Keresés

Részletes keresés

EyeScream Creative Commons License 2003.05.16 0 0 27
Emlékszem, mennyire meg voltam ijedve a Disremembrance lemezborító megpillantásakor. Hirtelen nem értettem, hogy most akkor mennyi idös ez a nö, merthogy ott tökéletesen negyven fölöttinek mutatódik. (No, annyira öregnek nem, mint Annie Lennox a Bare borítóján.)
Előzmény: MerBoy (26)
MerBoy Creative Commons License 2003.05.16 0 0 26
nekem az ilyen képek sokkal jobban tetszenek:
Előzmény: MerBoy (25)
MerBoy Creative Commons License 2003.05.16 0 0 25
OFF-EyeScream: olvastad mailem?-ON
Előzmény: EyeScream (24)
EyeScream Creative Commons License 2003.05.16 0 0 24
De még mennyire!
Előzmény: MerBoy (23)
MerBoy Creative Commons License 2003.05.16 0 0 23
Imádom:

Disremembrance
Written by D. Green, I. Masterson

I feel so calm tonight
Like I'm floating into space
I feel my anger now
Vanishing without a trace
I feel so weak tonight
I'm no longer in control
I feel so different now
That it's time to face my soul

You gave me the time
To change the memories
But if I forget myself
Will you remember me?

(Remember me, Remember me)
Will you remember me?
Oh love, Oh love
Will you remember me?

Will you remember me?
Oh love, Oh love
Will you remember me?

I feel so bright tonight
Like I'm glowing in the dark
I feel so distant now
Burning like the smallest spark
I feel so faint tonight
Like I'm hardly even there
I feel much older now
But I'm still too young to care

You gave me the hope
That this was meant to be
But if I forget myself
Will you remember me?

Will you remember me?
Oh love, Oh love
Will you remember me?

Will you remember me?
Oh love, Oh love
Will you remember me?

Oh love

I feel so different now
I feel so different now

I feel no fear tonight
I feel no pain
I don't know what I feel
Or hope to gain

Will you remember me?
Oh love, Oh love
Will you remember me?

Will you remember me?
Oh love, Oh love
Will you remember me?

Remember me, Remember me

Előzmény: EyeScream (12)
MerBoy Creative Commons License 2003.05.15 0 0 22
ki tudja, hol lehet kapni Budapesten az I Begin To Wonder CD1-et:

1. I Begin To Wonder (Radio Version)
2. I Begin To Wonder (Krystal K Vocal Mix - CD Edit)
3. Hide & Seek
4. I Begin To Wonder (Video)

...szóljon.

köszi

Előzmény: MerBoy (21)
MerBoy Creative Commons License 2003.05.15 0 0 21
Az tényleg érdekes, hogy az albumot ennyire "későn" adták ki, de van rajta elég sok (egyforma) szám, van mit kimásolgatni.
Manapság meg már minden énekesnő szexi sztájlban nyomja, még Celine Dion is meztelenül (!!!) akar fellépni. Remélem, megkímél bennünket magától.
Dannii sohasem fog kilépni nővérkéje árnyékából, bár halkan megjegyzem, sokkal jobb hangja van, mint Kajlának, csak nem eléggé érdekes személyiség.
Előzmény: EyeScream (20)
EyeScream Creative Commons License 2003.05.15 0 0 20
Albummegjelenés: Franciaországban június 3., Németországban június 10... Úgyhogy a negyedik single nemhogy akárhány hónappal az album után, hanem egyes helyeken vele együtt jön ki...
Előzmény: judelaw (19)
judelaw Creative Commons License 2003.05.15 0 0 19
na igen, csakhogy más előadók az albumot sem a 3. single után szokták megjelentetni (vagy a negyedik single-t nem szokták az album után másfél hónappal?:))

mindegy, belátom, én egy ilyen kötekedős rajongó-féle vagyok, nna

ugyanakkor tényleg úgy gondolom, hogy erre a "szegény ebmer kylie-ja" image-re sajna dannii rá is játszik egy lapáttal, így ahelyett, hogy a különbségeket domborítaná ki maga és a nővérkéje között, most pl ő is a popsiját domborítja falatka kombinéban, a'la kajla...

