Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

capogery Creative Commons License 2007.06.24 0 0 819
bocs, nem szedtem ki a rendszámokat, talán holnapra kész leszek vele...
Előzmény: capogery (818)
capogery Creative Commons License 2007.06.24 0 0 818

Sziasztok!

Örülök, hogy ennyien voltunk a Tigra találkozón, jól éreztük magunkat, annak ellenére, hogy kicsit megcsípett a nap...

Külön köszönet Csabinak a szervezésért és a finom fagyiért :)

Legközelebb érdemes lenne előre megbeszélni az uticélt is, ezzel rengeteg időt takaríthatnánk meg (bár a következő találkozó pontos helye már megvan).

Itt le tudjátok tölteni az általam készített képeket:

http://capogery.extra.hu/070624tigratali.zip

Üdv

Gergő

Mendi89 Creative Commons License 2007.06.24 0 0 817
Sziasztok!
Köszönet minden Tigrásnak a faja mai (24.-ei) napért!
Nagyon jól éreztük magunkat! Normális, rendes emberek, Tigrisek, hát mi kell még! :))
Várom már a következőt!:)
Ja és ha vannak képek gépen, akkor lécci küldjétek el nekem! Köszike:))
Üdv.:Mendi
capogery Creative Commons License 2007.06.23 0 0 816

Csabi, nem tudod mikor lesz a Tigra tali? ;)

Üdv

Gergő

kity13 Creative Commons License 2007.06.18 0 0 815

Sziasztok!

Végre eljutottam én is ide, hogy regisztráljak, és tudjak írni!

Remélem egyre többen leszünk a 06.24-i találkozón!

Sziasztok

tcs969 Creative Commons License 2007.06.17 0 0 814

Sziasztok!

Megpróbálom fórumos érdeklődés,jelentkezés sorrendjében felsorolni azon Kedves Tigrásokat,akik az elmúlt hsz.-ban jelezték,hogy a köv Tigra talira eljönnek:

16VGERI;  deger;  capogery;  Anditigris;  Mendi89

Remélem úgy tudtátok alakítani a programjaitokat,hogy 2007.06.24-én vasárnap 11:00-kor Bp.-en a Pólus Center,Szentmihályi út felöli,McDonalds-al szembeni parkolóban ott lehessetek.

Egyébként bárki jöhet,aki olvassa ezt a fórumot,nem kell hozzá előzetesen jelentkezni,csak legyünk minnél többen,s mutassuk meg milyen a Tigrás összetartás!

Üdv Mindenkinek:  Csabi

fonailacko Creative Commons License 2007.06.13 0 0 813
Ha javasolhatom, aki nem ismeri, az nézzen be a www.opelforum.hu -ra!
Üdv!
Előzmény: 16VGERI (810)
Anditigris Creative Commons License 2007.06.12 0 0 812

Sziasztok!

Ha valaki tudja,legyen szives mondja meg,hogy milyen tipusú klímakompresszorral szerelték a tigrákat!!

Az enyém 1.4 16V X14XE motoros,1999-es évjárat.

Előre is köszi!!:-))

tcs969 Creative Commons License 2007.06.08 0 0 811

Szia Geri!

Remélem tudsz jönni a talira(  2007.06.24 vasárnap  11.00 Pólus Center parkoló),és ott felvetjük ezt a témát.

Ugye senki sem felejtette el a tali időpontját?!

Üdv Mindenkinek: Csabi

Előzmény: 16VGERI (810)
16VGERI Creative Commons License 2007.06.07 0 0 810
gondolt már valaki arra, hogy kéne alapítani egy hivatalos Tigra-klubot?
vagy legalábbis egy honlapot valami színvonalasat persze sok képpel. mondjuk tigraklub.hu jól hangzana
rendfield Creative Commons License 2007.06.06 0 0 809
Hello Mindenkinek! Senki nincs itt napok óta?
rendfield Creative Commons License 2007.05.31 0 0 808

Szia!</P>

Megkaptam a mailt, köszi.

Válaszoltam is! esetleg nézd vissza a korábbi hozzászólásaimat.

1 hete van nálunk az autó, írtam róla pár dolgot.

Előzmény: Tigra klub (806)
Tigra klub Creative Commons License 2007.05.30 0 0 807

A találkozóról!
Írok a tagoknak, hogy találkozó lesz, de..

-Ki szervezi pontosan?
-Egyeztetni kéne, hogy mit mondjak az embereknek?
-Mi lesz a program?

-Mik az elképzelések?
a tigra.opel@freemail.hu -ra legyen kedves írni az aki szervezi, nem szeretném, ha feleslegesen jönnének el az ország másik részéből is az emberek!

