Buta Qtya, nem szaladok én sehová, csupán az erőviszonyokat mérem fel. Most képzeld azt, hogy egy pimasz képű görényke cukkol. Majd ha nem akarsz harapni, és azt sem veszed zokon, hogy beleeszem a tányérodba, akkor majd vakargatlak. addig csak lopom neked a csontot.
Érdekes fajta vagy, bár azt nem mondhatnám, hogy különösképpen szimpatizálnék a felmenőiddel.
A megszelídítgetés iránt viszont, úgy látom, egyre kevésbé lelkesedsz. Ennyi volt a kitartás? Egy kis ízelítő Veszett Kutyából, és máris iszkolunk ezerrel?
Nem vagyok cica, csak cic. Átmenet a macska, a mosómedve, a vadászgörény és fajtársai között.
Alapvetően nem vagyok neurotikus, de nem hat rám jól, ha egy magát veszettnek nevező egyed még a bolháimat is lenézi.
Csak lassan a testtel. Az én fülemet nem vakargathatja akárki, főleg cicák nem. Cicák csak a gyomromat vakargathatják, és azt is csak belülről. Mindez először.
Másodszor: az én bolháim erősebbek (ráadásul veszettek is), és legyőzik a te bolháidat.
Harmadszor: ne kend rám a neurózisodat. Ketten vannak veszettek az indexen, és neked már ez is sok?
Neurózisom tőled datálódik. Közölni velem, hogy mindenki ilyeneket mond...
A kandallós idillben benne vagyok, ha néha megvakargatharom a füled tövéd...
A te bolháid mitől zabálnák meg az enyéimet?
Az én bolháim megeszik a te bolháidat. Tiszta sor.
Neurotikus mitől vagy? Mesélj róla a karosszékedben ülve, közben én a lábadnál fekszem és a földre dobott velőscsontokat ropogtatom. A kandallóban lobog a tűz, és a távolban fel-felharsannak a vadászok kürtjei. Idill.
Szunya, Veszett Kutyát és Veszett Kutya acsargását nem lehet megrendelni. Jön, ha úgy érzi, jönnie kell, és elmegy, amikor úgy érzi, elege van. Ha ezt te nem érted, sokat nem fogok hagyni belőled.
TE voltál az első, akinek megadtam még a mobilszámomat is, elküldtem a képeimet. Miközben ezerszámra kaptam a leveleket, amiben ezt kérték, és elutasítottam. Megbíztam benned, az IRL nevemet is Te tudtad először, most is csak egy-két ember.
EZEK UTÁN nagyon jól tudhattad volna, hogy elég egyetlen kibaszott szó, és minden rendben lett volna.
Én elolvastam a mai beszólásait,és rájöttem,csak arra várt,hogy elõkerüljek,és jól a pofámba vághasson.
Rali, kedves, most vettem észre ezt a topicot, és a ferdítéseidet. Még a végén én lettem a gonosz banya, mert Te folyamatosan lealáztál. Nem foglalkoztam vele, az egész nem érdekelt volna, amíg Te el nem kezdtél a kocsmában sápítozni, hogy mennyire fáj a Mambó-történet. Közben nekem EGY ÁRVA szóval sem mondtad, hogy bocs, vagy bármi.
Én nem szoktam direkt a pofájába vágni senkinek semmit, pláne nem várni rá, hogy erre kedvező alkalom legyen.
Nem feszítettem semmilyen húrt, egyszerűen nem foglalkoztam Veled. BElefáradtam az állandó oktalan ( a többiek szerint piszkálódás, bár szerintem seggfejnek, meg békákkal kefélőnek nem hívunk senkit) bántásaidba, és kerültem Veled a beszélgetéseket. Nem feszítettem semmit, ha AKÁR egy szóban is jelezted volna, hogy nem gondoltad komolyan, vagy bármi, akkor intelligens ember lévén azt mondtam volna, hogy OK. Én nem piszkáltalak, a történtek után is csak akkor szóltam Hozzád, amikor Te jöttél a nyafiddal. Miért mások előtt sajnáltatod magad, hogy én milyen szemét vagyok, és feszítem a húrt? Holott velem fel sem vetted a kapcsolatot. Hagyjuk.
És nem csináltam belőle ügyet, amikor lehülyebanyáztál, mert van humorérzékem, és tudtam, hogy a mélyben Te nem vagy egy bunkó. Viszont határa mindennek van.
Én most sem haragszom Rád, csak nem értem, miért nem velem beszélted meg ezeket, miért ilyen helyeken kell utólag magamról olvasni?