Naja sz'al nekem J.Lo olyan mint Will Smith.
Távol állnak szerintem nagyon is mindenféle zenei alázattól,ez ilyen kis hollywood-i hobby nyavajgás de a team aki dolgozik neki az profi, jók a dalok, a körítés meg minden de kurvára műanyag.
Én azért szivesen elhallgatom de hol van ez egy Eric Benét-től vagy R.Kelly-től?????
hella,
nem tom láttátok e, énis csak egy apró részletet tudtam az egészből elcsípni a dologból.. az Mtv-n volt vagy 2héttel ezelőtt vmi dijkiosztó vagy a tököm tuggya mi, ott volt J.Lo feat Ja Rule élőben nyomták ahol is J.Lonak annyira nem volt hangja, hogy csak lihegett össze vissza nem tom mi volt ez, lehet hogy csak megtekerték előtte és még nem jött vissza a mámorból! :))
Off:Nigga újhely? életjelet csak itt kell felfedeznem? :))
Hát érted, ha T-Boz elég jól érzi magát, akkor mehet a stúdióalbum, de ha beteg, akkor csak kevés dalt tudnak felvenni, ami nem tölt meg egy teljes cd-t. Gondolom én...
Olvastam én is hogy T-Boz beteg:(
Nehogy Best of... legyen:(mi a túrónak mikor már van egy?
Egy három albumos zenekarnak szerintem elég egy Best of nem??????:(
vagy kell a lóvé?????:)))
Új albumot vagy semmit!!!!!!:)
Sajnálom hogy ennyire meghurcolják Kelly majsztrót.
Mostanában a legtöbbet az R.Kelly:R.Kelly albumot hallgatom főleg az olyan dalokat mint a Down Low,Religous Love,Step in my room,ezek olyan zseniális dalok...sz'al az a szörfelállítos-libabörőzős dalok:))))))
Az új Whitney-re kiváncsi leszek, ha egyáltalán megéli még és lesz egy cseppnyi abból a hangból ami már elveszett legalábbis úgy tünt a legutóbbi nemtom milyen awardson való felépésekor:(((
TLC new studio album or Best Of with new tracks
Date of release: September
Depends on the health of T-BOZ, who suffers from sickle cell anemia.
(azaz szeptemberben új TLC stúdióalbum, vagy Best Of - T-Boz egészségétől függ, aki sarlósejtes vérszegénységben szenved :(
még idén új album várható tőlük:
Toni Braxton
Whitney Houston
Blu Cantrell
Monica
Outcast
még valami: az R Kelly videó-ügy miatt iszonyú nagy bukás a Jay-Z -s duettalbum :( Lett volna közös turné, meg minden - de most inkább úgy kezelik az ügyet, mintha meg sem jelent volna.
De igazából klassz ám, h máris megkapja a szervezeted a szükséges net-adagot :-D
"'valaki' történetesen George Clintontól nyúlta le: "Supergroovalisticprosifunkstication"
Ez eredetileg egy régi szó: "supercalifragilisticexpialidocious", a háború előtti kabarédalokban fordult elő poénként, meg később a Mary Poppins filmben - azóta emlegetik mint az egyik különösen hosszú angol szót. A jelentése természetesen valami olyasmi, hogy "fantasztikusancsúcsszuper" :)) Persze sokan variálták már Clinton előtt is.
(Eltünt):)Hidegtalpú:
A Michelle Williams album nagyon jó!!!!!!!
A "Gospel Medley" az a "Survivor" albumon is rajta van de azért az egész album egy CSODA!!!!!!
Hidegtalpu:
Most hallgatom a Christina Milian albumot.
Nem rossz...kicsit Destiny's nagyon kicsit Aaliyah kicsit JLo de nem sok egyéniséget találtam benne de szerintem tehetséges a csajszi csak még kiforratlan, majd a második album.....:)
Endorphin: Te kérdezted múltkor hogy van e Lauryn Hill-em????
Csak mer'hogy most rángatom le a dróton a Lauryn Hill MTV Unplugged-ot!!!!
Biztos fincsi lesz!!!!!
Úgy lácccccik ebben a topicban mindenki hüjjjje csak én vagyok helikopter:)
No mindegy.....:)
Keresném a következő albumot, ha valakinek megvan vakkancson nééékem:
Mary J. Blige: Mary
A "Give me you" című dal megvan róla egy válogatáson de ami nagyon érdekelne az a "Don't waste your time" feat. Aretha Franklin(!!!) és a "Not Lookin" feat. Kci Hailey.
Na, örülhetsz. Mégse kaptam Eric Benét-t. :( Mer köll neki a kavaráshoz. Kaptam viszont egy Uptown MTV Unplugged-ot többek között Mary J. Blige-val meg Heavy D.-vel. :)) Fincsi. Meg a Maxwell MTV Unplugged-ot, amire már régóta fájt a fogam. :))
Ebben a vonatkozásban ajánlom a Z+ televízió "Hazai pálya" című műsorát(nevek nélkül-úgyis tudjuk mi fán terem az igényes szórakozató zene):)))))))))))
Akkor ajánlom figyelmedbe Anettkát a Bp TV-n, aki most már Sáfár Anikóval duóban nyomja. Hátborzongató, mit ne mondjak.
Egyébként megjelent a nagyszerű Komáromi István (az éneklő rendőr, ha valaki nem tudná) új lemeze is. :)