Mantona.Megküldte Tom az árlistát és azt hiszem a hátsó szárnyat és az első kötényspoilert "tőled"azaz az ismerősödtől fogom megvenni.Persze nem egyszerre.Először a szárnyat.Következő hónapban pedig majd a másikat.De nem lenne baj,ha le tudnád alkudni a szárny árát egy két ezressel,mert ugye nekem ahhoz fel kéne menni pestreHja meg egy icipicit sok érte.de mondjuk 15-16ezerért megvenném.
Mantona.
Nem merek addig semmit mondani amíg Tom,nem mondja az árakat.Mert ugye ezt te is megérted,hogy ha az olcsóbb,vagy jobb.Akkor azt veszem meg.Ezért kérek még egy kis türelmet.
Kössz.Blacky
Nagyon szívesen. De ezért hoztuk létre a clubot, - többek között- hogy segítsük egymást, szereléssel, alkatrésszel vagy csak néhány jótanáccsal. Mail-ben küldök árlistát.
Mantona,Tom.
Köszönöm hogy elárultátok,hogy mi is a lényeg,de ha jól tudom,sem tolvaj,sem pénzhamisító és még csak sikkasztó sem vagyok.Tehát asszem Klubbtag lehetek:)))
Tom:
Köszönöm,hogy ennyi figyelmet szentelsz nekem és ha meg tudnád oldani a fizetést valahogy az király lenne.
És még valami.E-mailben elküldöd nekem ,hogy mennyibe kerülnek a spoilerek+a cuccok.Amit csak tudsz.Mert onnan nekem is könnyebb már kalkulálni.
A speer difik szoktak hamarabb tönkre menni, mert azt ugye használja az ember. Általában valami apró hiba okozza a meghíbásodást, ami a továbbhasználat során teljesen tökre teszi. Mantona difijével is ez a helyzet. Szétszakadt a féltengely szimering (belül) és az olaj átfolyt a féltengelyekhez. Így nem maradt olaj a difiházban, azt meg nem nagyon szereti, úgyhogy eltörte a hordóscsapágyat, amit bekerült a lamellák közé.
Most fejeztük be a hátsó híd cserét, már ki is próbáltuk. Jó lett.:)
Nem tudom szerintem a sperr elvileg tovább bírja....jóval tovább meg ugye ez verseny célokra van kitalálva és 3 versenyt igy is birnia kell szerintem (rally) szóval nem tudom az utakon miért szart be..én alig használtam:-) de lehet a kora miatt (20 év) :-))) városi járgány, nem versenygép...fogalmam sincs. de elvileg tovább birja a sperr ha nem nyüstölöd! ha nüstölöd ugyanugy elszaródik:-)
de jó lenne már készen látni a Mantád:-) no most megyek viszem a Mantonát a szervizbe...majd jövök még este:-) legyél Te is Írba!
A szín már megvan, mostmár csak a két ajtót kell becsiszolni, aztán valamikor a közeljövőben fényezés. Nem merek konkrét időpontot írni, mert nem rajtam múlik. Aztán lassan nekiállok a homepage-emnek is, felkerül az autófelújítás szotrija. Most nézegetem, hogy melyik design lenne a legjobb. Testvérem és haverom autóját is felteszem majd, csak még idő kell hozzá. Meg egy digicam.
Nem gondoltam, hogy egy sperr is be tud szarni, az általános, vagy ritka eset ? Mert hogy a haverom az állandó gumifüstölés miatt 2-3 sima diffit elkoptatott azt értem.
Hy Írba! medig maradsz itt?? még leszek sokáig...király.
az enyim sperres volt aha. jó fasza sperrel...de betolyt. alig merek vele elindulni, nehogy beálljon. (mint azt szaknyelven mondják:-)) szóval nagyon a végét járja. de semmi vész mert már ott figyel a másik sperr és ma viszem a sráchoz aki egy Manta szaki és összerakja nekem:-))) igy van az aki analfabéta ezekhez egyenlőre:-) de már majdnem tökre vágom mit hova..csak még kell tanulni:-)
amugy a járgánnyal még apróbb gondok vannak....semmi különös. ha késsz a sperr probléma, akkor még leömlőket meg kell húzni (semmi különös) meg zárakat beheggeszteni+ajtókat fényezni,digit műszerfal beszerelés+műszerfal felső részénak a beszerelése + kormánynál az indexkapcsoló/elakadásjelző kapcsoló szerkezet beszerelése ez mind együtt fog történni....szóval jól állok. mindjárt megvagyunk:-)) jövő hét végére meglesz..ja meg még csepptükröket kell feltenni:-))
ennyi...de ezek apróságok:-))
ja meg még az ülést kell visszatenni..ez szintén 2 perc:-))
de már úgy fogalmaznék..üzemképes:-) ja és a mélyládát kell betegyem...kalaptartó módositásokkal:-))
neked hogy áll? nem lenne egyszerűbb fehéren? mertabból nincs árnyalat...
