Hogyan tudom a bajuszkapcsolóm cikkszámát megtalálni, ha a Bárdi autó rendszere szerint, az alvázszámom nem létezik? Egy 2004-es 1.6 benzines ferdehátum van.
Aminek a kapcsolója behalt, vagy világítok, vagy indexelek, de a kettő együtt nem működik...
A FL-es sorozatnak már nem kellene az izzókat ennie, sokat javítottak az elektronikán. Nekem 2007-es van, tavaly tavasszal, vásárlás után az összes első izzót kicseréltem Osram Ultra Life-ra, azóta eltelt idő és közel 20e km alatt nem cseréltem izzót.
Halli 2008 16 hdi swm van immáron 2 éve a problémám hogy évente legalább 2x lecserélem az izzókat kérdésem ez tipus hiba hogy lehetne orvosolni. a válaszokat előre is koszi.
Sziasztok! Segítsetek légyszi! 2001es 1.6 benzines 5ajtós pezsón egyik napról a másikra kialudt az olajnyomás jelző fényem (kicsi olajoskanna). Gondolom a csatlakozóról leeshetett a kábel. Olaj van, mutatja a kijelzőn és a pálcán is néztem. Merre van az olajgomba ezen az autón?
Sziasztok! Peugeot 307 1,4 HDI (2002)-ben első tengelynél milyen gömbfejek vannak? Ezeknek tudná valaki a cikkszámait vagy valami azonosítást? Nincs esetleg olyan oldal ahol "szabadon" lehet nézegetni az egyes részeket? Előre is köszi!
Sziasztok! 2002-es, 1.6-os benzines 307SW esetében jellemzően milyen alkatrész hibája okozhat ékszíj megcsúszást? Mekkora javítási költségre számíthatok kb? Volt már valakinek ilyen probléma?
Ez valamilyen mentett verziójú alkatrész kereső ? (sedre)
Mert az új cikkszámot már nem tartalmazza. Neked igazából a 98 098 517 80 gyári cikkszámú alkatrész kellene. Ennek volt a régi cikkszáma a 1717Z2.
Az E-vel kezdődő alkatrészek pedig az úgynevezett Eurorepair cikkszámok, amik a gyár által elfogadott és tőlük rendelhető utángyártott alkatrészek, amiket az öregebb autókhoz kínálnak.
Az utángyártók szoktak ilyen - a gyáritól eltérő - megoldást alkalmazni. Esetleg utángyártott kipufogó van már rajta és azért ilyen "nem egyben levő", ha a gyári meg az lenne. Nem mellékesen az autó adatai sem lennének mellékesek, azon kívül, hogy kombi. Még jobb az alvázszám utolsó 8 karaktere lenne.
Én is így hittem amíg alá nem néztem. Egy bilincsel van rögzítve a középső dobhoz a cső ami a középső és a hátsó dob között van.És mivel csak a cső van elrohadva a középső dob nem ezért érdeklődtem,hátha valaki már szerzet be csőt valahonnan és csak én nem találom.