Hát még sajna én sem láttam a könyvet egy boltban sem:-(
Amúgy ti hol laktok? mert ugye a fővárosban bizti hamarabb lesz kapható, mint itt Egerben. (bár mondjuk lehet hogy itt is akkor lehet megvenni, mint bp-n, de hogy hammarabb nem az bizti.:-)
na mind egy, írjatok valamit
az lesz a legjobb, ha a jövőhéten elmegyek, és megnézem magam, hogy megjelent-e. az a biztos.
az tuti, hogy a filmet nem tudnák olyan hamar leforgatni, hogy azalatt a színész ne nőjön meg. Darren feladta a leckét a filmeseknek.
Hát,én sem jöttem rá még erre a másik okra,lehet,hogy már ki kellett volna derülnie...ebben az esetben én hülye vagyok,mert semmi más okot nem látok:)(bar az sem ok,hogy igaz,mert nem is az...)...de az is lehet,hogy majd a végén tudjuk meg...
Nah,ezt már máshol is mondták,ott is felvetettem,amit most itt fogok:
szval.lehet,hogy ez nagy baromság,de nem úgy van,hogy a megjelentek azok,amik ebben a hónapban jelennek/jelentek meg...mert pl az 'előkészületben'nél is csak hónap van írva8hogy július...)tehát éppen ezért még lehet,hogy nem jelent meg...bár lehet,hogy igen:)
Szerintem akkor sem lehetne megoldani, mert a filmeket akkor is forgatják jó pár évig, darren meg hiába hogy sok év telik el közben nem változna annyit mint a színész. gondoljatok csak bele mondjuk 14 évesen nézel ki valahogy de 18-19 évesen teljesen máshogy. De amilyen a mai technika bizti meg tudnák oldani.
A másik dolog: Unalmamban előről elkezdtem olvasni a sorozatot és a bevezetőnél olvasható ugye:
"Kér okból fogtam bele a történet elmesélésébe. Az egyik a könyv olvasása közben ki fog derülni. A másik ok a következő: A történet igaz."
Na már most én lehet hogy nagyon hülye vagyok (mondjátok meg nyugodtam), de enm jöttem rá erre az okra. Szóval kíváncsi lennék rá. Vagy ezt csak úgy írta?
meg tudnák csinálni egy szereplővel végig, mert 1-2 könyv elején ez van irva: pl. 6 év telt el azóta, hogy...
és akkor ijen részeknél felirnák a filmen is, h 6 évvel később...
addig nem változna semmit, és igy ok.
remélem értitek...
Nem értem,hogy miért kéne,hogy vki 5évig ugyanúgy nézzenk ki....
Végül is,ha nagyon ügyesek(khm),akkor gyorsan leforgatják és nincs nagy gáz...báár.A franc tudja.Azért ennyit leforgatni nem kevés idő....
Akkor sztem lehet,hogy közben szereplőt cserélnek...vagy esetleg meghagyják a régit,de sztem az már hülyén fog kinézni....
Még egy indok, hogy tom felton, mért nem lehetne darren: tom már 16 éves, az meg már egy kicsit sok darrennek szerintem, mert amikor a történet kezdődik darren olyan 13-14 éves lehet. Különben is mire elkezdik forgatni a filmet tom felton lehet addigra vagy 18 is. az meg már télleg sok. Amúgy nincs olyan fiú aki kb 5 évig ugyanúgy néz ki, vagyis egy színésszel bizti nem lehetne megoldani.
Én már mexoktam Tom feltont szőkének...meg ő azért 'tűnik fel"...a barna az olyan átlagos és úgy már nem is olyan érdekes....na,ezt sztem senki nem érti rajtam kívül:))
Jajj,jelenjen már meg a 10.,mert sztem kicsit kavartak abban a rövid ismertető szövegben...bár már régen olvastam,de azért egy dologban biztos hülyék voltak:)...csak hát ugye ezt a 10.kel lehetne megmagyarázni....