:-)
Tom!
mégijet...mit látok Te már háromnegyed 9kor itt lófrálsz a fórumon..:-))))) én még scak most keltem..fél 10 múlt....tök kóma vagyok:-)))
akkor majd andynek recsegek telcsin:-)))
vazze a Mantonának időközben csomót leengedett a kereke:-)) már ott áll egy jó ideje és nem fújtam bele rég...de azért mindennap beinditom:-)) csak épp nem megyek vele..míg rossz:-))
ja van még egy jóhírem is! Tegnap a fogarasi folytatásán a Csömöri úton láttam egy sötétkék metál Mantát gyönyörű felnikkel...fiatal srác + barátnő. apróbb szépséghiba hogy épp szereltek valamit a jobb elején.
hazafelé jövet ott mentem el a -györgy utca előtt és ahogy tartok a Pólus felé (még egysávos az út) látok egy Sárga irmscher feliratú (hátán) Mantát full tunning csak épp gumipókkal volt összekötve a csomagtartó mert nem lehetett bezárni...belementek hátulról feltehetőleg mert meg volt törve:-( de szupi volt!:-)
király mert én meg holnap után (csütörtök) éjjeltől nem vagyok itthon egész péntek illetve szombat hajnalig:-)) megyek németországba....nem tudom megéri e ott vennem valamit de kimegyek mert amugy is ki kell:-)) tudod..megy a biznisz!:-) szóval ha kell valami valakinek akkro szóljon...
:-) kösziiiiiii a segítséget!!! tényleg sokat segitesz nagyon rendes vagy!:-)) majd meghálálom valahogy!
najó elárulom..holnap viszem a szervizbe a Mantonát! hogyan hozzam el a sperrt tőled?:-) Andy-t elérem valahogy ha Te nem leszel itthon? vagy ős is megy veled?
üdv. Mantona
jóéjt..asszem lépek én is az ágyikóba....jó meccs volt ma...fura hogy kikapott az Arsenal. azt hittem nyernek. de érdkes volt nézni. most meg Bayern-juve meccs,.....nézem mig el nem alszom.:-))
Ha gyári a lámpabetét, akkor a két középső luk a gyári rendszámtartó lukkal egyezik + 2 másikat kell fúrni a hátfalra. Ha nem gyári, akkor be kell jelölni és ki kell fúrni.
Miért kéne haragudnom? Ez hűlyeség :)
Én holnap déltől, vasárnap estig nem vagyok itthon. Úgyhogy csak a jövő héten érek rá. Valamelyik nap átjössz és megcsináljuk. Az egész max. fél óra.
akkro szólok a srácnak hogy elpasszoltam a spoilereit ha tényleg érdekel!:-) és hogy ne adja el másnak:-)
amugy az a passzus azt jelenti hogy gyilkosokat, bűnözőket, autótolvajokat nem vesznek fel...és amennyiben merényletet követsz el az elnökség és a tagok ellen akkro kizárnak:-))))
MagyarOpelMantaClub
Megkaptam a mélt.Köszi a jelentkezési lapot.Namost a pénzt postán küldjem vagy csekken?
- A hátsó nagy spoiler nagyon tettszik.Árat tudsz mondani?
-És ha lenne valahol raktáron akkor megnéznél nekem 2 hátsó lámpabúrát?Hátha akad valahol,mert az enyém kicsit vakotás:)))
.Ja és pontosítsunk egy kicsit:Ez pontosan mit fed?
" Büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy nincs tudomásom olyan jogi, törvényi vagy egyéb okról mely Egyesületi tagságomat kizárja. Továbbá kijelentem, hogy az Egyesület Alapszabályát elfogadom, magamra nézve kötelező érvényűnek tekintem"....
Hy Mantona .
Hülyéskedsz????Persze,hogy kell!!Kár is volt bemondani ide az adatokat:)))/nehogy már más is lecsapjon rá:)))/
De akkor még jobb lenne ha mind a kettő 15e HUF lenne.Ja.Meddig tartja meg őket az illető?Lehet,hogy nem holnap kerül sor a bizniszre,ugye érted:))
De KELL!NAgyon kell!!
