Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.25 0 0 4181

Így van. A Megadethbe vele, ott majd helyrejön!

Előzmény: Atom-anti (4180)
Atom-anti Creative Commons License 2011.05.25 0 0 4180

Martytól nem lehet sokat várni sajna. Az első szólólemezei korrektek voltak, de azok is túl könnyen unhatóak. Aztán ráállt erre a távol-keleti, japán diszkós borzalomra. Elpazarolja a tehetségét a srác. Szólóban is tudná jobban nyomni és sok neves zenekar is szívesen fogadná őt, gondolkodás nélkül. Az utolsó előtti albumát nem hallottam még, a Bad D.N.A. albumból pedig részleteket, de nem győzött meg. Remélem ráun erre a japán szarságra, és egyszer rendes zenélésbe fog kezdeni, ami méltó lesz a tehetségéhez.

Előzmény: 4umos (4177)
Mirrmurr Creative Commons License 2011.05.24 0 0 4179

Aki szereti az instrumentális zenét, és szereti a Megadeth-t, rajong Martyért, annak ez az 5900 nem kottyant meg. Vazzeg, hol van belépő manapság 5000 alatt önálló koncertre?

Fafara Creative Commons License 2011.05.24 0 0 4178

pár helyen írtak róla. mi is.

4umos Creative Commons License 2011.05.24 0 0 4177

volt valaki az itt írogatók közül a május 19-i marty friedman koncerten? semmi kritikát nem találtam róla. egyáltalán meg lett rendezve, mert úgy tudom az eredetileg tervezett e-klub-os helyszínt átrakták az a38 hajóra. (gondolom a csekéj érdeklődés, azaz a gyér elő-értékesítési  adatok tükrében.)

egyébként pont azt néztem, h 5800 HUF volt az ár, aminek a duplájáért április elején egy slayer/megadeth-et lehetett kapni...komolyan gondolták a szervezők, ill. marty menedzsmentje??? oké, h ex-megadeth szólógitáros a csávó, de így szólóban...

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.24 0 0 4176

Mustaine azelőtt gyakran mondta, hogy egy album elkészítéséhez kb másfél év kell (mármint neki). Ahhoz képest viszont eléggé felpörgött a mester. Valahogy az az érzésem, hogy az 50. szülinapja is közrejátszhat az idei őszi megjelenésben (az sem lepne meg, ha a címe szimplán "50" lenne és a happy-birthday-t énekelné a csapat a fél albumon keresztül és végül lezárásként maga az atyaúristen mormolna egy imát és köszönetet Mustaine-nek). De nem baj, építgesség csak az albumot szépen, az a dolguk. Szerencsére eddig még egyik interjúban sem kezdtek el rásztinpíszezni az új anyagot illetően ahogy az elmúlt 2-3 esetben tették, úgyhogy egyelőre még én is nyugodt vagyok.

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.20 0 0 4175

Részlet Shawn fórumbejegyzéséből: "We have 1 song completely done and submitted for a video game-without going into the details of it, anybody who knows me and what I like musically, this tune put a big smile on my face. In time, you will all hear what I am talking about, but for now, it's back to work at Vic's Garage."

Hát, az új Duke Nukem június elején jön ki, nem tudom arról ködösít-e ebben a 2 sorban.

Mirrmurr Creative Commons License 2011.05.18 0 0 4174

Valóban, azt kifelejtettem, és tényleg jópofa. A No More is elmegy, de hát nem a kedvencem.

Ja, Jeffet annak idején azzal küldték haza, hogy "jó vagy srác, csak még túl fiatal". 16 éves volt, ha jól emlékszem. Tavaly a debreceni gitárklinikán épp Megadave pólóban voltam, és kiszúrta. Ultrajófej volt, viccelt vele a technikusának, aztán pár jó mondatot fűzött is hozzá a beszélgetés során.

Előzmény: Simple (4172)
Mirrmurr Creative Commons License 2011.05.18 0 0 4173

Teljes lendülettel működteti a gépezetet. Ez azt jelenti számomra, hogy érdekli a dolog, enélkül nem menne. Tűz nélkül semmi. Az Endgame totális sikere, a turnék sikere - figyelem, ez annak ellenére is így van, hogy a topiklátogatók egy részének ellenkező a véleménye - szemmel láthatólag doppingolja Dave-et. Kész tervei vannak, ez sem volt általános korábban.

Előzmény: Törölt nick (4171)
Simple Creative Commons License 2011.05.18 0 0 4172

És ott van még az I Ain't Superstition is! Szerintem nagyon jó lett, de a No More a legnagyobb! (Közben olvastgatom a Wikipedián a dolgokat, és látom, hogy iszonyat régen a fiatal Jeff Loomis szólt Friedmannek, hogy meghallgatás van a Megában:))))))

Előzmény: Mirrmurr (4167)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.18 0 0 4171

Az jó lenne, de ezt miből látod?

Előzmény: Mirrmurr (4170)
Mirrmurr Creative Commons License 2011.05.18 0 0 4170

Nem is kerültek nagylemezre azok a számok, sebaj. Én nem aggódom az ötlethiány miatt, nagyon úgy tűnik, hogy Dave újra felpörgött.

Előzmény: Törölt nick (4168)
Fafara Creative Commons License 2011.05.18 0 0 4169
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.18 0 0 4168

A "These Boots" remek volt anno, az "Anarchy" még jobb, a "No more" meg kissé vérszegény. Ha jól tudom akkor még nem volt ott Marty, s ez az egyetlen deth nóta, amit a csapat 3 tagúként játszott fel.

