a modell szakmában a ké-zöld folt komoly probléma lenne...
én meg vettem egy hatalmas nagy zöld labdát, és amikor haza taxiztam vele, ráugrottam hassal, hogy mekkora jó lesz...de képzeld a labda el kezdett gurulni velem faszául, a fejem valahogy alá került, és így majdnem kitört a nyakam...pont azért vettem, hogy a gerincbántalmamra majd milyen jó lesz, oszt majdnem a rehabon kötöttem ki.
azóta ferde szemmel nézek rá....nem szólunk egymáshoz, egyik helyről gurul a másikra...na jó néha meghágom, úgy értem ráülök, fekszek stb. már egész engedelmes
hát akit csak a gempa érdekel... szép új autó? A zebránál vigyázz!!
én a munkába menekülök...én meg kaptam 30 nappalis diákot, nekik fogok politológiát nyomatni, úgy örülök. oszt remélem be fognal járni az előadásra, mert ha nem a vizsgán bosszút állok majd...ezért külön zsé is jár, nevetséges 300 ft. koponyánként.
én csak a jágó c. sorozatot tudnám nézni mostanában, meg a kultúrházat, mert kikapcsoltattam a kábeltévémet, mert azt gondoltam így tudom majd csinálni a választásokat megelőző pártpreferencia vizsgálatokat, meg honlapelemzést.
De megszoptam, mert a neten is mennek jó szappanoperák....amibe kafájul bele lehet vonódni érzelmileg... és még csak újat sem nyújt mert az ilyenek mind egy kaptafára mennek
Én továbbra sem hallgatok semmilyen zenét, csakazértsem. Kizárólag gagyi sorozatokat nézek, és a pénzen kívül semmi sem érdekel. Elegem van már az örök megfelelni vágyásból. Kezdem már úgy érezni, hogy az összes birka, a helyi isten által terjesztett kultúrális élvezeteknek hódol. Én inkább kösz nem.
én pedig egy filmet néztem a Magdolna nővéreket....hát elég durva volt, egy leánynevelő intézetről szólt.
hát ezek a keresztények tényleg isten barmai....
ez most nem tudom, hogy hogy jön ide, de annyira röhejes, mikor valaki az öltözködésével akarja jelezni ki ő... utálom hogy egyformák vagyunk...szeretnék nagy szőrös füleket zöld pamaccsal a végén!!!
amúgy este david byrne és azabizonyos corporation /varjúzene/ számát hallgattam meg jó sokszor
ez a david byrne szerintem akkora fazon, jó csúnya ember ő is, meg nagyon fura hangja van...meg a zenéje is nagyon fura
güler isik : niyaz.. most találtam, vmiféle perzsa zenének tűnik.. először szokatlan volt az elkorcsosult fülemnek, de pár track után egész kellemes hangulatom támadt tőle..
engem még nem jelentettek fel hogy ide írogatok. Én nem tudok zenét hallgatni a melóhelyemen, mert nincs hozá eszköz...viszont az én gépemben is van hangkártya, tehát lehetne.
ok, mesélek a munkahelyi zenehallgatásról, mert ez igen érdekes téma.. van egy fejhallgatóm.. régen jó darabnak számított, de a takarító eltörte, úgyhogy most celuxszal van megragasztva, amibe időnként beleakad a hajam, amit tegnapelőtt mostam meg.. a gépben van egy alaplapi hangkártya, aminek elég fos a hangja az otthonihoz képest, de még mindig inkább ez, mint a kollegák süketelése.. balra is ül valaki, meg jobbra is.. a jobboldali időnként feljelent, hogy nem a munkámat végzem, hanem ide irogatok.. de a baloldali is elég rossz fej..