Egy kis segítséget szeretnék kérni: Ezidáig is fenn volt a TS és működött is rendesen, de nemrég újraraktam a gépet, s most Win7 került fel az XP helyett. De elvileg a játéknak ebben is kéne működnie, ugye? Azonban: feltelepítettem az útmutatók szerint mindent (és a megfelelő sorrendben!!), mégis a magyar pályák betöltésekor hibaüzenet jelentkezik: a játék nem tudja beolvasni a shape, ill. data shape fájlokat. Ezután letöröltem a játékot és felraktam mégegyszer az útmutatók szerint (megfelelő sorrendben!!), hátha csak benéztem valamit. A hiba ezek után is jelentkezik. Mivel lehet a baj? Ill., hogyan lehetne megoldani? Egyáltalán a shape és data shape fájlok mik? Előre is köszönöm! :)
hasonlót már én is tapasztlatam (pl. az Alföldben az egyik 150-es vonali küldetésnél Soroksár nem akar beengedni.....)
Nem tudom, nálad konkrétan melyik aktokról van szó, de érdemes megnézni azokat a magyar msts oldalakat, amelyek az adott act szerzőjéhez köthető, és ha van OR alá készült változat az act-ból, azt letölteni.
Üdvözlök mindenit, új vagyok az MSTS/OR-ben, de elég jól beletanultam a működtetésébe. Viszont két kérdésem lenne a forumozókhoz:
Esetleg abban tudna valaki segíteni, hogy a Nyugat-Dunántúl pályát (Déli-Fehérvár) honnan lehet letölteni?
Letöltöttem a lentebb linkelt Halbi vezérlőt, összeszerkesztettem ConBuilderrel az MSTSHUNGARY-s V43-3227-el, viszont nem tudom elindítani. D-t hiába nyomom, nem történik semmi, nem vált fel. Valaki szembesült hasonló problémával?
Alföld 6.3 793 activityjében (kelebiai gyors) Soroksáron van valami trükkje a továbbhaladásnak? (Bejárati jelző vörös, az állomáson egy tehervonat, visszatolatós trükk után sem moccan, több percet is vártam).
Szeretném megkérdezni, hogy a ConBuildert honnan tudnám letölteni. Ami van az valami miatt nem jó; a 12GB trainsetből betölt 22 mozdonyt és 26 kocsit. Régebben minden jó volt vele. A CB száma 2.4.5.
Felhívom a figyelmedet, hogy tilos meg osztani akár link formájában is az oldal tartalmát. Tehát a letöltések nem szerepelhetnek az mstshungary link végén. Kérlek szépen azonnal töröld a linket és ad meg újra.
Felraktam az Alföld 6-ot, de az alábbi fájlokat hiányolja. Korábban már volt itt a fórumon szó, akkor a válasz az volt, hogy google-be célszerű keresni. Sajnos ez nekem nem hozott eredményt. Esetleg tudna segíteni valaki, hogy ezeket honnan lehet letölteni? (esetleg elküldeni nekem hivertgaborkukacinvitelponthu).