Keresés

Részletes keresés

LBB Creative Commons License 2002.08.08 0 0 2733
Gyerekek! Én nem tudom pontosan miről van (most) szó, mert csak végigfutottam az utolsó bejegyzéseket...
Csak egy pár dolog: a Leventét nem olyan embernek ismertem meg, aki +bántana másokat, vagy túl hirtelen reagálna le dolgokat, esetleg megsértődne. Szerintem ő mindig is nagyon korrekt volt - akár itt a fórumon is. Azzal nem értek egyet, hogy "nem fogom többet a fórumot olvasni", mert ez mégis csak a FF-é (is), valamint ezzel nem bűntetsz meg senkit sem.
Szóval azt mondom, hogy mindenkinek lehet rossz napja, mindenki félreértheti a másikat, mindenki tévedhet ... emberek vagyunk... Aludjatok rá egyet!
Rockhound Creative Commons License 2002.08.08 0 0 2732
Sajnos a jelszavakkal mindig gondban vagyok, tehát még mielőtt gond lenne Gwenhyverként voltam eddig itt. Sok minden van amit itt nem írok le, mert ez egy FF fórum, ezért valószínűleg ezzel kapcsolatos dolgokat írok ide, van aki mást is.Ne haragudj Levente, de szerintem túlságosan gyorsan felkaptad a vízet, volt már ezen a fórumon ennél sokkal felháborodásra okott adó dolog, akkor tényleg rendet kellet tenni. Inkább az nem esik jól, hogy kijelented, többet majd nem olvasod a fórumot, meg nem írsz, és eddig is ezért nem írtatok.
De most hány emberre haragszol igazából, és hányan vagyunk akik akár naponta is nézzük a fórumot, olvassuk, és időnként hozzászólunk, és sose volt semmi bántó veletek kapcsolatba. Pedig ha például nem jött be egy koncitok, azt én mindig megmondom, de meg is tudom magyarázni miért, és általában igazam is van, és sose volt még ebből sértődés a ti részetekről se. Szóval megértem, hogy haragszol pár emberre, bár szerintem nem olyan komoly az ok, de hát ezt te érzed, viszont nem csak ők vannak a fórumon.
hahaha2 Creative Commons License 2002.08.08 0 0 2731
Kedves K. úr! Milyen ocsmány szövegről beszélsz? Arról nem tehet senki, sértődékeny vagy és elmenekülsz a saját fórumotokról! És elmész segget nyalni! Mert ezt a kijelentést nem én mondtam hanem te! Ennél többet néztem volna ki belőled! Meg amúgy is az előző kérdésemre nem válaszoltál, vagy most dobod tűzbe a régi metal lemezeidet?!
üdv. hahaha
Előzmény: K.levente (2730)
K.levente Creative Commons License 2002.08.08 0 0 2730
Pontosan ezért talán én is elmondhatom a véleményemet.Most mindenkinek a seggét kéne nyalnom?Én legalább aláírom a nevemet,ellentétben azokkal,akik itt anonym osztják az igét.
Legalább nem unatkozik senki.Belenézek a fórumba és folyamatosan az ocsmány szöveget nyomja valaki,hogy mi zene meg mi nem zene.
Mindíg azon gondolkodom mi a motiváció arra,hogy valaki leírja valamiről,hogy szar,hogy nem zene.Ettől jobban érzi magát?
Miért nem ír a zenekar a fórumba?Hát ezért.
Ha meg ír,őszintén amit gondol,akkor trágár meg
miegymás.
Eszem ágában sincs írni ezután,de még csak el se fogom olvasni.
Előzmény: pheobe (2729)
pheobe Creative Commons License 2002.08.08 0 0 2729
A véleményét már csak elmondhatja az ember, nem ? Akár pozitív, akár negatív rátok nézve!Szerintem ez a topic ezért van...vagy külön szabályzatot írtál elő, hogy ki jöhet ide, és ki nem? Sajna nem olvastam ilyesmit.És a trágár szöveg...már nem is írok semmit, mert csak felidegesítem magam, és fél oldalon erről regélek, persze teljesen feleslegesen..ilyen kis csalódást hamar fel lehet dolgozni.
Ja, és én is elnéztem Kreator-ra,és nagyon élvezhető volt a hátsó sorokból...nahát, és még hosszú hajam sincs.Sőt,lány vagyok.
Előzmény: K.levente (2727)
hahaha2 Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2728
K.Levente te milyen zenéken nőttél fel? Biztos te is csápoltál Pokolgép,Ossian... koncerteken! De biztos volt Helloween,Accept,UDO... metal kazid vagy bakelit lemezed! Meg volt neked is hosszú hajad... meg lehetne sorolni! Na mindegy, éljen a german thrash/speed metál!
hahaha
K.levente Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2727
Bedoo!