Viszont a későbbi feldolgozásaik eléggé fantáziátlanok lettek: Paranoid, Never Say Die, Duke Nukem. Ezekhez semmi újat nem raktak hozzá, szimplán eljászották egy fokkal nagyobb fordulatszámon és annyi, le is voltak ezzel tudva. A Type o' Negativ-nak volt egy 8 perces Paranoid feldolgozása, a végtelenségig lelassítva. Ők bizony rendesen átkonvertálták... :)

Kíváncsi leszek, hogy a júniusban megjelenő Duke Nukem Forever-ben a megadeth-verzió lesz-e hallható. Néhány újságcikkben arra utaltak, hogy az ő gyártmányuk lesz a főcím-muzsika.

Előzmény: Mirrmurr (4167)
Mirrmurr Creative Commons License 2011.05.18 0 0 4167

These Boots, Anarchy In The UK, No More Mr. Nice Guy.

Előzmény: Törölt nick (4165)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.18 0 0 4166

Előzmény: Törölt nick (4165)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.18 0 0 4165

Mekkora marketing-fogás, most aztán megbecsülve érzem magam. Van egy jobb ötletem: miért nem ad ki egy olyan felhívást, hogy rajongók válasszanak ki valami hót más stílusú zenét, amit a mester átdolgozna deth-stílusra. Ebben azért már lenne fantázia. Pl az ABBA Gimme, Gimme, Gimme szerzeményét Yngwie Malmsteen metálosította szédületesen jól. Ez a feldolgozás-ötlet csak onnan jutott eszembe, hogy Mustaine kikerülje az alkotói válságából született UA-típusú aknákat.

Előzmény: 4umos (4164)
4umos Creative Commons License 2011.05.18 0 0 4164

így igaz, pontosan erről van szó.

Előzmény: Mirrmurr (4163)
Mirrmurr Creative Commons License 2011.05.17 0 0 4163

Ez mind marketing. A rajongó érezze magát közel. Ennyi.

4umos Creative Commons License 2011.05.17 0 0 4162

na, azért korán sem biztos, h abból fog egyet választani, amit javasolnak neki. inkább egyfajta játékos fészbók dolognak fogható ez fel szerintem, kvázi "bevonja" a rajongókat a lemez készítési folyamatába, fenntartva a napi érintkezést az on-line metál arcokkal. aztán miután kész a lemez teljesen, úgyis ő lesz a legkompetensebb személy, aki tudja, h nagyjából milyen témák körül forognak a szövegek, magyarán miről szól nagyjából az album, mit szeretne vele kifejezni.

Előzmény: Törölt nick (4161)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.16 0 0 4161

Hát, nem tudom mennyire vannak még jó ötletei. Az, hogy az album címéhez a rajongóktól vár ötletet, engem inkább megrémiszt. Kísértetiesen hasonlít arra a szitu, amikor az UA borítójára lehetett ötletelni.

Előzmény: Atom-anti (4160)
Atom-anti Creative Commons License 2011.05.14 0 0 4160

Azt még kifelejtettem, hogy Dave-nek is vannak még jó ötletei. Annyira nem rozsdásodott be. Talán kicsit a vokálja is gyúrhatna énektanárnál. Nem halna bele, az biztos.

Előzmény: Atom-anti (4159)
Atom-anti Creative Commons License 2011.05.14 0 0 4159

Teljesen egyetértek. Chris tudása nem akadály, bármit eljátszik. Még a Drover gyerek is tudna jól ütni, ha Dave gatyába rázza. Csak hozzáállás kérdése lenne egy olyan zseniális album, mint a régebbi klasszikusok.

Előzmény: bartsimps (4158)
bartsimps Creative Commons License 2011.05.14 0 0 4158

Nekem meg mindegy, csak ne ilyen unalmas tekerés legyen, mint az elmúlt 2 album. (A Systemet továbbra is nagyon jó lemeznek és iránynak tartom.)

Mirrmurr Creative Commons License 2011.05.13 0 0 4157

Nekem egy Youthanasia-szerűség felelne meg, a Cryptic már félmegoldás lenne, de inkább visszalépésnek könyvelném el a potenciálok ismeretében. Chris mindenre alkalmas.

Előzmény: Simple (4156)
Simple Creative Commons License 2011.05.13 0 0 4156

Na én meg veled értek egyet. Egy Cryptic szerű dolog nekem megfelelne.

Előzmény: Törölt nick (4155)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.13 0 0 4155

Amúgy Simple-el teljesen egyetértek abban, hogy a Youthanasia finoman szólva sem épp a legizgalmasabb deth-album, de 3 albumnyi viszonylag igénytelen old-schoolozás után már én is inkább egy befordulósabb albumra vágyok. Nem kell se politika, se pif-puff-nyissz-nyissz, csak ízig-vérig precízen kidolgozott igényes muzsika.

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.13 0 0 4154

Ez nem gerilla-harcosság, szimpla érdektelenség.

Előzmény: 4umos (4152)
Mirrmurr Creative Commons License 2011.05.13 0 0 4153

Ez olyan, ma is lehet bakelitet hallgatni...

Előzmény: 4umos (4152)
4umos Creative Commons License 2011.05.13 0 0 4152

én is csak nagyon hosszú idő után adtam be a derekam, h FB-n regisztráljak, de beláttam, fölösleges "egyedüli gerillaharcosnak" állni, amikor szinte az összes ismerősöm már elpártolt az iwiw-ről, aztán kezdtem észrevenni, h lemaradok dolgokról (bulizás, évfolyamtalálkozó stb.) aztán kiderült, h nem azért mert nem akartak szólni nekem, hanem mert fészbúkon írták... na, ekkor regisztráltam.

Előzmény: Törölt nick (4151)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!