A Diablo-t nekem ne is említsd....már azt sem tudom hány hónapot vett el az életemből:D
Én meg inkább Morrowind rajongó vagyok.A stratégiát sem vetem meg, a régi időkből a Warcraft a szívem csücske, aztán Starcraft, Red Alert minden mennyiségben.Valahogy jobban mennek a pihentetőbb, nyugisabb játékok, mint a Rainbow Six és társai.Na, jól kitárgyaltam az ízlésemet.
Valamelyik újság cd mellékletén gyors végigjátszás-videók vannak (jó, gondolom csak nekem újdonság, hogy a HL 55 perc alatt végigtolható) na, ennyire nem tudnék elvetemült lenni:))
Emlékszem, még a kezdet kezdetén a doom 1 is a frászt hozta rám esténként. Nekem az fps->rpg átmenetben a diablo 1, 2 segített, aztán nagyon megszerettem a baldur's gate-et, végig is játszottam mindkettőt a kiegészítő csomagokkal, meg most a nwn két új csomagját is.
Nono, eszem én azért sok mást is:))
Meg különben is, a lányok is szeretik a jót, sőt...
Amikor elkezdtem játszani a Doom, Duke Nukem, Quake voltak a menő, populáris játékok, ez jutott el hozzám.Így kikerülhetetlenül beleivódott az emberbe.Igaz ami igaz, az rpg jobban fekszik, de egy HL vagy CS hangulatát semmi nem adja vissza...(sóhaj)
Én most épp HL2 végigjáccásán ügyezem ízin. Ha megvan, Doom3 ízin, aztán vmi tankos levezetésnek, mellettük sok-sok CS, főleg 1.5, de majd belekóstolunk a CS:S-be is, aztán, ha megjön az étvágy elölről minden hardba. :)
A Water Hazard pályán sikerült elakadnom. Egy csatornába érkezek, ahol egy lány köszönt, majd kinyitja a zsilipet. Bent van egy másik zsilip, hozzá egy tekerő, de az nem működik. Az előző hozzászólásokból úgy gondolom ez egy bug, vagy csak én nem tudom mit kell csinálni? A bent lévő két személy csak bambán bámul rám, és nem történik semmi. Elég idegesítő. Nem tudjátok mi a megoldás?
Jóvanna, az újratöltés bocsánatos, vagy nem is bűn, különben értelmét vesztené a save opció...én az ilyen give ammo, meg godmode kaliberű dolgokért nem rajongok.
De amúgy semmi közöm hozzá, végülis játék, ami arra való, hogy jól érezd magad,van akinek csak így nyújt élvezetet.Nem is tudom minek reagáltam le, ez is csak amolyan lány-dolog.
Én cheat nélkül végig sem tudtam volna vinni,mert két rész is volt,ahol úgy megakadt,hogy még a disable sem segített...Utána meg túl nagy volt a kísértés az impulse 101-re :)
De mondjuk a vége szerintem aránytalanul nehéz volt.Vagy egy napom ráment,amíg azokkal a nehezen irányítható kis szaros robbanó-golyókkal sikerült mindent végigirtanom.(Nem is beszélve a végén a 2 helikopter+a mag szétbombázása)
Mindenesetre utólag én is sajnálom,hogy csalnom kelett,sokkal nagyobb a játékélvezet csalás nélkül.
Én minden játékot mindig normalon kezdek, aztán legfeljebb újrajátszás vagy gyakorlás során játszom magasabb szinten. Viszont sokat reloadolok. Van, hogy egy kis helyzetet 5-6x is újrajátszom: egyrészt tanulni lehet belőle (többször nem szívok meg ilyet), másrészt utálom, amikor egy kis hiba miatt 50 xp-t elvesztek:)
És így tolod végig?Nem gagyizni akarlak, csak nekem ez érthetetlen.
Ha cheater lennék, magam előtt is szégyellném magam, nemhogy reklámoznám.
Persze ha csak a móka kedvéért próbáltad ki, akkor nem szóltam.
Elsőre hajlamos vagyok easy-n jáccani a gámákat, de így egyáltalán nem nehezek, ritkán kell csak újratölteni a játékot, akkor is általában olyankor, mikor vmi supermáriós feladat van, és ugrálni kell. Franya kis játék, de azért nem félelmetes szentem.
Jaja! Körfűrészlapokat dobálni a gravity gunnal például! A nyomik sorban jönnek, és mindent szépen szétvégja. Aztán jobb egérrel jöhet vissza, és új kör, új menet! :-D Ravenholm jó hely, bejövős, ahogy rezeg a csatorna, miközben mászik fel rajta a zombika.
Sandtrapsnél tartok, az alagutakban a kiégett autók, barikádok, hullák, tisztára, mint a 28 days later-ben. :-)
Az, meg a város, ahol a fickótól a shotgunt kaptam... azok a visítós-ugrálós zombik nagyon durvák. A legjobb az, amikor a gázzal meg lehet süttetni a zombikat, meg a gravity gunnal gázpalackot, meg robbanó hordót hozzájuk vágni:)
Tetszik ebben a játékban, hogy a realitásnak nagy teret adtak ezért kis képzelőerővel sok lőszert meg lehet takarítani:)
Szombat este 2-ig játszottam vele, és a sandtraps (vagy az utáni?) börtön(?) részleg, ahol az antillionok is jöttek velem, hátborzongató volt, nagyon állat.