Légy olyan kedves ne szoktasd ide a gúnyos bejegyzéseiddel, erre a fórumra
a disznóvértől ittas német galopping metal
rajongóit.Nincs kedvem a frusztrált hülyeségeiket
olvasni az erőszakos forradalomról vérről,sárkányokról,manókról,a nyálas diszkódallamok elektromosgitárra átírt változatairól.Nem veszik észre már végre,hogy a német technozene és a német metál egy és ugyanazon tőről fakad ?Azzal a különbséggel,hogy a techno jobb minőségben szólal meg.A mai metál zene attól metál,hogyha áthangszerelem szintetizátorra,nem egy nyálas technoslágert kapok.Ez a jelenség egyébként tipikus a korlátoltságra.Űl a szerencsétlen a TV előtt,mindent ráokád az úgymond populáris "Vivazenére" és észre sem veszi,de az ikerszólók:)amiért annyira odavan,tökéletes technoslágert képeznek egy egy jó germán szintihangon.A magastalpú cipő,a flitteres ruha pedig,semmivel se rosszabb mint az árgyélus cipő,a pallos,a buzogány a disznóvér satöbbi.Mindkettő a tartalom és a mondanivaló hiányosságát igyekszik leplezni.Maskarák,komolytalan minden realitást nélkülöző uniformisok,funkció nélkül.Vagy ti tényleg vikingek vagytok vagy mi a fasz?
Eddig csak hallgattam ezeket a hülyeségeket meg röhögtem rajtuk,de mostmár, hogy itt is felütötte a fejét a dolog,szeretném,ha a feltett kérdéseimre választ kapnék.T.i.Ha ti ilyen vehemenciával megtagadjátok tőlünk a zene kifejezést,akkor nyilván azt is komolyan gondolod és nem csak egy szerepjáték,hogy beöltözöl manónak,árgyélusnak,hóhérnak,varázslónak stb.

Előzmény: bedooo (2723)
Nice Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2726
Kibaszott jó volt Fabrik a szigeten Pityesz egy isten még mindig.
Előzmény: hahaha2 (2724)
K.levente Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2725
Bedoo!
Előzmény: bedooo (2723)
hahaha2 Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2724

Nem volt valami fényes koncert! Gyorsan mentem is át a hammer színpadhoz! Ott legalább zene szólt! Éljen a fémzene! A Kreator pedig kurva jó volt!
hahaha
bedooo Creative Commons License 2002.08.06 0 0 2723
addig is egy gyöngyszem:)
kreator
video
BreZol Creative Commons License 2002.08.06 0 0 2722
Én is pont rájuk izzítok ma... De azért ha marad idő megnézem a Fabrikot és a Blind Myself-et is.
Előzmény: bedooo (2721)
bedooo Creative Commons License 2002.08.06 0 0 2721
Na végre egy értelmes nap a Szigeten. Ma lesz Kreator:)
_Chris Creative Commons License 2002.08.03 0 0 2719
Megint osszehozunk 1 nagysikeru topictalit??:)))
Előzmény: pheobe (2718)
pheobe Creative Commons License 2002.08.03 0 0 2718
Nagyon jó volt az EFOTT-os koncert, remélem minimum olyan jó lesz a Szigeten!!!!!!!!
_Chris Creative Commons License 2002.08.03 0 0 2717
Tisztelt FF!

Jo zeneket nyomni am a SZIGETEN!!!!!

Foleg elso 2 albumost,ha lehet.....:))))

Toth Andras Creative Commons License 2002.07.31 0 0 2716
Mondjuk eleg trivialis a cim...
Ha mondjuk Damage Inc. lenne a cim, akkor OK tenyleg lopnak egy hires zenekartol.
Előzmény: Fallosz Feri (2715)
Fallosz Feri Creative Commons License 2002.07.30 0 0 2715
This Time... alig Life Of Agony koppintás a cím.
Előzmény: orseeeka (2714)
orseeeka Creative Commons License 2002.07.29 0 0 2714
Most láttam a Zúzdában egy új FF videót!!!!:-))) This Time live, a PeCsában készült koncertfelvétel! Nem is hallottam arról, hogy készül valami...:-))))
Tonex Creative Commons License 2002.07.29 0 0 2713
Nyusziful, en nem lehetek ott Szigeten, de azert Te erezd jol magadat, rendben?
Puszi..
bedooo Creative Commons License 2002.07.25 0 0 2711
hi. elkészült az új design az ff oldalhoz,, néhány dolog még bug-os, de nemsokára minden frankó lesz.

bedooo

Anayr Creative Commons License 2002.07.24 0 0 2710
Hi mindenki! Hála a jó égnek a gépem (az a kis drága) :) Már vagy 5 napja az 1 héttel ezelőtti állapotokat mutatta, így csak ma láttam az új FF oldalt :)))) Egész jó :) Tetszik! pénteken kotta! :))))
Jó nyarat, bulit mindenkinek :)
A.
ixub Creative Commons License 2002.07.22 0 0 2709
Sziasztok!

