Keresés

Részletes keresés

áááááávadász Creative Commons License 2000.10.24 0 0 953
Hogy a hasán mi mása van, azt talán ne fejtegessük.§:-))) Itt§:-)
Előzmény: zakka (952)
zakka Creative Commons License 2000.10.24 0 0 952
De legalább kiderült, hogy van egy hasonmásod. :)
B.LaCa Creative Commons License 2000.10.24 0 0 951
Sziasztok!

Zakka: asszem egy kicsit sikerült elnézned, mert én ijen kora reggeli órában még alszom a kedvenc teddy macimmal: ))

Előzmény: zakka (950)
zakka Creative Commons License 2000.10.24 0 0 950
Sziasztok!

Laca: csupa véletlenségből lehetséges, hogy Te voltál kedden, azaz ma reggel hét körül a HajósAlfiban? Mintha Téged láttalak volna... vagy az alteregódat... :))

Valami iszonyúan frissítő volt ma reggel a 33-as... ugye fagypont alatt a levegő, a párától kb. 5 m-re látsz, a víz felső rétegét először fel kell törni... na ebbe úszni kellett. :)))

Zakka

áááááávadász Creative Commons License 2000.10.20 0 0 949
Kevés a fizú, illetve nem is kevés, inkább a frekvenciával van gond §:-)))
Előzmény: Sánta Kutya (SK) (948)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2000.10.19 0 0 948
Hát elnézést, de van a munkahelynek egy hátránya is... Ugye tudod, mi az? :-)
Előzmény: zakka (947)
zakka Creative Commons License 2000.10.19 0 0 947
Sziasztok!

Ma még senki sem szólt ide... hogy van ez?

mEdvE Creative Commons License 2000.10.18 0 0 946
zsuzsa: ki az a Flash? ;-] Amugy sem lattuk mar tobb evtizede, nyugodjek bekeben...
Ja, penteken kerestelek Whisky-ugyben, ha van meg esetleg, akkor meg egyszer felhivlak, csak ird meg, hogy van-e meg! ;-]

6asvadasz: krappne, hm, nem is tudtam, hogy van neki, dehat vegulis a ezekben a modern idokben ne legyunk prudek.. ;-]

na, most faradt vagyok, dolgoznom kell, ezer bajom van, megyek is...
medv

Előzmény: zsuzsa (939)
áááááávadász Creative Commons License 2000.10.18 0 0 945
Azért megkérdezhettél volna egy két nagyobb társaságot, hogy mi a here van, ha jól emlékszem rajtunk kívül csak egy volt.

Na majd legközelebb bátrabb leszel§:-)))))

Előzmény: álommanó (942)
zakka Creative Commons License 2000.10.18 0 0 944
Tényleg, álommanó: a tali nem tegnap, hanem tegnapelőtt (hétfőn) volt... ha Te tényleg tegnap voltál, akkor nem csoda, hogy senkit sem találtál...
zakka Creative Commons License 2000.10.18 0 0 943
Sziasztok!

medve: futok még ennél gyorsabban is, de visszahúzott a bőrkabát. :))))

álommanó: miért nem mentél oda ahhoz a társasághoz, akikről a legjobban nem gondoltad volna, hogy Balaton-átúszók? :)) No mindegy, legközelebb majd reggelre szervezünk valamit, arra talán el tudsz jönni Te is. Ugye? :)

Tényleg, most jönnek a nagy münka- és iskolaszünetek (legalábbis nekem :)), így mondjuk jövő héten valamelyik nap reggel hatra ismét kihirdetek egy Topicsekes Úszótalálkát. Időpontjavaslatokat várok.

Zakka

álommanó Creative Commons License 2000.10.18 0 0 942
Jó reggelt minden topicsekesnek!

Hááát. A tegnapi úszótalira 8:40 re értem oda és senkit nem láttam aki ismerős lett volna. Vártam 10 percet, de semmi. Úgyhogy hazamentem. Azért kár hogy nem ismertem fel senkit. Képzeljétek írtam egy 1 pontos dolgozatot. Csak azt sajnálom hogy nem lett 5-ös. Igazán kaphattam volna rá jobb jegyet. Végül is ha fordítva szemléljük a dolgot. Visszafele nézve 5-ös.

