Keresés

Részletes keresés

Les Creative Commons License 2000.08.30 0 0 367
4 hét távollét = hónaposretek. :)))

Én meg most megyek a félnapos retekbe.

Les

Előzmény: pok_ussz (366)
pok_ussz Creative Commons License 2000.08.30 0 0 366
Miért nem annak örülsz, hogy _egyfolytában_ lehettél távol 5 napot ?
:-)
Gondolom nem Kínába mentél retkelni...
Előzmény: KissMe (364)
Detonátor Creative Commons License 2000.08.30 0 0 365
Ő Te szegény, hát Téged senki nem helyettesített? Na, akkor bánatomban el is húzok a retekbe. (kb. 20 perc múlva):(
Előzmény: KissMe (364)
KissMe Creative Commons License 2000.08.30 0 0 364
Sziaszok!
Hétfőn nagyjából ez a párbeszéd zajlott le két kollégám között:
T: (nagy nyújtózkodás közepette) Olyan laza volt az az idei nyár!
G: Ja, aki elmegy ennyi ideig szabira, az csak ne dumáljon! Én itt szívtam helyetted, intéztem a dolgaidat, te meg a hasadat süttetted!
T: Ne szövegelj, te is voltál szabadságon!

Tudni illik: T. és G. egymást helyettesítik, ha valamelyikük nem dolgozik. T. egy hét megszakítással négy (4!) hétig volt szabadságon. Abban az egy hétben G.-t helyettesítette, aki pedig akkor ment három (3!) hét szabadságra, amíg T. itt volt.

Én meg csak hallgattam a másik irodában. Kerek 5 napig voltam szabadságon egyhuzamban, és még egy-egy napokat kb. kéthetente.

Lassan ma is húznék már a retekbe. Elegem van az egészből!

Üdv

zizi Creative Commons License 2000.08.29 0 0 363
hát ez az...
amint az ember egy kicsit hosszabb ideig retkel, azonnal annyi teendője, elintézendő dolga akad, hogy pár nap után inkább menne pihenni a dolgozóba :-DDD
Előzmény: agresszívmalac (362)
agresszívmalac Creative Commons License 2000.08.29 0 0 362
Szasztok Drág Kedves És Még Egy Csomó Minden Tasztal - Retek - Társak!

Csak azért írok, hogy tudjátok, most egy kicsit bejöttem a retekbol, de megyek is rögvest, mert most a htb odoszakot kihasználva el kell mennem a villanyos muvekhez, hogy a delejt szereljék meg a lakásban. Szóval délután benézek.

Üdv: agresszívmalac

csinovnyik Creative Commons License 2000.08.28 0 0 361
"mindig az a perc a legszebb perc..."

tele a tököm.
hazamegyek kiöntöm.

Les Creative Commons License 2000.08.28 0 0 360
Na szegasztok,
megyek a retekbe, mert 17.15-kor pécsi tali leszen és még oda kell érnem a zöldségből.

Les

Detonátor Creative Commons License 2000.08.28 0 0 359
:)))) Hát ez jó! De még azt tegye hozzá, hogy agresszívmalac vagyok az indexről! Referenciám: "Na most én megyek a retekbe", stb.... :-DDD
Akkor a referenciát figyelembe véve: reteeeeeeek!!!
Hi!
Előzmény: pok_ussz (358)
pok_ussz Creative Commons License 2000.08.28 0 0 358
Szia am.,

Most jöttem vissza kajából (kis retek), s látom, hogy bedugtad az orrodat, végre valahára.
Álláskereséskor (ha még nincs...) aztán ne felejtsd, amit korábban már kifundáltunk: belépni, mélyen HR-maca szemébe nézni, majd sejtelmesen csak annyit mondani: agresszívmalac vagyok (ld. I'm Bond. James Bond). Tuti a siker, meglásd !
:-)

Előzmény: agresszívmalac (356)
originalqszi Creative Commons License 2000.08.28 0 0 357
És milyen ott benn??????? mármint a retekben? pudvás????? Pudvák közt kerülöd a dudvát???
Előzmény: agresszívmalac (356)
agresszívmalac Creative Commons License 2000.08.28 0 0 356
ITT VAGYOOOOOOOOOK!

Erre nem számítottatok, ugye ?

Jegyezzétek meg: agresszívmalac nem vész el csak átalakul. Ez egy új fizikai törvény.

Sz'al!

Dear DRT!

Nem a közös megegyezést fogadtam el, mert:
- Ugyanannyni pénztet kaptam volna mint ha a cég mond fel.
- Közös megegyezésnél a cégnek nem kell indokolni a közös megegyezés részleteit és azt, hogy miért jött létre. Így viszont, hogy azt kértem mondjanak fel, a cégnek le kellett írnia, hogy a tulajdonos finanszírozási tervei miatt kell a projektet megszüntetni (ami egyébként sikeres volt) ergo a munkám nem lehetett "túl sz@r". Ez azt is jelenti, hogy negatív ajánlólevelet ezek után már nem állíthat ki. E felől meg azért kellett bebiztosítanom magam, mert drága főnököm, azzal érvelt a közös megegyezés elfogadása mellett "... mert akkor kapok egy pozitív ajánlólevelet...". Erre persze közöltem vele, hogy ez síma zsarolás és szeretném azt látni, hogy negatív véleményt ad rólam, rögtön olyan hitalrontási pert kezdek a cég ellen, hogy belerokkan mindenki.