Hát mondjuk én sem tudnám darrent szőkének, tom feltont meg barnának elképzelni. kérdztem könyvesboltosokat, hogy nem-e tudják mikor jelenik meg a 10. és azt mondták hogy ők is csak annyit tudnak hogy nemsokára:-( ( hát ez nem sok:-()
Amúgy jelenleg nem nyaralok ausztriában, csak éjszaka írtam, és ezért írtam hülyeségeket. Most még Magyarországon várakozok a könyvre:-)
Halihóóóóó!
itt a nyár. és a 10. ds. legalábbis nemsokára. elvileg június végén, de ahogy ismerjük ezeket a kedves könyvesboltokat, júliusban lesz csak meg.
darrennek ugye nem szőke a haja? én sötét hajszínre emlékszem, és már csak ezért sem lenne jó tom felton darrennek, mert akkor be kéne sötétítenije a haját, az meg hülyén állna neki. és ugyanaz lenne, mint a hp-ben, higy daniell szeme is kék maradt, tom hajszínét is meghagynák szerintem szőkén, úgy meg szar.
Na én majd írok!
Még változatlanul nem szeretném hogy legyen belőle film, mert bizti hogy elszarják, azt meg nagyon nagyon nem szeretném. Meg lenne aki csak a film miatt szeretné, meg szerintem bizti hogy teljesen más lesz mint amilyet elképzeltem, az meg nagyon fantáziaromboló, meg nem akarok csalódni benne.
A 10. hez már tényleg nem kell sokat aludni.:) ha valamelyikőtök megtudja hogy megjelent, akkor azonnal írja ide léccccccike, mert én már nagyon nagyon, nagyon nagyon várom.
Sztem sem lenne jó ötlet...remélem ezt majd mások is így fogják látni(ha lesz film:) )...
na,de gondolkodjunk:attól,mert ezt szeretné,még nem biztos,hogy ez lesz...;)....remélem!:)
Marie: Is there a book that you would like to see made into a movie, and if so is there a character you'd like to play in it?
Tom: There is, actually. The Darren Shan series (Cirque du Freak). Have you heard of it? I think those would make great films, and I'd love to play any character in it. I'd love to play Darren, who is the main character. If they ever made that into a film, I could see myself doing that.
Hát én is úgy tudtam,hogy 20 lesz-legalábbis néhány interjújában ezt írta!-...az a gáz,hogy ha 1 ember mondja,akkor nem biztos,hogy elhiszem neki,de:
1.mi oka lenne rá,hogy hazudjon?ennyi erővel én is írkálhatnék itt össze-vissza,hogy-hülye pl. következik:)- Vancha összeházasodik Darrennel...de ebben semmi poén nincs!:S
2.mások is írkáltak ezután az emberke után és egyikük sem tiltakozoztt nagyon,hogy hülyeséget írt volna...persze lehet,hogy csak azért ,mert még nem olvasták...de ezt nem hiszem.:(((
jajj ne már!!! akkor már mindjárt vége!! mondjuk az sem jó ha húzzák-nyúzzák a történetet mert akkor nagyon megunom, és egy ilyen könyvet nem akarok megunni. Ha vége is lesz úgy akarok rá emlékezni, hogy ez nagyon nagyon jó volt. De mind egy az még messze van, most még egyelőre a 10. et akarom olvasni. Még messze van az a tizenkettedik.
Ne már! Én biztos voltam benne, hogy tovább is lesz, bár erre csak egy olyan hírből következtettem, hogy a 13.-nak nem tudjuk még a címét...de ha nem tudjuk, az azt jelenti, hogy attól még lesz! Vagy ez csak becsapás lett volna?
Én csak annyit tudok,hogy jún. vége...gondolom olyan tájban lesz,mint a 9.(mármint nem hónapra,hanem napra:) )
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,tudjátok mit hallottam?Remélem nem igaz,de....szval..lehet,hogy vége lesz a 12.él a könyveknek.Szerencsére ez még nem biztos,mert csak egy angol emberke mondta,aki elvileg olvasta a 11.-et...vagyis hát azt mondta,hogy ez van a 11.nek a hátuljára írva:((( :
'all sagas must come to a end. the saga of darren shan ends October 2004...'f:hát elvileg a 11.
Remélem ez nem igaz!majd jún.végén hozzászólok megint...:):S