Már csak azt kellene megszervezni hogy mikor lesz megint tali, de olyan időpontban amikorra oda is érek.

na üdv. mindenkinek
álommanó

áááááávadász Creative Commons License 2000.10.18 0 0 941
Nem irigykedik, élvezi a természet lágy ölét. §:-)))))
Fák, pázsitok, madarak, nyugalom, 1 óra +20 perc <-> Mocsok, kutyagumi, embertömeg, nyüzsi, 20 perc.
Kinek a pap, kinek a krappné (ni, csak reppencs meg ne tudj§:-))))), nekem speciel a ......
Előzmény: mEdvE (938)
áááááávadász Creative Commons License 2000.10.18 0 0 940
Zsuzsa, az oké, hogy 10 és 17 óra között ráérsz, de melyik nap ? §:-))))))))))))
Előzmény: zsuzsa (939)
zsuzsa Creative Commons License 2000.10.17 0 0 939
Én mondtam, hogy sajnálom és türelmeteket kérem..
Szivesen segitenek a honlapban is, de Flashnél körülbelül gyök5-tel vagyok lassabb és butusabb, másrészt meg a kisebbik lányok osztályhonlapját csinálom ( szülöi munkaközösségileg) ami ugyan nem lesz olyan szép, mint a topicsekhonlap :-))
november 10 es 17 között viszont rá fogok érni, csináljunk már akkor valamit !!
Előzmény: B.LaCa (937)
mEdvE Creative Commons License 2000.10.17 0 0 938
Chino: Hm, és melyik részed élő, melyik halott? Mondjuk a kommunikációs egységed az biztosan kaputt :-))
Ha jól értelmeztem, nem csattansz ki az egészségtől, úgyhogy jobbulást ezerrel, álmodj nagy és tiszta pzs-halmokkal, gyógyteával, és hasonlókkal! Bár nem fogunk most találkozni, de azért az anno krapp-nak felajánlott almákat forwardolhatom neked is, mégha csak virtuálisan is. Az még nem ártott meg senkinek :-)

Törpiek: kösz, aki ott volt tegnap este, láttam a zakkát (hm, sportos egy figura, szintidő 10s, a busz után futás világcsúcsát legalábbis döntögeti :-)), Lacát (aki csak bosszankodik, hogy milyen pörgős a pesti élet :-)), qpert, meg a sátrát (akik végre egymásrataláltak :-)), 6ásvadászt (aki a városban bárhova 20 perc alatt odaér :-)), SK-t (akit az ág helyett a pincérek húztak fel :-)).
Legközelebb azért remélhetőleg nem kanbuli lesz, én is edzek majd, hogy ne dőljek ki automatice a pizzától meg az egy (kis) korsó sörtől, beszédesebb leszek, ígérem.
Szóval zsuzsa, Chino-San, Shiro, egyéb hölgyek és fantomok, készüljetek!
Fürdőruha, úszógatya és szem ne maradjon szárazon! :-)))

medve

Előzmény: Chino-San (934)
B.LaCa Creative Commons License 2000.10.17 0 0 937
Örömhírek a Topicsekeknek!

Bejegyzésre került a www.topicsek.hu!!!!!!!!!!!
: ))))))))))))))))))
már kértem Zümi barátomat, hogy kezdjen csinálni valamit az oldallal, de valószínűle g nagyon Lfoglalt és nem sikerült összehozni semmit: ((
Szóval:
Szeretnélek megkérni benneteket, hogy ötleteitekkel, tudásotokkal, fényképeitekkel és egyéb prózai anyaggal segítsetek oldalunk elkészítésében.
Kellene egy olyan hozzáértő topicsek /sajnos ebbe a csoportba én nem tartozom bele/, aki kordinálni tudná a munkálatokat. Bátran jelentkezzetek eme megtisztelő feladatra, mert a végén nem lesz semmi a megálmodott oldalunkból!
Előre is köszi Mindenkinek!

További jó topicolást!!

LaCa

B.LaCa Creative Commons License 2000.10.17 0 0 936
Köszi az aggódást Api!
Sajnos mostanában egy kicsit L vagyok tünve: ((
Nagyon ugy néz ki, hogy dolgozom és nem tudom folyamatosan figyelni a topicsek alakulását: ((
Néha van időm és ijenkor elolvasom visszamenőleg a történéseket: )
Sajnáljuk, hogy tegnap nem tudtad jelenléteddel emelni az összeröfi fényét. Sőt, mit vadász barátunk írta, hívtalak többször is, de semmi válasz nem érkezett: ((
Előzmény: Chino-San (902)
áááááávadász Creative Commons License 2000.10.17 0 0 935
Élőhalokból anyucim finom halászlét szokott csinálni, úgyhogy vigyázz, nehogy kondérba kerülj, egyébként, ha már ennyire balra tolódtál, akkor jobbulást.
Előzmény: Chino-San (934)
Chino-San Creative Commons License 2000.10.17 0 0 934
Elnézést kérek a Topicsekektől, de éppen élőhalok. Ez már tegnap du. óta folyamatosan így van és fokozódik.