Sz'al elég gusztustalan volt amit csináltak, tekintve, hogy már a szabadságom előtt tudták, hogy én leszek a második leépítési hullám első embere. Hüje mongyuk nem vagyok,ezért asztán az lett vóna a tisztességes, ha valamelyik főbarom odajön hozzám és barátilag megsúglya, hogy "...öcsi, ne görcsölj, tudjuk nem vagy hüje, de ez meg ez a helyzet, nem tudunk mit tenni, bla, bla, bla".

De hát nem ez vót a stituésőn. Vagy én vagyok náív ?
Vagy mégis hüje vagyok ?

Na ennyit bemelegítésként. Én amúgy most egy ideig htb leszek. Szal most a retek defaultját állandóan állítgatni fogom. Tehát, most elhúzok a barátosnőm retekébe, hogy ebédezzünk, aztán gyövök vissza. Addig is játszatok szépen egymással gyerekek, ne verekedjetek és fogadjatok szót az óvónéninek.

Üdv: a halottnak vélt agreszzívmalac

zizi Creative Commons License 2000.08.28 0 0 355
fő az optimista hozzáülés :-)))
Előzmény: pok_ussz (354)
pok_ussz Creative Commons License 2000.08.28 0 0 354
Emberek !
Van egy jó hírem !
Már hétfő 09:30 van, s csak 4+4/5 nap a retkelésig !
zizi Creative Commons License 2000.08.28 0 0 353
ma végre olyan helyen vagyok, ahol megy a net :-)
ma természetesen rengeteg munkám van :-(
és hol van még a retekbe menés ideje = lehetősége ? áhhh, hagyjuk...
Detonátor Creative Commons License 2000.08.28 0 0 352
Már csak "néhány" órát kell kibírni a retkelésig. :(
Les Creative Commons License 2000.08.28 0 0 351
Szépen vagyunk! A lapító atya eltűnik, a törzstagok meg szabadságra mennek! Irgumburgum!

Les (szintén irígy) :)

Detonátor Creative Commons License 2000.08.25 0 0 350
Ehhez már pofa kell. :) Méghogy szabadság, meg nagy csokor retek! :(
Detonátor az irigy.
Előzmény: DRT (349)
DRT Creative Commons License 2000.08.25 0 0 349
Holnaptól szept. x.-ig a retekben tartózkodok szabadságkiélvezés céljából.

Kitartás elvtársak; a nemzetközi helyzet egyre fokozódik: agresszívmalac eltűnt!

DRT Creative Commons License 2000.08.24 0 0 348
Fél óra és húzok a retekbe, vár a TV!

(Hát igen, olyan öreg, hogy már műemlék hehehe)

Les Creative Commons License 2000.08.24 0 0 347
DRT,
jó tévézést! Én meg megyek a retekbe NOW.

Les
(szökésben lévő ctrl+r)

DRT Creative Commons License 2000.08.24 0 0 346
Emberek!
Van TVm!!! Igaz, hogy még nem üzemeltem be, mert másirányú elfoglaltságaim voltak a retekben, de már legalább VAN! Ma épp ezért különleges plusszindíttatást érzek a retekbe való gyorsütemű elhúzásra!

Ezer köszönet Shiro-nak!!!

pok_ussz Creative Commons License 2000.08.24 0 0 345
agresszívmalacról tudtok valami újat?
Eléggé a jövőbe vetette tekintetét a topik nyitásakor...
:-(

DRT Creative Commons License 2000.08.23 0 0 344
Az jó :-D Én inkább költök, amíg ennyi minden ingyen beszerezhető, ez nálam már inkább csak passzió - főleg mert olyan q..a jól keresek :)))))

Mi az a nagyon fontos éjszakánként?

Előzmény: Les (343)
Les Creative Commons License 2000.08.23 0 0 343
Jó retkelést, DRT! Nekem ma megint sesör jut, meg sepaplanoságy, a meccset meg egyébként sem akartam nézni. Viszont megint alig költöttem pénzt! Lassan annyi lesz, hogy vehetek egy tévét! :))))

Les
(neMTV)

Előzmény: DRT (342)
DRT Creative Commons License 2000.08.23 0 0 342
Fél óra múlva megyek sörért, aztán - most figyelj pok ussz !!! - TV-ért és már nézem is a meccset a retekben!!!!!
Életem legszebb estéje lesz :))))) (Most akkor képzeljétek el milyen volt a többi)
pók kússz Creative Commons License 2000.08.23 0 0 341
Otthon sorakoznak már..
Tegnap retkelés előtt beugrottam a délipúú alatti boltba, 99 volt a Stella.
Feltöltöttem a csomagtartót, ma pedig majd magamat.
Már csak öt óra...

Jut eszembe:
Ticking away the moments that make up a dull day...

Előzmény: zizi (340)
zizi Creative Commons License 2000.08.23 0 0 340
szintén ugye :-((((

ma este Dunaferr meccs lesz, erre való hivatkozással mindenkinek engedélyezem a retekbe történő mihamarabbi eltávozást, mert ugye a söröket is meg kell venni előtte :-)))))

zizi, az engedékeny

Előzmény: DRT (339)
DRT Creative Commons License 2000.08.23 0 0 339
Ez a retekben való meztelenkedés egész feldobott!
5letnek se rossz, megvalósítani meg teljesen rendben van. Retekmaraton a zuhany alatt = legjobb!

Ehelyett meg ugye :(((

Előzmény: zizi (338)
zizi Creative Commons License 2000.08.22 0 0 338
ja, áramszünet. nálunk ma egész délelőtt az volt, így moziztam egyet a kölykökkel, de délután bepótoltam itthon, mint alant látható.
azért jobb a retekben dolgozni, nem kell annyi ruhát felvenni :-)))))))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!