nemis a te kedvedért adják ki! :D szerintem meg tök jó, hogy ennyi Kylie kiadvány van, mert így van mit gyűjteni... a másik kedvenc énekesnőm legutóbbi albumára több mint 4 évet kellett várni, és azóta is eltelt 3 év és csak egy nyamvadt koncert DVDt kaptunk EGY ÉVE.... magyarul kerek egy éve SEMMI se klip se szám se koncert se maxi se semmi... Kylie-nak meg 3 havonta jelenik meg valami CD-je, ha az nem, akkor DVD, ha az sem, akkor naptár, vagy minden egyszerre :D így sosem unatkozunk :D
hát... az biztos hogy lesz még... Kylie nem hagyja DVD nélkül a rajongóit... és nem mindenkinek van lehetősége UK-ből rendelni, ezt ő is tudja! amúgyis csak limitált a kiadás
milyen cifra setlistek vannak néhol... Betted The Devil... és baromi jó remixben... Somewhere, Somehow... hát basszus :D ezért limitált ez az X DVD, mert a végén kijön egy 10 lemezes extra változat az összes számmal :P
Ezt benezted, eddig egy szot sem szoltam a letoltes temahoz...
A letoltest elleneztem, hiszen en is elek vele alkalomadtan, amikor olyan dolgokat kell megszereznem, amik nem elerhetoek fizikai formaban, viszont sosem vernem a mellemet azert, hogy ezt meg azt letoltottem...Persze nem vagyunk egyformak, de szamomra a rajongas nem a letoltesek szamaban mutatkozik meg, az tuti...
Tegnap arra gondoltam, csinálok egy X dvd borítót (az első) dvdnek, majd a másodiknak is.
az első ez lett. szándékos a felírat, és a rossz minőségű jpeg, valamint a kisebb méret. így védem. az eredeti egyébként is bitang nagy. várom a véleményeket...