Keresés

Részletes keresés

sissy222 Creative Commons License 2009.06.12 0 0 878
Sziasztok!

Szívesen átadok 2 adag kefírgombát annak, aki el tud jönni érte.
Átvehető Bp.XV. ker. az Önkormányzathoz közeli üzletben.
-rikke- Creative Commons License 2009.06.09 0 0 877

Sziasztok!

Nagyon megköszönném, ha tudna nekem valaki adományozni egy kis felesleges kefírgombát. Budapesten és környékén házhoz mennék érte.
jrichie@freemail.hu

Köszönöm: Ricsi

j sanyi Creative Commons License 2009.05.25 0 0 876
sziasztok Sanyi vok szegedről engem is érdekelne ez a KKgomba segítsetek hozzájutni köszi
ggg333 Creative Commons License 2009.05.17 0 0 875
Szia!
Ha meg mindig szukseged van gombara, jelezd kerlek-levalasztok neked egy adagot.
Előzmény: Törölt nick (874)
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.22 0 0 874

Sziasztok.

Szeretnék kérni Bp-en átvehető gombát, előre is köszönöm.

valakiA Creative Commons License 2009.04.20 0 0 873
Szia!Ezen a címen vagyok elérhető.Csak postaköltség van.üdv. aranka
g.aranka@citromail.hu
Előzmény: umberto2009 (872)
umberto2009 Creative Commons License 2009.04.19 0 0 872
Engem érdekelne.Mit kóstál?
Előzmény: valakiA (871)
valakiA Creative Commons License 2009.04.18 0 0 871
Sziasztok:
Van kaukázusi kefirgombám nem fagyasztott,érdekel valakit?
Postán küldök.
csellemarcsu Creative Commons License 2009.03.15 0 0 870
Szia. Ha véletlenül ismét lessz kefir gombád felesleges Kérlek értesíts róla. Vagy ha tudsz segíteni benne, hogy hol lehet beszerezni mond meg. Előre is köszönöm. Marika Az imél cimem csellemari@freemail.hu
Előzmény: tavigote (869)
tavigote Creative Commons License 2009.02.11 0 0 869

Hello !

Van még 1 adag lefagyasztott kefírgomba.

Írjatok az e- mail címemre, ami nyilvános és válaszban adok elérhetőséget.

Üdv: Zsolt

pappancika Creative Commons License 2009.02.08 0 0 868

Helló Zsolt! Hogyan kaphatnék a gombából? Még sosem próbáltam, de olvastam és hallottam áldásos hatásáról ami nagyon rám férne!

Előre is köszönöm válaszát.

üdvözlettel Anna
Előzmény: tavigote (866)
Gyomronc Creative Commons License 2009.02.07 0 0 867

Heló Zsolt ! Ha még érvényes a 4 adag kefírgomba ajándékozása kérlek értesíts ! A továbbiakat majd egyeztetjük . Előre is köszi !

Üdv : Zoltán . 

Előzmény: tavigote (866)
tavigote Creative Commons License 2009.02.01 0 0 866

Hello !

Már 4 "nagy" adagnyi fagyasztott kaukázusi kefírgomba várja a nagyérdemű jelentkezését, zuglóban az Örs vezér terénél. Természetesen, szigorúan csak ajándékba adom :)

Ha felkeltettem figyelmedet, írj a nyilvános e-mail címemre.

#Falcon# Creative Commons License 2009.01.26 0 0 865
Sziasztok!

Japánkristály és kombucha gomba felesleg keresi gazdáját Salgótarjánban. Hamarosan kefírgomba is lesz. Akinek kell írjon. Email publikus. Posta is megoldható.

tavigote Creative Commons License 2009.01.15 0 0 864

Hello Mindenkinek !

A Kaukázusi kefírgomba tenyészetem újra szaporodott 3 adag lefagyasztva várja a vállakozó kedvű egészséges életre vágyókat :)

Lelőhely: Budapest, XIV.kerület  Örs vezér tér környéke

Írjatok a nyilvános e-mail-re

kisKabala Creative Commons License 2009.01.13 0 0 863
az hogy szaporodnak

10 naponta mos meg őket langyon vízbe
Előzmény: ffilemon (862)
ffilemon Creative Commons License 2009.01.11 0 0 862

Sziasztok!

Néhány hete csinálok kefirt otthon, mostanában leszűréskor nyúlik (szálat húz),

ezt eddig nem tette. A kefir szaga, íze változatlan, a gombák is szépek, szaporodnak.

Mi lehet az ok?

Előre is köszi.

kisKabala Creative Commons License 2009.01.10 0 0 861
ha valakit érdekel kefir kultúra (gomba),
1 liter tej beoltásához szükséges mennyiséget szívesen átadok
(ingyen és bérmentve)
Budapest XI. kerület Kosztolányi Dezső környékére kell érte jönni.

(nem viszem sehova máshova,
csak az jelentkezzen e-mailon akit komolyan érdekel)
tavigote Creative Commons License 2009.01.04 0 0 860

Hello !

