Keresés

Részletes keresés

whitew0lf Creative Commons License 2008.04.02 0 0 6022
Elolvastam az ÁSZF-et, és számomra az derül ki belőle, hogy csak LAN hálózaton belül érvényesek ezek az adatok. Tehát csak azokkal tudsz ilyen sávszéllel kommunikálni akinek szintén ez az előfizetése (szerintem még nem sok ember).
Előzmény: szucsati (6020)
_ZER_ Creative Commons License 2008.04.02 0 0 6021
Ezt nem tudom, de a hagyomásnyos net is csak
2500 Ft 1024Fel/512 le
3500 Ft 2048/1024.

A LAN net-tel az a gond, hogy csak kevés helyen lehet rő előfizetni....
Előzmény: whitew0lf (6019)
szucsati Creative Commons License 2008.04.02 0 0 6020
Miért ne lenne, a Comunique is ennyit ad. Ha jól emlékszem egy 16 Gbites antenna van fent a tetőn.
Előzmény: whitew0lf (6019)

whitew0lf Creative Commons License 2008.04.02 0 0 6019
Azért azt nehezen hiszem, hogy minden egyes kapcsolat sebessége 10/15/20 Mbit lenne fel/le. Szerintem ez csak a saját hálózatán belül értendő.
Előzmény: _ZER_ (6018)
_ZER_ Creative Commons License 2008.04.02 0 0 6018
Nem hiszem, pláne hogy az ő szolgáltatását továbbítja. Esetleg már késő is lenne mert már bent lenne az új szolgáltató addigra. Sztem hülye az kábelszolgáltató aki kihagy 140 lakást ilyen kis területen (+a többi tömb). Remélem a DIGI TV is benéz majd egyszer a lakóparkunkba, nagyon kedvező áraik vannak az internettől kezdve.
PL havi 2500 FT 10Mbit le/föl !!!!!!!!!!!!!!!!!
3500 Ft 15....
Ez LAN-os net (úgy tippelek az AMTELES is az és árban hol van tőle) ráadásul ingyen adnak publikus IP-t......
Előzmény: Vernon Sullivan (6017)
Vernon Sullivan Creative Commons License 2008.04.02 0 0 6017
ebben az esetben, az amtel 50%-os árcsökkentést hajtana végre, és 0db előfizetője lenne a UPC-nek...
Előzmény: _ZER_ (6016)
_ZER_ Creative Commons License 2008.04.02 0 0 6016
Nem értem a hozzáálást a T-Kábelnél meg a UPC-nél. Szerintem ha az elején kijönnének csupán egy-két lakó kedvéért (persze be kell ruházni), akkor később szépen lassan hónapról-hónapra (ahogy lejárnak a hűségszerződések az amtelnél:-)) ), úgyis átpártolnának a lakók a T-Kábelhez, vagy UPC-hez vagyakárkihez (aki gyorsabban lép). Az AMTEL a csöveit meg majd a lakás szellőztetéséhez fogjuk használni :-)

teze Creative Commons License 2008.04.02 0 0 6015

Helló,

ezt a kört már szinte mindegyik társasház átadás után lefutotta.

Az Amtelnek kizárólagos joga van az álatala kiépített védőcsövezésre. Behozhatsz bárkit de a lakás falában futó csöveket nem használhatod...

Mi a B-ben megkerestünk egy pár szolgáltatót (teljesség igénye nélkül: UPC, T-bigyó stb)

UPC addig ki se jön felmérni amíg a lakók 51%-a alá nem ír egy szándéknyilatkozatot, hogy az UPC-t akarják (megjegyzem a TV-t tőlük szedi az Amtel)

T-bigyó ígérte, hogy akár egy fő miatt is bejönne a házba a távközlési szabályozások miatt. 2007 év eleje óta nem sikerült kijönniük a házba, pedig lett volna igény. Pedig a CP ügyfélreferense mindent megígért... Még azt is hogy becsövezik a falakat és utána helyreállítanak mindent eredeti állapotába...

Egy-két főért nem fognak kijönni, míg a többség leszerződik tévére meg netre mert nem akar várni féléveket...

Ami meg az Amtel szerződést illeti: nem tudsz vele semmit kezdeni mert a társasház tulajdonosai kötötték meg a 10 éves hűségnyilatkozatot. Az más kérdés, hogy akkor a társasház 100%-os tulajdonosa a CP volt és nem a lakók, de ez nem számít jogilgag semmit.

Az a lehetőség marad, hogy elfogadod az Amtelt, vagy marad a műholdas dolog és keresel valami netezési formát...