Előr eis köszönöm!
Üdv.:
Tigra klub

Tigra klub Creative Commons License 2007.05.30 0 0 806

Sziasztok!
Fent vagyunk az IWIW-en is! :)
Ezt az oldalt azért hoztam létre, mert szeretném egyesíteni itt azokat az Opel Tigra tulajdonosokat, akik hasonlóképpen nem csak használati tárgyként tekintenek az autójukra, hanem családtagként szeretik és bánnak vele.
Szeretném, ha itt meg tudnánk osztani egymással a tapasztalatainkat (pozitívat és negatívat egyaránt, hogy mások ne essenek bele abba a hibába, amibe már mi is!), véleményeinket, és segíteni tudjunk egymásnak, ha arra van szükség.
Lehetne akár találkozókat, kirándulásokat és bulikat szervezni!
Ha gondoljátok, el tudtok érni bennünket a tigra.opel@freemail.hu-címen is!
Szép napot mindenkinek!

AJÁNLOM FIGYELMETEKBE A VIDEÓINKAT IS!

http://www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?tab=videos&userID=10453041

Renfield!

Írtam Neked privát üzenetet, remélem megkaptad! :)

Ha gondolod vannak jó szerelőink, így meg tudják Neked nézni és nem horrorisztikus áron dolgoznak, annak ellenére, hogy szakszervíz!

Üdv.:
Tigra klub

Előzmény: rendfield (794)
rendfield Creative Commons License 2007.05.29 0 0 805
ABS lámpáról még: ma is felvillant. Most, hogy többedszer forul elő, azt vettem észre, hogy olyankor csinálja, ha víztócsán megyek át. Lehet ettől szerintetek? Kell vele foglalkozni, vagy hagyjam a francba???
rendfield Creative Commons License 2007.05.28 0 0 804

Most olvasgatom a régi hozzászólásokat. Nekem ugyanez a bajom, bár még csak ma csinálta először. Mi lett a végkifejlet? Még csak 5 napja van nálunk az autó, remélem nem bánjuk meg, mert éppen azért mentünk bele a  cserébe, mert az előző (nem tigra, sőt nem is Opel), lezabálta a hajunkat a sok bajával.

Előzmény: zsokess (498)
rendfield Creative Commons License 2007.05.28 0 0 803
Köszi neked is! Azóta nem fordult elő, illetve 1-szer, de csak pár másodpercre.
Előzmény: kacsa_ (795)
rendfield Creative Commons License 2007.05.28 0 0 802

Köszi szépen! Egyelőre sajnos nem hiszem, hogy személyesen tudunk találkozni, pedig szívesen megnéznénk milyen az, mikor sok Tigra van együtt! Pécsiek vagyunk. A munkánk miatt nem igazán tudunk egész napra lelépni. Nektek viszont kellemes időtöltést a talira, talán egyszer mi is ott tudunk lenni.

Viszont, ha nem tűnik zaklatásnak, akkor megint kérdeznék pár dolgot.

1, Ma menet közben kivillant az ABS lámpája. Csak akkor aludt el, mikor leállítottam az autót, atána már nem csinálta. A fékolajszint rendben. Mitől volt ez vajon???

2, Korábban meg olyat csinált, hogy egy rövid távú út után (4-5 km), tolatva parkolás közben elkezdett dőlni a kipufogóből a "gőz" és víz is volt a kipufogóban. Pihent vagy félórát, aztán elindultunk vele, de akkor megint nem csinálta. Viszont a következő tolatási manővernél, mikor a garázsba álltam be, megint eléggé "füstölt"...

Előzmény: tcs969 (796)
tcs969 Creative Commons License 2007.05.28 0 0 801

Szia Mendi!

Gyere(gyertek) mképpen,sőt ha van még Tigrás ismerősöd,minnél többen!

Nem kötözködni akarok,de nem értem,hogy miért tartod Magad "kivűl" állónak? -pláne úgy,hogy van Tigrád is.

Üdv.: Csabi

Előzmény: Mendi89 (800)
Mendi89 Creative Commons License 2007.05.27 0 0 800
Sziasztok!
Van Tigrám is szóval akkor sztem ott leszek!:) Már régóta várom, hogy legyen Tigra találkozó! az előzőre is elmentem volna,csak nem tudtam, hogy volt. :(
És Anditigris, köszönöm a segítséged!:)
tcs969 Creative Commons License 2007.05.27 0 0 799

Szia Mendi!

Természetesen IGEN, ha nincs Tigrád,de rajongója vagy,ott a helyed!!!    :)

2007.06.24   11.00    Bp. Pólus Center McDonalds-al szembeni parkolója!

Üdv.:  Csabi

Előzmény: Mendi89 (797)
Anditigris Creative Commons License 2007.05.26 0 0 798

szia!

