos a tanulás igazi, használható lehetősége náluk sem volt meg. :-(
A térképrajzolást én sem adtam ki a kezemből. :-) Egyszer egy munkásom ismerkedni akart, odasomfordált, és megkérdezte: "No, aztán ma hány likat rajzoltál be?"
Egy 90x60-as imaszőnyeget kaptam kint a vendéglátóimtól, az van csak onnan, de nagyon szép:)
Na persze,- a szintezés a legegyszerűbb feladat a geodéziában, azért is bíztam rájuk:) A térképezést azért mégse...:) Meg az öntözőhálózat tervezését se:) Na, de azért egy írástudatlantól gyönyörű ennyi is, nem? Ha tanulhatott volna, bármi lehetett volna, annyira értelmes gyerek volt.
A feladatok közül asszem a magyarul történő adatközlés lehetett a nehezebb. A szintezés nem olyan borzatrix bonyolult, legalábbis, amire mi használtuk, ott nem volt az. De jó is lenne a terepen tavasszal... :-)
Szőnyeget vettél? Ismerőseim pár éve voltak, és mesélték, hogy potom áron vehettek volna, de nem fért több cucc a hátizsákokba. :-(
A helyi segéderők. Aki a kobrát hozta nekünk "ajándékba", írástudatlan, de 3 hónap után önállóan kezelte a szintezőműszert, és magyarul (!) olvasta le, és jól!
Meséltem Detty, hogy elvesztek az Iráni képeim, most ennyit találtam egy könyvben véletlenül. Kb. 1000 képem odalett sajna, amiket a közel két év alatt csináltam.
Hali, Mindenkinek!!!!
Eladó egy egyhetes wellness-üdülés itt:
http://www.clubdobogomajor.hu/
Időpont: 2008. március 15-22. Szombattól szombatig.
Eredeti ára:
A kétfős stúdiószoba ára 21 900.- Ft / éj, amely a reggelis ellátás mellett a parkoló díját és a wellness részleg (szauna, pezsgőfürdő és gőzfürdő, fitness-terem, beltéri és kültéri medence) használatát is tartalmazza. Félpanziós ellátás is igényelhető, ennek felára + 2100.- Ft / fő / éj.
Mindez most 70 ezerért eladó.
Érdeklődni nálam. J