Előzmény: MerBoy (18)
MerBoy Creative Commons License 2003.05.15 0 0 18
Ha még nem vettétek volna észre, minden előadó a harmadik vagy negyedik kislemeznél, újramixeltetik a számot. Ez bevált szokás.
amúgy a video gáááz...
Előzmény: judelaw (17)
judelaw Creative Commons License 2003.05.15 0 0 17
megnéztem a klipet...
kapásból remixelték a dalt a single-re (negyedik kislemez, külön slightly altered single mix, pont mint kylie és a CIMW esetében...ez véletlen vagy csak én vagyok túl rosszmájú?)
MerBoy Creative Commons License 2003.05.15 0 0 16
Most hallgatom a Danniis Into The Groove-ot. Elég érdekes...
Előzmény: EyeScream (15)
EyeScream Creative Commons License 2003.05.15 0 0 15
Ugyan, miböl is sejtettem én ezt... :-)
Előzmény: judelaw (13)
judelaw Creative Commons License 2003.05.15 0 0 14
meghallgattam... nagyon kis mókás ez a bootleg

persze nem tudok nem arra gondolni, hogy ez isazért készült, hogy neki is legyen valami olyasmi, mint ami kylie-nak a can't get blue monday out of my head volt...

Előzmény: MerBoy (11)
judelaw Creative Commons License 2003.05.15 0 0 13
különösen a trousers enthusiast (alias monoboy) mixet imádom abból a dalból
Előzmény: EyeScream (12)
EyeScream Creative Commons License 2003.05.15 0 0 12
Másik nagyon kedvenc dalszövegem:

I feel so weak tonight I'm no longer in control
I feel so different now that it's time to face my soul

Egy idöben bögve ordítottam Danniivel ezt a dalt (Disremembrance).

MerBoy Creative Commons License 2003.05.15 0 0 11
Dannii Minogue to use 'Into The Groove' for new remix!

[More similarities in Dannii's previous clip...]

- May 14, 2003:

Kylie's sister Dannii Minogue is going to release her new single 'Don't Wanna Lose This Feeling' on June 9th. Included on the Maxi CD will be a special remix of the song called 'Don't Wanna Lose This Groove' which mixes the instrumental part of Madonna's 1985 mega-hit 'Into The Groove' and the vocals of Dannii.

The remix was previously available as a bootleg-mix and has become a favorite among Dannii's fans. It will be included on the commercial single after Madonna herself gave approval. According to Dannii's manager she loved the remix.

You can listen to a stream of 'Don't Wanna Lose This Groove' on Dannii's official website at danniimusic.com
Dannii already had a 'Madonna-Moment' in her previous video-clip for the UK smash-hit 'I Begin To Wonder' where she re-created a signature scene from 'Desperately Seeking Susan'.

Last year it was reported that Kylie Minogue is going to release a B-Side on one of her singles that was written by Madonna and Rick Nowels. However the song never saw the light of day because Madonna rejected the song. It is not known if the song will ever be released on one of Kylie's upcoming records.

Előzmény: MerBoy (10)
MerBoy Creative Commons License 2003.05.14 0 0 10
Előzmény: MerBoy (9)
MerBoy Creative Commons License 2003.05.14 0 0 9
Dannii Minogue: Neon Nights
2003. 04. 23 | 16:37

(London / Warner)

Kylie csak egy van, de Minogue kettő a popzenében. Dannii megirigyelte nővérkéje új sikereit, és megcsinálta a Fever kistestvérét, mely címében viszont inkább a Light Yearsre rímel. Pont úgy is aránylanak egymáshoz, mint a fény és a neonfény, vagy egy év és egy éjszaka. Egy kiadós egyéjszakás kaland.

