És ezt csak most mondod???? Leéltem egy vagon időt és nem tudtam miért bámilnak annyira a pasik!!! Na de hülyén már nem halok meg...!!! vagy mégis...????:DDDDDDDDD
mit? ö.. a.. jujjj.. mit is???? segííííts.. gömbölyű.. feszes.. pasik ímádják.. csillog.. jajj.. megvan.. beugrott.. hát a női orr.. a pasik élnek halnak a fris üde női nóziért :)
jajjjj máááár... nem véres :) az más.. tessék figyelni rendesen a képre.. gömbölyű és csillogó és feszes.. és.. és.. jajjjj.. de hisz ezek csak paradicsomok!!!! uram rettentőm.. engem átvertek!!!! :)))))))))))
Valamikor boldogult kamaszkoromban nyáron meggylének való meggyet szedtem hasonló kamaszok társaságában. A meggyszedés nagy része azzal telt számunkra, hogy a meggyekkel dobálóztunk, és kentük őket egymásra. A meggylének való meggy, olyan, hogy van egy magja, körben a héja, és a mag és a héj között nagyjából csak a meggylé, alig valami rost. Szóval olyan, mint egy mini vizibomba, szétcsattan, ha hozzávágod valakihez, hát még, ha rákened... De a meggylé is csípett egy idő után, főleg, ha már tetőtől-talpig végigfolyt az emberen.
Nem próbáltam még a paradicsomot :)), Még ifilánykaként a mai iszapbirkózás elődjét kipróbáltam, de nem a pasik kedvére, sokat dagonyáztunk és mindenki-mindenkit birkózott!!! Nagyon jó volt!!! Aztán még hetek múlva is találtam magamon megszáradt sárdarabkákat:DDD
Gondolom a paradicsombirkózás is ilyen lehet, de jól érzed, szerintem is felcsipi a bőrt:))
Plüssmacikat pakolunk be...illetve már csak szinte én :)))de jó kis unaloműző, amikor úgy érzed nincs kedved beszélgetni...már ha van ilyen! :)) Nekem néha van, akkor találom meg ezeket a hülye topikokat :DDD