El is aluttam a nagy találkozást. )))c:§

áááááávadász Creative Commons License 2000.10.17 0 0 933
Ejnye és bejnye minden meg nem jelent topicseknek.

Kedves naplóm:

Megérkeztemkor 12q/ és Blaca tartózkodtak a helyiségben, akkor még nem sejthettem, hogy hamarosan zakka is csatlakozik a társasághoz.
Ezután q/ rövid telefonbeszélgetést folytatott a sátrával, aki megígérte, hogy hamarosan hozza medve kollegát is.
Mire medve befutott, már mindenkinek kopogott szeme, rövid választás után nekiestünk a pizzáinknak.
Persze a kölcsönös telefonszám osztogatás, (mint egy igazi manager találkozón (BLaca, még úgy is öltözött §:-))) sem maradhatott el.
Félúton befutott (bicegett?) Sánta kutya is, akit nagyon szeretnek ott, ezért egyből megkérdezték, mit iszik, rendelt egy étlapot. Szerencsére vicces fiú szolgált föl, ezért jót mosolyogtunk gyenge poénjain.
Már rég befejezte mindenki, mikor SK még csak az étlapot látta, valahogy sikerült megtöltenie a gyomrát, de a paradicsomlevét könnyebb volt harapni, mint felszívni.
Ezután szétszéledtünk, ki kocsival, ki futva a busz után, ki pedig csak kényelmesen, öregurasan sétálgatva.

Röviden:

A foglalkozás elérte célját, mindenki jól érezte magát (?), és teli bendővel indulhatott haza.
A társaság jópofa volt (főleg én §:-)))))))).

Aki nem, hiszi járjon utána.

Ja, Chino ki volt kapcsolva, ezt Laca többször is leellenőrizte §:-))))))))

Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2000.10.16 0 0 932
Hát ha az öttusaedzőjüknek nem sikerül... :-))) Akkor nem is kell erőltetni. Annyi szép sport van még a világon! Miért kellene pont futniuk?

Pizza:
SK /valahány óra / igen vagy nem (50-50%)

Előzmény: zsuzsa (929)
diké Creative Commons License 2000.10.16 0 0 931
Szervusztok Topicsekek!

Jelentem meggyógyultam és rövid időn belül medenceképes is leszek.
Viszont sajnálattal kell közölnöm, hogy a mai este továbbra is fantomitásban maradok (már annak, aki még nem látott). Szóval én csak virtuálisan pizzázom, de ezt még megbocsájtjátok ugye?

Jó étvágyat mindenkinek!

áááááávadász Creative Commons License 2000.10.16 0 0 930
Fakanál?§:-))))
Előzmény: zsuzsa (929)
zsuzsa Creative Commons License 2000.10.16 0 0 929
Sajnos nekem ma tanulnom kell este :-((
pedig nagyon hiányoztok :-((
viszont voltunk állatkertben szombaton
( Enter senior+junior+Zsuzsafamily )
továbbá példamutatásilag körbefutottam a gyerekekkel a Hajógyári szigetet. Illetve én futottam ök meg sétáltak, sirtak meg nyafogtak, hogy nekem milyen elmebeteg ötleteim vannak.
Hogyan lehet futásra motiválni a gyerekeket?
áááááávadász Creative Commons License 2000.10.16 0 0 928
Én is, én is,csak még nem tom mikorra, de sietek.
Előzmény: Chino-San (927)
Chino-San Creative Commons License 2000.10.16 0 0 927
1. medve 8h
2. zakka 8h
3. 12q/ 8h
4. Chino desszertime
Előzmény: 12qper (926)
12qper Creative Commons License 2000.10.16 0 0 926
1. medve 8h
2. zakka 8h
3. 12q/ 8h
4. .... ..h

Előzmény: zakka (924)
Chino-San Creative Commons License 2000.10.16 0 0 925
Chino biztos, hogy kilenc előtt nem ér oda. (Remélem még lesz valaki akkor is.)
zakka Creative Commons License 2000.10.16 0 0 924
Tehát ki jön ma pizzázni?

1. medve 8h
2. zakka 8h
3. ...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!