„A szegény ember Kylie-ja.” „A sötét Kylie.” Szegény Danielle Jane Minogue örökké nővére árnyékában marad, pedig ő is énekel (igen hasonló hangon) meg színészkedik, sőt még ruhatervezőként is alkot. Popzenei karrierje néha fél évtizedre is megszakad (már kétszer is megtörtént), aztán újra próbálkozik. Az időzítés most szerencsés: Kylie ezredfordulós új sikerszériájának farvizén a dán Riva producerduónak felénekelt Who Do You Love Now? című 2001-es slágerben (és klipben) újra feltűnt Dannii komoly szerződést kapott a Warner alá tartozó London Recordsnál, és megcsinálhatta eddigi legprofibb lemezét. A minta egyértelműen Kylie utolsó albuma volt, az elsősorban nyolcvanas éveket idéző diszkóhangzás ultramodern köntösbe öltöztetése, elektrofunk néhol kis filterezéssel vagy torzításokkal. Ehhez Danniinek elsősorban a Neimo párizsi elektropop kollektíva és a svéd Murlyn istállóból érkezett producerek nyújtottak segédkezet. Szó volt Roger Sanchez közreműködéséről is, a New York-i DJ beszámolói szerint három közös szám készült (Broken, Shed My Skin, Blame It On The Music), de valami történhetett, mert ezek végül nem kerültek a lemezre, pedig valószínűleg egy kategóriával feljebb emelték volna a végeredményt. Így a legnagyobb sláger – a már említett Riva-kollaboráció mellett – az I Begin To Wonder, aminek kis szépséghibája, hogy 2002-ben a szerző-producer, Jean Claude Ades német house-DJ egyszer már kiadta a saját neve (JCA) alatt, csak akkor még nem Dannii énekelte (ami azt illeti, a Who Do You Love Now? is egy korábban már létező klubsláger, az instrumentális Stringer reciklálásából született). Kylie ilyet biztos nem csinálna, meg jobb szerzői is vannak, és ő biztos nem írna dalt egy vibrátorról (Vibe On). Dannii közönségesebb, és emiatt kevésbé izgalmas, de klubdívának megfelel: a zene, a tánc és a szex összekapcsolódó témaköreiben egy vitathatatlanul slágeres és funkcióját maradéktalanul betöltő dance-lemezt készített csupa három és fél perces dalból (a négy percet az album egyetlen lassú dala éri csak el, de a Light Years mintájára az is a legvégén van, illetve a kitartóak találhatnak egy hatperces rejtett számot is, de az egy remix a Come And Get It című dalból).

Előzmény: MerBoy (8)
MerBoy Creative Commons License 2003.05.14 0 0 8
Előzmény: MerBoy (7)
MerBoy Creative Commons License 2003.05.14 0 0 7
Előzmény: MerBoy (6)
MerBoy Creative Commons License 2003.05.14 0 0 6
Előzmény: MerBoy (5)
MerBoy Creative Commons License 2003.05.14 0 0 5
A Push-t én is imádom, de az egész album szuper. Egy két hét és beszámolhatok a kevésbé jó számokról is, addig is élvezem az összeset.

A IBTW Hide & Seek-os verzióját sehol sem látom, Te láttad már?

Előzmény: judelaw (4)
judelaw Creative Commons License 2003.05.14 0 0 4
na látom, itt is szépen 1másra találtunk:)))

és végre megjelenik a DJ Bardot remix? király!!!

bár én a Push-t várom nagyon, szerintem az a legjobb dal a lemezen (na jó, mondjuk a PTNOI után, nna)

MerBoy Creative Commons License 2003.05.14 0 0 3
Én kb. egy éve vettem meg 200 Ft-ért az All I Wanna Do maxit és ledöbbentem, hogy mennyivel jobb hangja van, mint Kylie-nak.
Aztán megszereztem a Get Into You-t, nem jött be, viszont a GIRL annál inkább.
Egyszerűen szuper.
No meg az új album a Neon Nights...

Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Előzmény: EyeScream (2)
EyeScream Creative Commons License 2003.05.14 0 0 2
Nálam Dannii ezzel vette kezdetét... :-)
Előzmény: EyeScream (1)
EyeScream Creative Commons License 2003.05.14 0 0 1
This is it, this is it
This time I know it's the real thing
I can't explain what a feeling...
Előzmény: MerBoy (-)
MerBoy Creative Commons License 2003.05.14 0 0 0
Az új kislemez:

Don’t Wanna Lose This Feeling,
the brand new single, is released on Monday June 09th 2003
on CD / 12” Vinyl / Cassette Single.
CD features bonus track Goodbye Song.
12” Vinyl includes Stella Brown remix and I Begin To Wonder (DJ Bardot Remix).
All formats include Don’t Wanna Lose This Feeling (Into The Groove Bootleg Mix).
CD enhanced with music video.

Előzmény: MerBoy (-)
MerBoy Creative Commons License 2003.05.14 0 0 topiknyitó
Külön fórum Dannii Minogue-nak.
Mert megérdemli! :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!