Lev! lenne 1 kérdésem/kérésem! Mint 1000 éves FreshFabrikFan -még emléxem amikor Dújvárosban kb15 ember előtt jáccottatok, akkor még nem gondoltam h. idáig juttok- Nem lehetne, h. az 1ik koncerteteken eljátszátok az ősrégi Csíkosfejű Nádiposzáta című eposzotokat? Szinte minden koncerten amin ott vagyok beordítom de sztm nem halljátok meg, pedig csúcs poén az a szám és sokaknak tecccene akik nem ismernek titeket régóta. Az új számaitokról meg csak annyit, h. lehet h. csak nekem furcsák vagy mi de valahogy nem tudnak annyira megmozgatni mint az 1-3 album dalai. Az EFOTT-on elég jó volt a hangzás sztm, de valahogy úgy voltam vele hogy a régi számokra sokkal jobban pörgött mindenki, és így h. felváltva nyomtátok hol a régi hol az új számokat eléggé szaggatott volt a buli, nem beleszólni akarok abba, h. mit csináljatok, de szerintem ha kb 3 számos blokkokat nyomtatok volna a régi/új albumról akkor jobban kipörögtem volna magam túl sok volt a ritmusváltás.
Rem. ott lesztek idén is a MEN-en és megint tudunk beszélni 1 kicsit mint tavaly.

Nah Csákány 1 ősrégi fan

halcsávó Creative Commons License 2002.07.21 0 0 2708
gratu srácok, tízpontos zúza volt az efott, ilyen jól szólni még nem hallottam fesztivált (lehet, hogy rossz helyeken voltam, na mindegy)
üdv, fish!
orseeeka Creative Commons License 2002.07.21 0 0 2707
Tegnap bepótoltam a tokaji "kisebb" kihagyásom! Iszonyatosan jó buli volt és iszonyatosan jó hangulat is! A közönség szerintem nagyon ott volt, meg persze a FF is, de ezt már megszokhattuk! Én nagyon-nagyon jól éreztem magam! TI????
bibetyár Creative Commons License 2002.07.15 0 0 2706
Talán nem kéne neki annyi torkot karcoló izé..hehehe.
Gyertek EFOTT-ra!!!
Előzmény: orseeeka (2702)
LBB Creative Commons License 2002.07.15 0 0 2705
Drága Pityesz! Gyújts má' világosságot sötét agyamban/ -unkban és áruld el: hanyadik? hanyadikán? (Nehogy kevesebb gyertyát tegyek a tortádra... :-)) ja, és gyógyulj meg - EFOTTra mindenképp!!!
orseeeka Creative Commons License 2002.07.15 0 0 2704
Ott leszünk!!!:-))) EFOTT-on és KOTTÁn is! Úgy tűnik ugyanabban a cipőben járunk 'macskabetépve":-))))
Szigeten szerintem Pityesz a kettővel többediket tölti....
macsekbetépve Creative Commons License 2002.07.14 0 0 2703
Sziasztok! Én voltam sportszigeten is, VOLTon is, meg Hegyalján is! Asszem megyek EFOTTra is, ez a nyár a bulizásé lesz... kurva jók a koncertek, nagyon bejönnek... vagy csak én vagyok egyre felszabadultabb, így távol a sulimtól, közel ez egyetemhez... :))))
A VOLT nekem bejött, csak egy órával előbb kezdték a koncertet (szervezés :), és égetően kevesen voltak az elején. aztán jöttek az emberek... Hegyalján meg rengeteg ember volt, szerintem sokan csak úgy odajöttek megnézni őket, vagy az irigy mirigyékre vártak, nemtom, de nekünk beszóltak, hogy ne énekeljük hangosan a Lamentationt amikor Pityesz kérte... hmm Ettől függetlenül nem zavartattuk magunkat néhány vbk után :)))
Puszi mindenkinek, aki lemaradt ezekről, annak csak azt tanácsolom, hogy EFOTT vagy KOTTA, vagy Szigetecske aug.6 pityesz 26!!! :)
pusz
orseeeka Creative Commons License 2002.07.14 0 0 2702
Sziasztok!
Nem rég értem haza Tokajból! A fesztivál a tavalyihoz képest lényegesen nagyobb lett, a látogatók száma a vártnál jóval több volt (nekem ez leginkább az állandó sorban állásokból tűnt fel...)! A FF koncerten nagyon sok ember tombolt és nagyon jól sikerült, azt leszámítva, hogy Pityesznek van valami a hangszálaival és emiatt Ő nem volt megelégedve a teljesítményével! Nagyon jó buli volt, bár én csak az elején meg a végén voltam ott...szégyen-gyalázat....:-((( EFOTTon, vagy KOTTÁn mindenképp bepótolom!:-)))
Apropó! Ha már szó volt a Sziget-koncertről! Ugye tudjátok milyen napon is lesznek??? Pityesz szülinapját valami hatalmas koncerttel ünnepeljük meg, ugye???!!!:-)))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!