A nyomok a hóban valószínüleg egy komolyabb nyúltól származnak. Tavaly tavasszal hetekig ide járt egy kamasz nyúl. Valószínüleg valamelyik olasz elkapta, ezek még a mókust is megeszik!
A múltkor feltettem a Micu képét a kis fosos rigóval. Most megtaláltam a másikat is :
Szóval ennyire nem érdekelték egymást. Az a kis rigó nem hiszem, hogy szívinfarktust kapott volna! Micu pedig ennél unalmasabb pofát azóta se vágott!
Decotext! Miért akarod levágni? Felvarrnád magadnak?
Reics! Reggelre -18 C lesz állítólag. Most este 8 óra lesz, és már -12 C !
BRRRRRRRRRRRRR.....
Még a kerti díszbékámnak is zúzmarás lett a szeme!
Köszi! Reméltem, hogy nem ezt írod, hanem, hogy persze!! van egy izé azzal befújod és 1nap múlva már semmi sincs ott és még fűmagot sem kell venni, mert a szer ezt is tartalmazza.
Hogyne.Egy hónapig átmentem vakondba. Ástam és kézzel kiszedegettem, majd elégettem. Aztán, ahol még újra hajtott, ott ismét ástam.Mostanra már nagyon kevés akad.
Vagy esetleg egyes szám első személyben írtad? Akkor vigyázz, ha tényleg olyan hdeg van Nálatok! Ügyelj arra, hogy ne Te legyél alul, mert felfázol:)))
Véletlenül találtam rá, amikor elszakadt a WCpapir az ujjam alatt. Először káromkodtam, aztán visszamentem papir nélkül, mert valami gyanús volt. Kiderült, hogy csak egy pattanás volt. Elneveztem GURIGA (G)- pontnak.
Na. Most már majdnem mindent tucc az erogén zónáimról.
És Te? Hogy találtad meg a Tiedet? Vagy még mindig keresed?
Ja, mert nekem akart beöntést adni. Pedig már mondtam neki, hogy a fiúkat valahogy nem nagyon csípem. Még ilyen messziröl csak hagyján. Nem ér ide a gumicsöve.
Különben rendes fickó. Majd mire olyan idös lesz, mint én, rájön arra, amit én már 21 éves koromban észrevettem. Addig csak lóbálja a gumicsövét, ne féljetek töle!
G. Gé.Pont.
Azt jelenti, hogy GURIGA.
Mé? Mit gondoltatok?
Mutatok két kis csillagot tavalyról. Ti miért nem tesztelk fel képeket?
Iiiiigen,iiiiigen,mert Guriga görbe tökeit,heted7 országra szóró magjait,álló fáját már jól ismerjük,de Decotex még nem állt elő a farbájával,csak Gurigát fitymálgatja.