üdv

tz

Előzmény: _ZER_ (6014)
_ZER_ Creative Commons License 2008.04.02 0 0 6014
Lehet egy ügyvédet kell fogadnunk, azért bízom benne hogy az amtel egyeduralma csak sért vmilyen versenyjogi stb stb törvényt. Mert az nem járja hogy ne legyen választási lehetősége társasháznak ebben a száguldó XIII kerületben.
Olvastam vmi olyat itt, hogy jöhetne más szolgáltató is csak ahhoz több lakónak is érdeklődie kéne + az amtel kábelcsatornáit nem használhatná. Tehát teszem azt veszek egy parabolaantennát, kiteszem a tetőre nem hozhatnám le a kábelt a lakásomba??

Dreadnought Creative Commons License 2008.04.02 0 0 6013

Biztosan fel lehet mondani velük a szerződést, de akkor az sokba fog fájni a társasháznak, mert akkor a kieső bevételt minimum kérni fogja a fennmaradó időre az Amtel. MÉg ha perre menne a dolog, akkor is ők nyernének, és akkor még a perköltség is a társasházat terhelné szvsz. Arról nem is beszélve, hogy aki aláírta a hűségnyilatkozatot (pestamék és jómagam is) annak még a hűségnyilatkozat felmondása miatt is fizetnie kellene, szóval nem biztos, hogy megérné nekünk, annak ellenére, hogy a szolgáltatás minősége nem mindig megfelelő. 

Előzmény: _ZER_ (6011)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.01 0 0 6012

Üdvözlöm a lakókat!

Bútorasztalos vagyok és azok segítségére szeretnék lenni akik a közeljövőben terveznek konyha,beépített szekrény,parketta,fürdő stb vásárlást.

Konyha és fürdő mellé ingyenes látványtervet tudok biztosítani, Bp-en belül pedig ingyenes felmérést.

Elérhetőség:designbutor@citromail.hu

_ZER_ Creative Commons License 2008.04.01 0 0 6011
Hi,

Leendő lakóként az F2-ből.

Az AMTEL-t ki kell söpörni, vagy a monompólimát meg kell szüntetni. (a hogyant nem tudom).

De szerintem, ha beindul ősszel a digitális TV, sok embernek elég lesz az 10 csatorna amit ígérnek.....és akkor majd a sok kábelszolgáltatni majd mind......
Az internet más kérdés....a mobilinternet sajnos még dárga

üdv

pestam Creative Commons License 2008.04.01 0 0 6010
basszus, a digitv-nek durva internettarifái vannak:
LAN - 10Mbit 2500, 15Mbit 3500, 20Mbit 4500...
részleteket nem olvastam, de sajna a Lehel utca ezen része nincs benne a címlistában, de ha a CP-ből sokan rámozdulnak, lehet gond velük tárgyalni...
csak most írtuk alá a 2 éves újabb dolgot az Amtellel
zsoci2 Creative Commons License 2008.03.31 0 0 6009

Március 30-ai képek az építkezésről, hátha valakit érdekel. A belső oldal még siralmas, nem volt rajta mit fotózni.

Vernon Sullivan Creative Commons License 2008.03.26 0 0 6008
fogok, csak most nem tudok, de köszoi az infót

üdv
.vs.
Előzmény: pestam (6007)
pestam Creative Commons License 2008.03.26 0 0 6007
ahogy én emléxem:
-ápr. 1-jétől él az akció
-ápr. 30-ig lehet igényelni.
de hívd fel őket, hamar felveszik...
Előzmény: Vernon Sullivan (6006)
Vernon Sullivan Creative Commons License 2008.03.26 0 0 6006
sziasztok,

meg tudja valaki mondani, hogy a mostani amtel akcióban április 1-ig, vagy április 1-től lehet bejelenteni, a díjmentes újraszerződési szándékot a meglévő ügyfeleknek?

üdv
.vs.
sajtosVW Creative Commons License 2008.03.25 0 0 6005
Kedves CPsek!

Párommal szívesen bérelnénk a CP-ben vagy annak környékén kultúrált lakást.
Ha tud valaki , kérem keressen a sajtos[kukac]beats[pont]hu e-mail címen, vagy a voda/311-1130 telszámon.

Köszönöm!

Üdv:
Márk
pestam Creative Commons License 2008.03.17 0 0 6004
azé rendesen nézzetek meg mindent, csempéket megkopogtatni, stb. :))
az átadás nagyban függhet attól, h mennyit t...lnek a használatbavételi engedéllyel!
gond a csapokat, villanykapcsolókat az irodában nem fényképeztétek le, de nem lepődnék meg, ha nektek is mindenből egy kategóriával alacsonyabb lenne (bár így nyugodtabb szívvel dobja ki az ember lomtalanításkor, és vesz egy rendeset (nekünk pl. prodax arcus minta helyett classic, ez igencsak észrevehető minőségi különbség, remer csapból sem a kirakott darab lett, de az lehet mind szar, és a wc sem alföldi, azt már bánom, h nem vertem ki miatta a balhét!) mivel lakásonként ezen meg lehet spórolni 20-30e-t x 110 lakás... 2-3 millió mindjárt meg van takarítva, és még utána a pofámba is hazudnak... na megint előjöttek a gropiusos emlékek :))
Előzmény: csaba32 (6003)
csaba32 Creative Commons License 2008.03.16 0 0 6003
Sziaszok

