Hát C.C ezt elég jól tolta. No persze a csapat is. A-ROD, Jeter, Damon, Melky mellé most már Tex és Matsui is csatlakozhatna a támadások során. Jó lenne holnap bejutni a WS-be. Remélem összejön.
Talán az előző, Angels-elleni, téves ítéletért kompenzált.. de látva a többi hibát, már elvesztettem a fonalat én is. Hála CC-nek és A-Rod-nak elég sima lett, az a ronda rally monkey elő sem merészkedett.
megvolt az esélyünk, hogy 3-0-ra vezessünk mai gyakorlatilag padló lett volna az angels szemszögéből. most kaparhatunk a negyediken. CC kezd majd megoldja.
A dodgers hogy tudta igy elcseszni a veget, aztazeget. Nekik aztan tenyleg siman lehetett volna hozni ezt a meccset. Az angels meg lehet hogy most ebred fel? Mindket oldalon erdekes lesz a folytatas az biztos.
alig bírtam fent maradni reggel hétig de megérte. azért meleg volt a pite amikor guererro háromszor állt oda úgy ütni, hogy bases loaded volt. de a dobóinknak helyén volt a tökük :) apropó dobók. a 13. inning felénél a szpíkerek már arról beszéltek, hogy pöti készülhet ha sokáig tart a meccs.
amúgy párhuzamosan néztem a yankees és a rangers meccset. egyiket a neten másikat a tv-ben. :)
Na ez a második már jóval keményebb volt. Röpke 5 óra 10 perces meccsen, 5-6 fokban, esővel tarkítva, végül az Angels nem bírta. A-ROD 11. inning béli walk off egyenlítő homárja után, jött a végső 13. inning. Ebben ismét egy infield error után végül mi hoztuk a gémet 4-3-ra. :)
Most mehetünk egy picit napozni LA-be, de remélem ettől még továbbra is mi leszünk a favoritok. :) Csak így tovább fiúk.
Az Angels ennyit megegyszer nem fog hibazni, hat ez vicces volt, hunter pl pont ennyit hibazott az egesz evben. Az meg hogy figgins, abreu, aybar utes nelkul maradt, mindent megmagyaraz. sabathia a helyen volt rendesen, igaz lackey is, csak a hibak miatt megcsuszott. Amikor hunter buntolt, es sabathia gyorsan az elsore dobta, teixeira laba nem erintkezett a pontra, azt a 1st. emp. benezte nagyon, meg is ertem hogy ideges lett a kispad. Jo lesz ez donto, es hogy nem 4 meccsrol szol, abban biztos vagyok.