Én meg elég hüjjjje, bizonyos dolgokra nagyon nagyon emléxem, de neveket és arcokat képtelen vagyok megjegyezni. De történéseket, hogy kivel miről mikor beszéltem az nagyon megy....
Huhh, én csak arra emléxem, hogy olyan rendicsek voltál, hogy kivittetek, meg hogy ott volt a lyányod, de hogy miről dumáltunk... :) Hát végülis szőke vagyok, és még nem is festett :)))
Nekem az agyam is soxor olyan mint egy adattár...
Beszéltünk lojziról, hídtanról, a jányom megismerte a nyugatit, mert ott van a léggömb, meg ilyenek :-)))
Mit látok én??? Az égből leskelődnek Egyesek??? :))) Esetleg HalApa volt, aki épphogy nem vitte el a kéményünket? :))) Szoktuk ám lesni a repcsiket Kornéllal. :) Máskor meg lehet majd jól szólni, ha itt vagytok Esztergomban, és esetleg jól talizhatunk is. :)
Kingus: na majd meglátjuk, rá fogok kérdezni a dokinál hogy és mint lesz a dolog a nyálkahártyámmal.
Pedrus, köszi a drukkot:-)
a kiskocsit el fogom adni. most csillog-villog, de a szerviz szerint 1 liter olajat kellett beletölteni, ami elég gáz mert 1 vagy 2 hónapja lett cserélve+teletöltve az olaj...
anyám kapacitál egy másik autó vételére és az elözö tulaj körmére való koppintásra (200 ezer ment az autóra a rejtett hibák miatt, ez nem a vihar oka).
elöbbi nem lesz így, mert én többet használt autót nem veszek, újra meg nincs pénzünk, még úgy se ha ennek az árát beleadnánk.
itt a kör bezárul.
ha anyósék vagy anyuék szirénáznak, akkor visszakapják amit az autóba adtak, ha nem, akkor a lakásra költjük, van mire.
isten nem ver bottal, csak tudnám hogy mivel érdemeltem ezt ki. már csak az hiányzik, hogy kiderüljön, a párommal is gond van, vagy velem is olyan, ami ilyen viszonylag egyszerü módon nem orvosolható. sajnos most már mindent el tudok képzelni, meglehetösen sötéten látom a dolgokat:-((((
Halacska, szep mondhatom hogy igy lejaratsz a csajok elott! :) Kulonben is annyira nem is feltem, es tudod jol, hogy ugyis megyek meg veled! Mellesleg juteszembe, legkozelebb meg kene lesni ecsVeroek hazat onnan felulrol! :)))
Boha, volt itt a doki nenink, megkerdeztem ezt a coli dolgot. Szoval azt mondta, siman elkepzelheto, hogy szukseg van akar fel eves antibigyo kurara, de nagyon fontos, hogy a talalt baci okara fenyt deritsetek (tipikusan UH-os vizsgalat, nem emlekszem, hogy nektek vegul volt-e). Lehetosegkent mondta a pango pisit is, hogy valahol van egy duzzanat, vagy ilyesmi, ahol meg tud bujni egy kis maradek, vagy valahol esetleg "atjaro" van a vegbelrsz.-hez - hiszen a coli vegbelben elofordulo baci. Es ha amugy minden OK-nak tunik (nincsenek szervi elvaltozasok), meg akkor sem art egy kontroll pisi minta, biztos, ami biztos alapon.
Remelem, mindent leirtam, - es erthetoen. Majd meg benezek, de most a lany inyet kell egy kicsit bazsajgatnom, elegge szenved vele szegeny (valszeg elindult valahol a 3. foga). :(
m.
Kingus, a Serophene nem?
na majd meglátjuk mit ír a doki. alapból ilyen vékony nyálkahártyára lehet hogy nem c-t hanem rögtön serophene-t fog írni.
de én bízom benne, és ez is fontos:-)
Bóhácska, eddig igen, most a tabi utáni 6. ciklus krepált be, de teljesen. az eddigiekkel is volt gond, pecsételés, meg ugye volt a hüvelyi gyuszim is. meg, mivel a hétföi kenetem teljesen negatív, a sárga (bocs) folyásomat a ciklus 2. felében is hormonális zavar okozta, biztosan.
+ a vékony nyálkahártyám... tüszörepikor 6 mm nem valami szívderítö... stb:o)
úgyhogy egyáltalán nem bánom ha bogyót fogok kapni, mert ha már baba kerül a pocakomba, szeretném benntartani is:-)
hm, még akartam valamit írni kifejezetten neked, de nem jutott eszembe:-) igazi anyatigris vagy:-))
nem tudom emlékeztek-e Henillára aki késöbb Új nick néven futott. febr.27-re várja az elsö clostys ciklusban összejött babáját:-)))
én is vagyok ám... csak elég zűrös hetünk volt, ma kellett leadnom egy iggggen gáz fordítást, baromi hosszú volt. De kész :-)
Verocska drágám nagyonnagyon édes, imádom :-)) és hihetetlen, de a jövő héten egy éves lesz...