Köszi,hogy utánanéztél.
Blacky
nekem is marhára jó lenne ha pontosan tudnám feltenni...de pont ott kéne lukat fúrni ahol a gyári luk vége van iletve teteje. szóval ha pontosan ugyanott fúrok ahol a gyári rendszámtartó luk teteje van akkor egy félkört tudok kifúrni...illetve olyan hajszálvékonyan felette mint maximum hogy nem érne semmit a fúrás és elcsorbulna a kasztni. sajna...de megnézhetem mégegyszer...fúrok én többet is..csak már szita lesz....:-))
Tom! vannak csepptükreim....időközben leesett egy bontóbol hihetetlen olscón..ha nem baj hogy nem tőled vettem meg:-) remélem megboscátasz. szóval a csepptükröket+ ülést fel tudjuk együtt tenni? csinálhatnánk úgy hogy Te megmondod mit hova csavarjak...és én dolgozom. addig is tanulok valamit:-))) egy ülés berakása nem lehet olyan ördöngős....
Ezt a lámpakérdést nehezen tudom követni :))
A CC-n hajszál pontosan olyan hátsó lámpa van, mint a simában. Eltérés ott lehet, hogy van Bosch és van Hella. Hellából ráadásul van barna és fekete anyagú.
Próbáld meg átfújni a spray-vel a másik lámpát is, lehet, hogy egyforma lesz.
Azér' csak fel kéne rakni normálisan azt a lámpabetétet.
Ma a nagy Ascona B diesel motortér tető keresésemben belefutottam egy emberbe telefonon akinek mondtam B Ascona Diesel hozzátéve hogy púpos motorháztetőt keresek...mire közli van neki..mondom remek megyek megveszem...kérdezem hogy tuti púpos-e (nem akartam elhinni) mire mondta hogy a diesel és a benzines ugyanaz mondom neki hogy tuti hogy púpos..szóval 10 percet vitatkoztam hogy pupos e vagy sem...mire abba maradtunk nem kérem a tetőt. képes volt nem elhinni a BONTÓS!!! hogy nincs púpos Ascona B diesel géptető csak REkord géptető púpos dieselbe....ami tényleg púpos..scakhogy az Ascona B is az:-)
Sokféle légbeömlőt be szoktak faragni. Némelyik türhető, némelyik ocsmány. Én a műanyag géptetőt favorizálom, abban van beömlő is.
Az Opel Chat-room topicba tegnap felraktam néhány autómat, a fehéren ilyen van.
Minden megvalósítható :).
Hogy mennyit ér?. Ha szépen meg tudod csinálni, akkor jól néz ki. ennyi.
Megmondom őszintén, hogy szines gyújtókábelben még nem gondolodtam, én inkább a minőséget részesítem előnyben a színnel szemben.
Direkt szűrő: ma már legalább 10 cég árul ilyeneket. (bontex, magnum, cross-box stb.)
a kis légbeömlők nekem ugy hátrafelé állnak..jópofák nem tudom érneke e valamit...annyit biztosan hogy láttam mikor felforrt a hűtővíz..és azon át gőzölgött:-)))))
direkt szűrő szerintem nem kell:-))) jó a gyári..:-))
lehet hogy ugy alakul a helyzet hogy ki kell cserélnem a jobb odali hátsó lámpát...mert sokkal kopottabbnak látszik és kissebbnek. sima Manta lámpa kell majd jobbra is mint bal oldalon van... ugyanis nem CC lámpát tettünk fel ballra. de amugy minden oké. a két lámpa közti léc picit max fél centi...lejjebb van mint a két lámpa sikja mert ott volt a gyári luk és nem volt megoldható még 2őt fúrni...igy is már 4 helyen van kifúrva...
köszönöm a meghivást a közös bütykölés/tunningolás-ra megtisztelő és szívesen elfogadom!:-) szólj ha mehetek bütyizni, legalább elsajátitom a dolgokat:-)) mégegyszer köszi a meghibvást:-) szivesen megyek :-)
Irba!
szerintem jó az a fényezés úgy...mielőtt az összes lóvéd rámegy!:-)
amugy peches vagy a fotógéppel akárscak én..nekem 24 kockából 1 sikerült...2.nál már nem léptetett:-((
amugy kb mikor lesz kész?:-)
szarok ezek a fotógépek:-(