Itt érdeklődj!!Nagyon korrektek!!Én voltam náluk,és merem ajánlani!!

http://autoklima.mbit.hu/

Előzmény: Mendi89 (797)
Mendi89 Creative Commons License 2007.05.26 0 0 797
Sziasztok!
Lenne 2 kérdésem!
AZ első az, hogy most láttam itt a forumon, hogy lesz Tigra tali! És megszeretném kérdeznni,hogy minden Tigrás mehet oda? Tehát az is, aki "kívül" álló?
A második kérdésem az lenne, hogy Tigrán hol lvan az a hely, ahol klímát lehet fertőtleníteni? Mert a pollenszűrőt már kicseréltünk, de leszeretnénk fertőtleníteni is!
A választ előre is köszönöm!
Üdv.:Mendi
tcs969 Creative Commons License 2007.05.25 0 0 796

Szia Rendfield!

Véleményem ugyanaz,mint az előttem szólóé.

Ha továbbra is csinálja,érdemes egy hibakódot olvastatni.

Annak viszont örülök,hogy még egy Tigrával bővült a csapat. Most csak írásban gratulálok,de szeretnék személyesen is, a talin! Egyébként merre laktok?

kacsa_ Creative Commons License 2007.05.24 0 0 795
Az nem jo ha eg. Az a check engine lampa, altalaban valami hibara hivja fel a figyelmet. Celszeru elmenni valami opel szervizbe kiolvastatni a hibakodot, akkor megtudjatok, hogy mi a nyugje...
rendfield Creative Commons License 2007.05.23 0 0 794

Szia Csabi!

Köszi szépen!!! Ma hoztuk haza a Tigrát. 200 km-t jöttünk összesen, de útközben többször felvillant pár másodpercre (sárgán) egy kis lámpa, amiről fogalmunk sincs, hogy mi. A benzinszint mérő és a fordulatszám mérő között, lent .Egy kis villám szimbólum egy kis pumpa szerű ábra közepén. A kereskedőt hívtuk, akitől vettük, de azt mondta, hogy nem tudja mi lehet, valószínűleg valami érintkezési hiba esetleg. van tapasztalatod ez ügyben? Mi lehetett ez, miért villant fel? Előre is köszi a választ! és mégegy kérdés: nem tud róla valaki esetleg a NET-en nincs fent valahol letölthető service manual Tigrához?

Előzmény: tcs969 (789)
Omegatd Creative Commons License 2007.05.21 0 0 793
Hát az csak úgy nem szokott lelazulni. Valszeg nem tekerte rá...
Előzmény: TKH7 (790)
tcs969 Creative Commons License 2007.05.21 0 0 792

Sziasztok!

Külön programot nem találtam ki,ez attól is függ,hogy kik jönnek el,s mit szeretnénk,azt ráérünk ott közösen eldönteni.(szerintem,ha "csak" személyesen is megismerkedünk egymással és egymás Tigrájával,már az is egy jó program,de ha ezt még megfejeljük egy kirándulással,akkor már biztos nem jövünk össze hiába!)

Akik ott voltak a múltkori talin,vállalták,hogy az IWIW-en,MyVip-en is közzé teszik.

Itt az index fórumon én nem tudok más Tigra topikot,s nem is biztos,hogy szerencsés lenne,pl egy Suzuki hozzászólások között hírdetni. Ezúton is közlöm,aki olvassa,adja át Tigrás ismerősének,hogy 2007.06.24-én TIGRA TALI !

Azt nem tudom,hogy hányan leszünk,eddig a múltkor jelenlévő 3 Tigrás jelezte komoly szándékát,no meg azok akik azt ígérték,hogy a következőn megpróbálnak ott lenni! -én személy szerint bízom az ígéretekben! Nyomtattam egy pár szórólapot,amit parkoló Tigrákra helyezek el (a múltkori taliról is így értesült az egyik jelenlévő).

Ha Ti is úgy gondoljátok,szintén helyezhettek el értesítőt a látóteretekben lévő Tigrákra,minnél többen értesülnek róla,annál többen jöhetnek el.

Előzmény: 16VGERI (791)
16VGERI Creative Commons License 2007.05.21 0 0 791
mi lesz a program a talin?
szerintem hirdetni kellene a talit más fórumon is.
lehet tudni, hogy hányan vagyunk idáig?
TKH7 Creative Commons License 2007.05.21 0 0 790
Még akkor odarángattam a szerelőt, de ő csak annyit mondott, hogy biztosan lelazult a zárófedél. De egy évig eddig hogy tudott a helyén maradni... Igaz, hogy mindig van első alkalom...
Előzmény: Omegatd (787)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!