Nekem 2db első ajtókárpit kell. Ajtóbehúzó, felső borítás, zseb stb. nélkül. Csak a pucér borítás. A lényeg, hogy maga a farost egyenes, teljesen rohadás- és törésmentes legyen. Itt a számom: 707707735 vagy a nevemre kattintva az e-mail.
Eladó a képen látható csodálatosan jó állapotban lévő W115-ös, jó magyar papírokkal +1db első szériás aluminium maszk hibátlan kromózással+még rengeteg alkatrész,váltó,futomű,üvegek,vezeték köteg diszlécek stb stb stb
Nagytakarítást tartok hamarosan, nem szeretnék tovább tárolni, rakosgatni dolgokat. Van ami szemétbe, más dolgok haszonvasként kerülnek el. Feldobom a lehetőséget, hátha valaki hasznát veszi:
Sziasztok. 3 Hétig Azért Használtam, Mielőt összetört. Tegnapra Volt Időpontom Honosításra Kpm-Hez, De Már Mindegy. Nem Volt Restaurálva, De Szépen Megőrízték Előző Gazdái, Ha Nem Is Volt Makulátlan, Mindene Szépen, Finoman Működött. Engem talán ma haza engednek a kórházból, és egy hét múlva a suzukis srácot is. Mercit, suzukit lehet még venni, kezet-lábat nem. Mindketten élve megúsztuk, ez a lényeg. Sajnos Ilyen Az élet, Ez Van.
Nekem mint veterán rajongónak óriási sokk volt látni ezeket a képeket. Nem tudom, hogy a gazdája hová valósi, mennyire volt restaurálva a gép, de még így a roncs képein is látszik, hogy ha nem is egy fullra restaurált, de minimum egy szép patinás kupé volt az áldozat, amit már többé nem lehet megmenteni...
De a lényeg, remélem, hogy a vezetője is rendben van, mert a 4-csillagos modern autó is betyárul összecsuklott...