Igen, volt benne hatásvadász elem, de miért ne tehetné meg egy kritikus pillanatban? Joga van kiválasztani, hogy mi az, amivel ő is foglalkozik, amit bejelent, és mi az, amivel nem foglalkozik, hanem a rendőrség szóvivője jelent be.
Ha ezzel netán arra akartál volna célozni, hogy a topiknyitó nick az én nickem lenne, ki kell ábrándítsalak... nem az én nickem. Nem is figyeltem különösebben a munkásságát, de az a topik igazán jó ötlet volt tőle... kár, hogy korábban nem vettem észre.
Igazat mondott, akkor valóban őrizetbe vették az igazgatót. Azóta megy szépen az eljárás a maga jogi útján, az igazgatót azóta szabadlábra helyezték, mert a döntésben illetékes így látta jónak, mi a baj ezzel?
Orbán Viktor személyes jelenléte, a helyszín megtekintése utáni nyilatkozatai, később az intézkedések kapcsán szerintem szó nem érheti a ház elejét.
Leginkább azt nem amikor ügyészségi vagy rendôrségi szóvivôként bejelentette a parlamentben, hogy az igazgatót ôrizetbe vették. Aztán a dicsô háznak a 2/3-a tapsolt.
Miniszterelnökként arra szerződtettük, hogy oldja meg az országos problémákat. Egy árvíz, és az árvíz okozta károk minél jobb elhárítása, például kifejezetten ilyen probléma.
A vörösiszap katasztrófa is ez a kategória.
Orbán Viktor személyes jelenléte, a helyszín megtekintése utáni nyilatkozatai, később az intézkedések kapcsán szerintem szó nem érheti a ház elejét.
Inkább nem minősítem a szellemi képességeidet, Mariska!
Képzeld, tudom, hogy a tanulmányi ösztöndíj csak a tanulmányi eredménytől függ! Viszont a karonkénti átlag határozza meg. Ergo: ha egy karon sok jó eredmény van, kevesebb lesz az egy főre jutó ösztöndíj.
A BME-VIK felvételi ponthatára ebben az évben 370 volt, az ELTE -ÁJK-n 426. Szerintenem, mókuci, hol lesz több jó tanuló?
A szoctámot viszont a papíron kimutatott jövedelem alapján osztják. Én ERRŐL beszéltem.
Annyira ügyesen tudsz csúsztatni, összemosni,( istenem, már megint a stílus!!!) hogy a tájékozatlanabbakat bármikor megvezetheted, de engem nem.
A véleményem az, hogy a munkavégzés minőségét nem a menedzser életkora, hanem a terület eredményessége mutatja meg. Ez később lesz megállapítható. Ha jó munkát végez az illető, akkor az összeg elfogadhatónak tűnik, tekintve a feladatkörrel járó felelősség mértékét. Ha nem végez jó munkát az illető, akkor pedig le kell váltani.