Sziasztok! Köszönet minden Tigrásnak a faja mai (24.-ei) napért! Nagyon jól éreztük magunkat! Normális, rendes emberek, Tigrisek, hát mi kell még! :)) Várom már a következőt!:) Ja és ha vannak képek gépen, akkor lécci küldjétek el nekem! Köszike:)) Üdv.:Mendi
Megpróbálom fórumos érdeklődés,jelentkezés sorrendjében felsorolni azon Kedves Tigrásokat,akik az elmúlt hsz.-ban jelezték,hogy a köv Tigra talira eljönnek:
16VGERI; deger; capogery; Anditigris; Mendi89
Remélem úgy tudtátok alakítani a programjaitokat,hogy 2007.06.24-én vasárnap 11:00-kor Bp.-en a Pólus Center,Szentmihályi út felöli,McDonalds-al szembeni parkolóban ott lehessetek.
Egyébként bárki jöhet,aki olvassa ezt a fórumot,nem kell hozzá előzetesen jelentkezni,csak legyünk minnél többen,s mutassuk meg milyen a Tigrás összetartás!
gondolt már valaki arra, hogy kéne alapítani egy hivatalos Tigra-klubot? vagy legalábbis egy honlapot valami színvonalasat persze sok képpel. mondjuk tigraklub.hu jól hangzana
A találkozóról! Írok a tagoknak, hogy találkozó lesz, de..
-Ki szervezi pontosan? -Egyeztetni kéne, hogy mit mondjak az embereknek? -Mi lesz a program?
-Mik az elképzelések? a tigra.opel@freemail.hu -ra legyen kedves írni az aki szervezi, nem szeretném, ha feleslegesen jönnének el az ország másik részéből is az emberek!
Sziasztok! Fent vagyunk az IWIW-en is! :) Ezt az oldalt azért hoztam létre, mert szeretném egyesíteni itt azokat az Opel Tigra tulajdonosokat, akik hasonlóképpen nem csak használati tárgyként tekintenek az autójukra, hanem családtagként szeretik és bánnak vele. Szeretném, ha itt meg tudnánk osztani egymással a tapasztalatainkat (pozitívat és negatívat egyaránt, hogy mások ne essenek bele abba a hibába, amibe már mi is!), véleményeinket, és segíteni tudjunk egymásnak, ha arra van szükség. Lehetne akár találkozókat, kirándulásokat és bulikat szervezni! Ha gondoljátok, el tudtok érni bennünket a tigra.opel@freemail.hu-címen is! Szép napot mindenkinek!
ABS lámpáról még: ma is felvillant. Most, hogy többedszer forul elő, azt vettem észre, hogy olyankor csinálja, ha víztócsán megyek át. Lehet ettől szerintetek? Kell vele foglalkozni, vagy hagyjam a francba???
Most olvasgatom a régi hozzászólásokat. Nekem ugyanez a bajom, bár még csak ma csinálta először. Mi lett a végkifejlet? Még csak 5 napja van nálunk az autó, remélem nem bánjuk meg, mert éppen azért mentünk bele a cserébe, mert az előző (nem tigra, sőt nem is Opel), lezabálta a hajunkat a sok bajával.
Köszi szépen! Egyelőre sajnos nem hiszem, hogy személyesen tudunk találkozni, pedig szívesen megnéznénk milyen az, mikor sok Tigra van együtt! Pécsiek vagyunk. A munkánk miatt nem igazán tudunk egész napra lelépni. Nektek viszont kellemes időtöltést a talira, talán egyszer mi is ott tudunk lenni.
Viszont, ha nem tűnik zaklatásnak, akkor megint kérdeznék pár dolgot.
1, Ma menet közben kivillant az ABS lámpája. Csak akkor aludt el, mikor leállítottam az autót, atána már nem csinálta. A fékolajszint rendben. Mitől volt ez vajon???
2, Korábban meg olyat csinált, hogy egy rövid távú út után (4-5 km), tolatva parkolás közben elkezdett dőlni a kipufogóből a "gőz" és víz is volt a kipufogóban. Pihent vagy félórát, aztán elindultunk vele, de akkor megint nem csinálta. Viszont a következő tolatási manővernél, mikor a garázsba álltam be, megint eléggé "füstölt"...
Sziasztok! Van Tigrám is szóval akkor sztem ott leszek!:) Már régóta várom, hogy legyen Tigra találkozó! az előzőre is elmentem volna,csak nem tudtam, hogy volt. :( És Anditigris, köszönöm a segítséged!:)
Sziasztok! Lenne 2 kérdésem! AZ első az, hogy most láttam itt a forumon, hogy lesz Tigra tali! És megszeretném kérdeznni,hogy minden Tigrás mehet oda? Tehát az is, aki "kívül" álló? A második kérdésem az lenne, hogy Tigrán hol lvan az a hely, ahol klímát lehet fertőtleníteni? Mert a pollenszűrőt már kicseréltünk, de leszeretnénk fertőtleníteni is! A választ előre is köszönöm! Üdv.:Mendi
Az nem jo ha eg. Az a check engine lampa, altalaban valami hibara hivja fel a figyelmet. Celszeru elmenni valami opel szervizbe kiolvastatni a hibakodot, akkor megtudjatok, hogy mi a nyugje...
Köszi szépen!!! Ma hoztuk haza a Tigrát. 200 km-t jöttünk összesen, de útközben többször felvillant pár másodpercre (sárgán) egy kis lámpa, amiről fogalmunk sincs, hogy mi. A benzinszint mérő és a fordulatszám mérő között, lent .Egy kis villám szimbólum egy kis pumpa szerű ábra közepén. A kereskedőt hívtuk, akitől vettük, de azt mondta, hogy nem tudja mi lehet, valószínűleg valami érintkezési hiba esetleg. van tapasztalatod ez ügyben? Mi lehetett ez, miért villant fel? Előre is köszi a választ! és mégegy kérdés: nem tud róla valaki esetleg a NET-en nincs fent valahol letölthető service manual Tigrához?
Külön programot nem találtam ki,ez attól is függ,hogy kik jönnek el,s mit szeretnénk,azt ráérünk ott közösen eldönteni.(szerintem,ha "csak" személyesen is megismerkedünk egymással és egymás Tigrájával,már az is egy jó program,de ha ezt még megfejeljük egy kirándulással,akkor már biztos nem jövünk össze hiába!)
Akik ott voltak a múltkori talin,vállalták,hogy az IWIW-en,MyVip-en is közzé teszik.
Itt az index fórumon én nem tudok más Tigra topikot,s nem is biztos,hogy szerencsés lenne,pl egy Suzuki hozzászólások között hírdetni. Ezúton is közlöm,aki olvassa,adja át Tigrás ismerősének,hogy 2007.06.24-én TIGRA TALI !
Azt nem tudom,hogy hányan leszünk,eddig a múltkor jelenlévő 3 Tigrás jelezte komoly szándékát,no meg azok akik azt ígérték,hogy a következőn megpróbálnak ott lenni! -én személy szerint bízom az ígéretekben! Nyomtattam egy pár szórólapot,amit parkoló Tigrákra helyezek el (a múltkori taliról is így értesült az egyik jelenlévő).
Ha Ti is úgy gondoljátok,szintén helyezhettek el értesítőt a látóteretekben lévő Tigrákra,minnél többen értesülnek róla,annál többen jöhetnek el.
Még akkor odarángattam a szerelőt, de ő csak annyit mondott, hogy biztosan lelazult a zárófedél. De egy évig eddig hogy tudott a helyén maradni... Igaz, hogy mindig van első alkalom...