Milkins jól elbénázta a döntőfrémet, pedig Ronnie eléggé idegállapotba került néha, a rossz terelései miatt. Most jön a mostanában kritikus negyeddöntő neki, megint egy kínai ellen, remélem nem lesz megint 6-0.
"Jó hír, hogy Mártír Olivié játékvezető visszatért a sznúkerasztalhoz kb. fél év kihagyás után, amikor is azt mondta, hogy örökre befejezi a sznúker jatekvezetést! Ha jól emléxem a VB döntőt vezette utoljára."
Úgy fest, egyeseknek bolond gombát osztottak ételosztás közben.
M.Szelbi-Hawkins 6-5 (a döntő játszma végjátékában Barry sokat bénázott, rókaképű továbbjutott!)
Jó hír, hogy Mártír Olivié játékvezető visszatért a sznúkerasztalhoz kb. fél év kihagyás után, amikor is azt mondta, hogy örökre befejezi a sznúker jatekvezetést! Ha jól emléxem a VB döntőt vezette utoljára.
Tök hihetetlen, hogy Mark Allen 4 frame-et bukott el rózsán vagy feketén. s matematika alapján 6-2-re is nyerhetett volna.
Erre kikapott 6-5-re Ding Junhui ellen, aki 2-4-ről fordított!
P.S.: kicsit gusztustalan volt, hogy az Eurosport a felvezető műsorban az volt a központi téma Jimmy White-éknál, hogy Mar J.-nek tavaly a UK-n hasmenése volt
Ez a dokumentumfilm majdnem 2 órás de én csak 1 óráig bírtam, Ronnie egyszerűen nem elég érdekes ehhez. Semmilyen új dolgot nem tudtam meg, a lelkizés meg nagyon unalmas. Én elhiszem, hogy állandóan maga alatt van és az apja miatt mindenféle baja van csak nem érdekel.
Én azon gondolkodom, hogy a 2022-es vb döntő 8. frame-jében a játékvezető figyelmeztette Ronnie-t, hogy hallotta mit mondott.
Ronnie szerint semmi rosszat nem mondott, volt is ebből egy kis vita.
Az első és második session között esetet visszahallgatták, Ronnie semmit nem mondott.
Azon gondolkodok, a hivatalos bemutató 1 perc 33 másodpercén (https://youtu.be/-fufI8Y6h7I?feature=shared&t=93) kivágott "nervy nervy nery" az-e, amit akkor Olivier Marteel hallani vélt-e, s hogy amikor visszanézték az esetet, vajon vissza hallgatták/hallgathatták-e Ronnie bemikrofonozott hangját.
Moziban lement már a dokumentumfilm O'Sullivanről, csütörtöktől Amazonon nézhető. LINK Még mindig tud hülyeségeket beszélni, most éppen Kínában akar élni : LINK