Hal meg nemcsak Cicalekire hozza a frászt, hanem rám is! Tegnap úgy ugrott mellém az utcán, hogy majdnem sikítottam, aszittem egy rabló bukott a retikülömre vagy gyerekrabló a gyerekemre.
:-))
Sziasztok:) Dolgozom, rendesen, de azért adok életjelt magamról.
Bóhám, ezzel a pisibaci dologgal csak óvatosan, körültekintően. Kérdezz meg szerintem itthon is gy dokit, de félek tőle, hogy nem tudjátok elkerülni az antibiot. Végülis azokat elsősorban azért találják fel/ki, hogy segítsenek, nem?
Ház még áll, hétfőn jön egy bácsi, és kiirtja az össze gazt, aztán lassan elkezdjük a felújítást. Azt nem tudom, hogy költözés így ebből mikor lesz, de a pecsétes engedélyünk még csak két napos:))) Eszkimók még hűsölnek:)
Aranyhalam, szerinted mégis miért kapaszkodott a mi drága Kalink?:)
egyébként csatlakozhatok én is ehhez a fórumhoz? az nlc-s topic teljesen kihalt :(. pár emberkét ismerek még onnan régről, akikkel együtt vártunk kisbabát és izgultunk egymásért.
dani jövő hét pénteken lesz 2 éves.
olvastam Bóha a pisis-bacis sztorit. szerintem is nézesd meg más dokikkal, több szem többet lát alapon, mert a túlzott anitbiotikum eléggé megviseli a szervezetet.
már csak az én példámat írom ide.
pár éve felfázhattam egy balatoni éjszakai fürdőzés közben és hólyaggyulladást kaptam. a körzeti pisi alapján bacit talált, írt ab-t. nem használt, aztán elmentem urológushoz, az is felírt vmit, még rosszabb lett, tartott ez már 3 hete, én meg szenvedtem, mint a kuyta, mert mindig csak pisiinger volt,s e pár cseppnél több sosem jött. állandóan a wc-re jártam a semmiért.
aztán elmentem a nőgyógyimhoz és írt fel eg yMonural nevű szert. ez egy por alakú fertőtlenítőszer, este lefekvés előtt teában feloldva kell meginni és utána nem szabad elmenni pisilni, csak reggel. ez átmosta a húgyutakat és 2 nap alatt megszűnt az egész baciáradat és hercehurca. viszont az antib-k jó szétzilálták a természetes védekezőflórámat, hüvelyi folyást is ki kellett kezelni, de ez nem a monuraltól volt, hanem az előzmnyektől.
nem tudom, van-e hasonló ilyen szer kicsi babáknak,de éredemes esetleg megemlíteni vmelyik orvosnak.
lehet a homeopátia is hatásos lehet, de azt is szakemberre kell bízni, mert mindenkinél más homeos cucc hat.
Karöltve???? Höhöhö, a majrévas el volt fehéredve, úgy kapaszkodott :-) Még kb fél méter magasan voltunk, amikor már le is akart szállni, de én nem. Aztán meg visszafelé, meg olyat sikított, amikor az addig melette lévő szárny, hirtelen alá került, majd egy két másodperc múlva meg csak az eget látta. Csak tudnám, hogy mi baja volt?????
Mano, ez úgy van, hogy viszed zacsiban a pisit, ami nem lehet "idösebb" két órásnál. Dokinö belemárt egy tesztcsíkot, ha az elszinezödik, akkor gond van. Ezen a tesztcsíkon az látja (színéböl), hogy baci-e, netán genny vagy fehérje vagy cukor, stb... Na ez volt nálunk is, hogy ugye valamilyen baci. Utána ott a rendelöben is ragasztottam zacsit, vártunk, sikerült kakkantás nélkül elcsípni a pisit, de az is elszínezte a csíkot. A harmadik adaggal mentem a laborba és ugye ez lett az eredmény. Tehát tényleg lehet valami. A kérdés csak az, hogy ez ennyire nagy probléma vagy túllihegjük vagy nem steril eléggé a körülmény vagy a nyavaja tudja.
Azért kérdezd meg otthon, nagyon kivi vagyok mit szólnak rá! Köszi.
Mindenesetre ma beadtam neki a 8 napos kúra elsö adagját, utána meg elviszem urológushoz.
Eccsikém, hát hogyhogy Nálad meg ilyenek vannak? Eddig mindig volt petécske, nem?
Kingus, Nálatok mi a nagy helyzet? Eszkimókák? Házikó?
Nahát Te Hal! Miket müvelsz szegény Kismacskával!!??? Vicc jutott eszembe: Felnézel az égre, ott repül egy Hal egy Macskával karöltve, mi ebben a rendkívüli???
-Hogy nem köszön a nyavajás!
Cicajam jól van, ma is randiztunk :-)))
A fellegekbe repítettem a csajt :-))) (na jó, nem mentünk feljebb, mint 2000 feet). Oztán meg megtömtük Esztergomban a bendőnket, egy nagy adag tepsis csülökkel, oztán meg átruccantunk szlovákiába tankolni, utána meg hazamentünk jól. Cicajam jól van ,most már talán nem remeg a lába :-)))) (pedig óvatosan repültem ám nagyon)