Nálam is, de Takoca tudja a megoldást ... csak még nem árulta el :)
Az options-ben kell állítani vmit, de még nem néztem meg, hogy pontosan mi lesz az, ami rendbeteszi a 'vonalakat'.
Ha esetleg nem olvassa a fórumot, hogy megírja a tutit, akkor majd továbbítom az infót, ha meglesz a válasz.
Nem olyan bonyolult a krpano alapjait elsajátítani... Nézegesd pl az examples mappát a krpano könyvtáradban. Abból sokat lehet tanulni. Ha elakadsz valamiben, akkor egy-egy konkrét kérdésben megpróbálok segíteni, ha tudok.
Viszont néztem, hogy a képeken, a vonalak nem lesznek hullámosak, ha a képernyő szélein vannak, viszont nálam meg mondjuk ez zavar, és nem tudom mit rontok el... már lehet hogy amikor renderel, akkor nem állítok be valamit, vagy a fov-nak adok meg rossz értéket... :S
Valaki tud a krpano első lépéseiben segíteni? Addig ok, hogy belehúzom a jpg-t a bat fájlok valamelyikébe, de melyik mit csinál? és hogy lehet pluginokat, hotspotokat létrehozni? Nincs valaki debrecenbenm, aki tud segíteni?
Weboldalba szeretnék beilleszteni egy jelenleg .jpg kiterjesztésű álltalam összefűzött panoráma képet, úgy hogy flash mozgatható legyen. Milyen ingyenes programmal tudom átalakítani?
Elég jó kis virtuális túrát raktál össze!!! Én is a krpanoval szenvedek, ha van rá időm, de látom te elég jól elmélyedtél benne... Majd lehet hogy zaklatlak pár kérdéssel :)))
Elég rég fórumoztam már, és itt a Panorámában pedig egyébként is igen ritka vendég voltam. Most van vége a lakásfelújításomnak és szeretnék egy gömbpanót készíteni az új konyhámról. Canon 350D-m és Sigma 17-70-em van. Eddig kizárólag egysoros, kézből lőtt panorámákat készítettem. Azt hiszem, hogy komoly feladat lesz ez kezdésnek, de valahol mégiscsak el szeretném kezdeni. Elméleti leírást már többet olvastam. Lassan szeretnék belekostólni a gyakorlatba. Valószínűleg magamnak készítenék fejet a panókhoz, de úgy hiszem előtte érdemes lenne egy két kész példányt megtekintenem.
Van itt a társaságban olyan odaadó személy, aki Budapesten egy személyes találkozó keretében a saját cuccán bemutatná, hogy hogy is megy ez a dolog?