Szia gyuri üdvözletem Pap attila vagyok florg írta hogy neked van meg a stochelo dvd tudnál esetleg nekem segiteni hol tudom letőlteni vagy mennyiért osztanád meg velem vagy bárki ha tudnátok segiteni nagyon hálás lennék.Az ímailomra várom a visszajelzéseket,atis41@citromail.huÜdvözlettel.Pap attila.
Sziasztok srácok attila vagyok ujj a forumon nagyon nagy kérésem lenne immáron egy éve keresgetem a stochelo rosenberg dvd jét és itt olvastam hogy itt megosztottátok egymással is ha valakinek még van othon vagy tud egy linket küldeni azt nagyon meghálálnám neketek nagyon jo dolog és büszke vagyok rá hogy már ithon is vannak manousche müvelök és ápoljuk django reinhard hagyatékát.
sziasztok. florg javaslatára áthoztam ide ezt a posztot.
nézegettem ma gypsy gitárokat - sajnos csak a neten : ( - teljesen meglepett, hogy 670 mm hosszú a menzúrájuk, hosszabb mint egy klasszikus gitár vagy mondjuk az én telecasterem. miért jó ez neki? feszesebb a húr és nagyobbat szól? vastagabb húr is rámegy és azért szól nagyobbat?
Visszaolvasgattam kicsit a hozzászólásokat, láttam, hogy néhányan felrakták a gitárjukat, és mondtatok róla véleményt, ezt majd én is megteszem, kiváncsi vagyok mit tudnátok róla mondani :)
És kérhetnék egy kis seedet a Waltzes dvd-hez? Kösz :)
Ilyenen nem játszik senki híresség. Én igen, de az enyém szebb.:))
A képen nem látszik az állapota, a tok nem hozzávaló.
Össze van firkálva, amit részemről rühellek. Egyetlen ember aláírását viselném el a gitáromon, Django Reinhardtét, de akkor vehetnék új gitárt, mert azt a vitrinben őrizném.
Ez a hangszer amúgy 8-900 eu újonnan, úgyhogy ennyiért használtan drága, nem kéne.
A hirdetes szovege kicsit expressziv, hiszen ez a gitar is kinaban keszult, s egy Rosenberg csak akkor veszi a kezebe ha egy fesztivalon a kezebe nyomjak :-)
Nincs akkora közösség, hogy ez lényeges legyen. Megoldható ez személyesen is. Persze ez csak az én véleményem.
Én sem szeretném, ha a lemezeim ilyen oldalakon lennének, tudom, most bort iszom és vizet prédikálok, de akkor is.
Én általában vásárolok, különösen akkor, ha esetleg személyesen is ismerem a művészt. Sőt, olyan is előfordult már velem, hogy megvettem valamit, ami egyébként le volt töltve.
Persze egy Mezzo video esetében ez nem annyira lehetséges.