Keresés

Részletes keresés

Last Seal Creative Commons License 2012.09.26 0 0 2446

Last Seal Creative Commons License 2012.09.24 0 0 2445

palatinszki Creative Commons License 2012.09.11 0 0 2444

..

Előzmény: gyorimax (2443)
gyorimax Creative Commons License 2012.09.10 0 0 2443

"Kedves  Gyorimax

Én egy kb. 2 és fél éve újjászületett keresztény vagyok aki az Úrban van.

Kérlek keress meg privátban.

Köszönettel és az Úr áldásával"

Kedves Palatinszki/ József/

Köszönöm a segitséged, de nem tudom emlékszel-e Branham beszélt mindig ige tesztről.

Bocsánat a bizalmatlanságért , de a mai napokban nem szabad ezen csodálkozni, megütközni.

Tehát az ige teszt: mit jelent a Próféta szerint az , hogy újjászületve lenni. Ő 2-3 szóval,/Ige/ el tudta ezt mondani./ magyarán, mi az újjászületés./

Mégegyszer bocsánatodat kérem a látszólagos bizalmatlanságomért, és az Úr áldjon meg, egyébként köszönöm a felajánlott segítségedet.

Győző, Pécsről

Előzmény: palatinszki (2442)
palatinszki Creative Commons License 2012.09.10 0 0 2442

Kedves  Gyorimax

Én egy kb. 2 és fél éve újjászületett keresztény vagyok aki az Úrban van.

Kérlek keress meg privátban.

Köszönettel és az Úr áldásával

József

E-mail:  jpalatinszki@gmail.com

Előzmény: gyorimax (2441)
gyorimax Creative Commons License 2012.09.10 0 0 2441

"Last Seal válasz | megnéz 2012.05.22 22:06:03 © (2246)

Aki keres talál,aki kér kap.......

Előzmény: gyorimax (2245)
gyorimax válasz | megnéz 2012.05.22 17:11:35 © (2245)

Lastsel

Te ismersz még valakit aki az Úrban van ?

Én sajnos nem találkoztam itthon senkivel, meg sajnos az "üzenet" elfogadok közül is nagyon sokan nem az Igén állnak."

Kedves Lastseal

"Aki keres talál,aki kér kap......."

A kérésem szeretném továbbitani neked, nektek ha lehetséges lenne egy személyes kapcsolat felvétel egy olyan kereszténnyel aki az Úrban van.

Az Úr áldjon

Előzmény: Last Seal (2246)
Last Seal Creative Commons License 2012.09.05 0 0 2440

https://www.youtube.com/watch?v=9zCgpm7aIrQ

gyorimax Creative Commons License 2012.09.04 0 0 2439

Kedves Lastsel

Ma megnéztem az elragatatásról szóló videot, amit én látok ebből.

A gyülekezetek igyekeznek bevinni a "kősziklát" a közösségükbe, forgatják ide, forgatják oda az Igét , de nem megy nekik.

Az Úr azon/felekezeteken/ kivül van. A másik pedig a csúcskő ami még nincs a helyén+ezzel egyútt az Igemenyasszony.

Nem volt még a János 14.12.. A Próféta beszélt arról is a "Fogdd a tollad és irj"-ban, hogy Mózes idején sem volt még kész a nép, és mostis  majd kiáltani kell, mint a nyomrúságuk idején a zsidóknak, és az Úr elküldte azután az Ő szolgáját.

Te pedig irtál arról, hogy amikor nagy lesz a nyomás akkor jön el a "harmadik huzás", ami nem utánozható.

Az Úr áldjon

Előzmény: gyorimax (2438)
gyorimax Creative Commons License 2012.09.03 0 0 2438

"Ne teggyél szándékossan tönkre, semelyik fórumot.

Ne vagyunk kiváncsiak a szándékos rombolásodhoz, ha beteg vagy fordulj orvoshoz, és a megváltodhoz Jézus Krisztushoz. Ha pedig azért csinálod ilyen formában, mert úgy gondolod, hogy így legalizált, és elnézik neked akkor tévedsz".

Nagyon sajnálom, hogy igy gondolod ezeket a dolgokat,

Egyébként ha nem érted miről szólt az irásom, akkor idő elött ne ítélj.

Abban viszont igazad van , hogy ez oldal Wiliam Marion Branham -ről az Úr szolgájáról kellene szólnia.

Igyekszem , majd ehhez tartani magam.

Előzmény: prszm (2437)
prszm Creative Commons License 2012.09.02 0 0 2437

Ne teggyél szándékossan tönkre, semelyik fórumot.