Ismét van 1 nagyobb adag lefagyasztott gyönyörű Kaukázusi kefírgomba  zuglóban! Kipróbáltan működőképes a felengedés után is. Most helyeztük el a fagyasztóban 20 óra 23 perckor.

Aki szeretné elvinni, írjon bátran a nyilvános mail-emre.

kisidi Creative Commons License 2008.12.31 0 0 859
Ja, és még annyit, hogy csak 10 dkg cukorral csináljuk, és egyáltalán nem édes, a szaporulat meg teljesen kielégítő. Sőt. Szóval az aggályom az édes-lötty miatt teljesen eltűnt. Apukám már két hete issza, és az emésztést illetően valóban teljesíti az ígért hatást, de nem kell tőle futni, csak rendben tart.
Előzmény: kisidi (858)
kisidi Creative Commons License 2008.12.23 0 0 858
Azóta megcsináltuk a kristálygomba-italt, teljesen iható, valóban limonádés jellegű.
Pár hét múlva lesz annyi szaporítóanyag, hogy már a családi-baráti körön túl, tudok adni másnak is, természetesen pénz nélkül, csak érte kell jönni, házhoz, vagy a bp-i Campona bevásárlóközpontba.
nbs86 Creative Commons License 2008.12.13 0 0 857
Sziasztok!

Én kezdő lennék ezen a téren, de nagyon szeretném kipróbálni a kaukázusi kefír készítést, mert a családban is mindenki szereti.
Szeretnék érdeklődni, hogy ilyen nagyobb féle kaukázusi kefírgombája van-e valakinek?
A combucha-t is szívesen kipróbálnám, ha tudna valaki adni egy kis darabot belőle..
Illetve lenne egy olyan kérdésem, hogy nem kell-e ezeket egy idő után megújítani, nem "merülnek"-e ki vagy ilyesmi, tehát érdemes-e időről időre újakat beszerezni vagy használhatóak maradnak a régi gombák is akár évekig?
Budapesten lakom, ha valakinek van esetleg feles gombája, akkor legyen szíves szóljon!
Köszönök szépen minden segítséget!
E-mailt is várok, azt sűrűbben tudom nézni: pulykakakas@gmail.com

Köszönöm! További kellemes hétvégét mindenkinek!

Balázs
técs Creative Commons License 2008.12.12 0 0 856
Szia!
Amikor én csináltam a japán kristályt,próbáltam előírás szerinti, meg kevesebb cukorral is. Több cukornál a gomba sokkal jobban szaporodott, de az íze is édesebb lett a limonádénak, kevesebbnél fordítva. Valószínű hogy a több cukrot a gomba jobban meghálálja, de arányaiban több is marad a lötyiben, ezért hagytam abba én is.
Előzmény: kisidi (855)
kisidi Creative Commons License 2008.12.10 0 0 855
Valami tapasztalatotok van kristálygombával ( vízi kefír, japánkristály) kapcsolatban? Úgy néz ki kapok egy adaggal a napokban. Ami egy kicsit aggaszt, az a cukor mennyisége, 2 literhez 15 dkg cukor, de állítólag ezt a gomba felhasználja, ez kell a növekedéséhez, legalábbis a jelentős részét.( Egyébként bár szeretem, ezért nem nagyom iszom limonádét sem, a sok cukor miatt)
Szóval nem emeli a cukorszintet szerintetek? Olvastam olyat, hogy inkább levitte.???
Tibeth Creative Commons License 2008.11.28 0 0 854

Tud valaki valamit a tarhóról?

Hasonlít a joghurtra, de annál aromásabb, markánsabb.

tavigote Creative Commons License 2008.11.27 0 0 853

Hello!

Gyönyörű Kefírgomba populációból elvihető 1 adag.

Most ittuk le róla a kefírt és már nagyon savanyú, nem lenne elég rá 1 liter tej :(

Akit érdekel jöjjön és hozzon egy befőttes üveget neki !

fusi@chello.hu

Kefírgomba
3maci Creative Commons License 2008.11.27 0 0 852

Kefir gombát szeretnék, ha van valakinek megköszönném. Budapesten érte tudok menni, ha előtte egyeztetünk. 70/321 8333

Süti8 Creative Commons License 2008.11.26 0 0 851

Üdv!

Kefírgombát keresek. Tud valaki segíteni? Pénteken Budapesten leszek és elmegyek érte bárhová.  20/5697710

létrás Creative Commons License 2008.11.22 0 0 850
úgy vettem észre hogy ha az ablakba teszem és meleg éri a radiátor miatt akkor aludt tej lesz belőle nem kefír.nálam a hűvösebb hely jön be
Fklari Creative Commons License 2008.11.17 0 0 849
A bolti, pasztőrözött tejet nem kell felforralni. Ha a piaci "bocitejet" nem forralod fel, akkor nagyon vacak lesz az íze a kefirnek, mivel abban élnek különféle baktériumok, amik maguk is erjesztik a tejet, és a kétféle erjedés végeredménye nem lesz nagyon jó.
Előzmény: asztalos11 (848)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!