Kéne egy kis infó, nemrég vettem egy mikuni karbisort 1200 banditról. Kérdeztem az eladót hogy a benzinpumpát oda e adja hozzá de azt mondta hogy ebben a tipusban nincs! EZ IGAZ???
Nem ment el, de lehet bátyám átveszi, még eldönti.
Senki fel sem hívott miatta, tudom szezon vége van, de ahogy néztem eléggé eladhatatlan egy motor. 450-ért sem kellett senkinek, pedig minden jó rajta, nem kell rá költeni egy darabig.
erről a motorról eladó pár alkatrész: tükrök, ledes indexek, plexi - szerintem jó Banditra is de utánajárok hogy van felcsavarozva- mert én visszateszem a gyári cuccokat.
Remélem idén több időm lesz motorozni mint az előző 2 évben és nem hiába vettem meg.
3 hete, amikor voltunk, a völgyben még 24 fok volt.Felmentünk a fogaskerekűvel, ott csak 5,5 fok volt.Azt hittem befagy... 8-) Tetszett az odavezető úton, a motorosokat kérlelő táblák sorozata. 8-)
Szép az a környék is:-) Így késő ősszel már kerülöm a magasabb hegyeket, ott fagy és nyirkosak az utak:-) ma először autópályán kicsaltam a 200-at is a gépből:-)
Szia! Nemrég voltam a mamával Semmeringen 4 napot. Bejártuk a környéket is, Puchberg, Mariazell, Graz stb. Gyönyörű volt. Irigyellek a környezetért. 8-)
Ugyan nem Bandit, de ha valaki tud rá vevőt megköszönném. Néztem magamnak másik motort, de beszámítással nem foglalkoznak így muszáj külön eladnom az enyémet.
Eladó lenne egy felső kategóriás Dainese Wave protektoring. Alkar, könyök, felkar, váll, mellkas és gerincvédelem. A gerincprotektor része lezippzározható és külön is használható... Nagyon keveset használtam, ezért is adom el.