Értékeltem, Ozzy, a sinek találkoztak. Eljutottunk
a katharzisba. Úgyhogy megyek í a szép élménnyel. El.
Megis vagyok híva egy szektagyülésre, ritkán szektam menni de most hiányoltak. Fel nem szólalok csak kicsit belewhisky. Holnap meg sósborszesz. Diana.
nekem sincs jogsim erre, de vígan szabálytalankodom.
különben itt is az lesz, hogy most elmostam húsz poharat, ami megérzéseim szerint azt jelenti, hogy ma este biztosan újra el kell mosogatnom ôket. vagyis inkább holnap reggel. spontán buli.
A háztartáshoz nincs jogsim, egyébként van mindenre még daruskocsira is, motort is most vettem - erre elkezdett esni a hó. Ha eserny´öt vettem volna, most sütne a nap.
Asszem neked meg merül az elemed, amiben most nem vagy.
Dr. Velo Rex Zéro tanácsa; enged tele a kádat és magadat, a vizbe tegyél minden található olajat, a Jack-ba soha semmit (csak hülye amcsik lötyölik mással), esetleg két óra múlva zöld ágra vergödsz.
most megyek kutyuval hóbakakilni, nemsoká vissza, de nem biztos mer az összeköttetés oljan lassú mintha kötötüvel kötnék...
Hey, Ozzy, menekülly,
az idöszak következik amikor csimpaszkodni kezdenek rád, aztán jön egy még sötétebb korszak, utánna 48 évesen leszázalékolnak és elkezdheted épiteni a családi kriptát.
Ne hagyd fajulni a dolgokat. Dimplomatikusan kétértelmüen beszélj, néha simitsd meg a hajad vagy nézegesd a körmeidet.
Látod esendőségemet, gyarlóságomat, és most ez nem esik jól, mer kigúnyolva érzem magam. Mán szmájlit se dobsz nekem. Ha lácc bennem kifogásolnivalót, kérlek, hívd fel rá a figyelmemet. Igyexek megváltozni, hö.