Mi az F2 6.emeleten vettünk lakást, és pénteken voltunk az 1. bejáráson. Mi februárban vettünk lakást,és eddig mi sem nézhettük meg a lakást, de ez balesetvédelmi okok miatt szerintem indokolt még ha nekem nem is tetszett.
Egyébként a belső munkálatok jól haladnak a mi lakásunkból a belső ajtók hiányoznak csak(a 4.-en tartanak a beépítéssel) , a többi majdnem kész (kb 90%).
A lakásban 1 óráig voltunk de hálistennek nem találtunk sok hibát. Inkább csak fugázási és festési hibák voltak, de szerencsére a nyilástárók és a burkolások rendben voltak, úgyhogy Én meg voltam elégedve.
Nekünk azt mondták, hogy április közepe felé újból menni kell a hibák kijavítását ellenőrizni, meg a szanitereket, csapokat stb. Az átadás szerintem május vége vagy junius eleje körül reális.

Csaba
pestam Creative Commons License 2008.03.16 0 0 6002
"kő"? az sztem tényleg kő lehet, vágott mészkőszerű...
az üvegkorlátok még nincsenek fent, egy. arányaiban jóval kevesebb az utcafronton a kő, mint a többi épületen, és kicsit szögletes is a dizájn, persze a kert felé gond. teljesen más lesz.
a lényeg, h a vakolat színének kódját megint elkeverhették vhol, mert szinte citromsárgás jellegű lett, a narancsos foltok sem stimmelnek (F1-gyel sem).
remélem elbontják a járda felé a falakat is, és lerakják a követ, mert már lehetne ott rendes burkolat, minden héten fel volt túrva, és elég gáz, főleg, h közvilágítás sem volt/van(?).
Előzmény: zsoci2 (6001)
zsoci2 Creative Commons License 2008.03.15 0 0 6001

Sziasztok!

Ma voltam megnézni az építkezést, a Lehel u. felöl az álványzatot már teljesen lebontották, szépen le van vakolva az épület, és a "kő" borítás is fent. A belső park felöli oldalon is van már fent némi burkolat. A Gropius április végére ígéri az átadást, hát szerintem az nem fog összejönni, de vártunk eleget, legalábbis én biztos, szóval ez a pár hónap ide vagy oda meg sem kottyan.

Csak egy ELDÉ Creative Commons License 2008.03.14 0 0 6000
WoW, akkor lassan ki kellene néznem felé a fényképezőmmel :)
pestam Creative Commons License 2008.03.14 0 0 5999
na, már bontják az utca felőli állványzatot az F2-nél, kicsit más jellegű design, mint a többi épület, nekem teccik...
pestam Creative Commons License 2008.03.13 0 0 5998
nevetséges... pedig már mennek a bejárások, és gond simán van oan állapotban. de ezek szerint van rejtegetni való!
Előzmény: solymi papa (5997)
solymi papa Creative Commons License 2008.03.13 0 0 5997
Én szemezgettem az F2 8.em.29 m2 kis garzonjával, bár gyanús, hogy pont a  kazán van fölötte, ez nem tudom mennyire lehet baj. Viszont képtelen voltam elérni, hogy megnézhessem, és ez nevetséges dolog, ha egyszer már nézhető állapotban van, csak azok mehetnek az épületbe, akik már vettek lakást. A Cházár u.-ban simán meg lehetett nézni az ilyen készütségű lakásokat, nem voltak ennyire fafejek.
t0m1 Creative Commons License 2008.03.13 0 0 5996
csak pervollal mosva:-)
Előzmény: pestam (5994)
pestam Creative Commons License 2008.03.13 0 0 5995
ott rögtön "helyben" nincs nagy probléma, csak a forgalom, de azért minden irányban lehet találni finomságokat, és a reál vásárlóközönsége is hagy maga után kívánnivalót. egyébként a Plus, ami a templomnál van, Spar lesz, ez jó hír!! elvileg lesz Lidl is...
Előzmény: reziomi (5992)
pestam Creative Commons License 2008.03.13 0 0 5994
azért mentek fel az árak...
bár oan már nincs a listában, ami igazi összehasonlítási alap lenne.
az értékesítő csaj új, vagy ez ien jól nézett vna ki? :)
Előzmény: t0m1 (5991)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.13 0 0 5993
köszönöm, hát ezek az árak elég irreálisak egy 1 szobás lakásért, nem gondoltam volna hogy a 13. kerületben is ilyen árak vannak...
Előzmény: t0m1 (5991)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!