Ne vagyunk kiváncsiak a szándékos rombolásodhoz, ha beteg vagy fordulj orvoshoz, és a megváltodhoz Jézus Krisztushoz. Ha pedig azért csinálod ilyen formában, mert úgy gondolod, hogy így legalizált, és elnézik neked akkor tévedsz.

Előzmény: gyorimax (2436)
gyorimax Creative Commons License 2012.09.02 0 0 2436

Kedves Lastseal

Az a probléma, az a pollos megoldodott, ma dicsőség az Úrnak.

Előzmény: gyorimax (2435)
gyorimax Creative Commons License 2012.09.01 0 0 2435

Az Úr áldjon Last Seal

Ahogyan haladok az igazság felé, úgy viszont mintha efezusban lennék mint Pál miután arról egy helyen megemlékezett.

Ez a helyzett csak "jobb" lesz , mint szólt a próféta erről. Jób helyzetében talán nem leszünk teljesen, vagy ha igen mi egy jobb nem kézzel építetre vágyunk.

Előzmény: gyorimax (2434)
gyorimax Creative Commons License 2012.09.01 0 0 2434

Kedves Last Seal

Branham beszélt a születésnél, /szülés/ a vajudás és azt követő állapotról . Dicsőség az úrnak ez az állapot itt már olyan , kezd hasonlitani arra.

Rendezetlenség, viz , vér  és stb.

Előzmény: gyorimax (2433)
gyorimax Creative Commons License 2012.08.30 0 0 2433

A szégyel cimű üzenetben hangzott ell, és ezért nem volt az meg.

Előzmény: gyorimax (2432)
gyorimax Creative Commons License 2012.08.30 0 0 2432

Kedves Last Seal

Végre tényleg leeset, hogy mi is a problémám, de egyenlőre nem irom meg, majd ha már rendben van az.

akari , én és köszönöm.

Előzmény: gyorimax (2430)
babaji Creative Commons License 2012.08.29 0 0 2431

A messiás nem a zsidóknak adatott hanem az EMBERISÉGNEK !

gyorimax Creative Commons License 2012.08.29 0 0 2430

Kedves Last Seal

A Krisztus titkához még, az eredeti állapot helyre állítása az nem rossz dolog .

egyébként a zsidókhoz nem azért lesz 2. is küldve, mert mind a kettő azt állítja, hogy az úgy van, nincs semmi tévedés abban,

jézus krisztus minden"leplett" leleplez , még ami el volt rejtve a szemeink elől azt is., pedig ott van, volt végig előttünk, aki olvassa értse majd meg.

Előzmény: gyorimax (2429)
gyorimax Creative Commons License 2012.08.29 0 0 2429

ige (rhēmatos) - 7 Események

Matthew 26:75 N-GNS
BIB: Peter ige Jézus eirikotos                                              εἰρηκότος   ἔλεγον
NAS: Melyik emlékezett a Word Jézus
KJV: emlékezett a Word Jézus,
INT: Peter a Word Jézus Who Said volt

Luke 2 17 N-GNS
BIB: az igék lalithentos
NAS: ezt tették Ismert a nyilatkozatot, amely már mondták
INT: Ami a mondás, amely már mondták

Luke 9:45 N-GNS
BIB: az ige így
NAS: neki ez a nyilatkozat.
KJV: Mondván ezt.
INT: Ami a Mondván ezt

Luke 08:26 N-GNS
BIB: epilavesthai őt ige ellenfél
NAS: elkapni őt egy Mondván jelenlétében
KJV: Ő szavai előtt
INT: elkapni őt Szó előtt

Luke 22:61 N-GNS
BIB: Peter Lord of the ige
INT: Peter a Word az Úr

Csel 11:16 N-GNS
BIB: De az ige az Úr
NAS: És eszembe jutott a Word az Úr,
KJV: eszembe jutott az Ige az Úr,
INT: továbbá a Word [a] Lord

Róma 1017 N-GNS
BIB: ige tárgyaláson Krisztus
NAS: Meghallgatás és az Ige Krisztus.
KJV: Meghallgatás az Isten Igéje.
INT: meghallgatás által [a] Word of Christ

Előzmény: gyorimax (2428)
gyorimax Creative Commons License 2012.08.29 0 0 2428

A Mt.13.-ban a magyarázat , és a müködési elve , de kell hozzá csapadék is .

ῥήματος (rhēmatos) — 7 Occurrences

Matthew 26:75 N-GNS
BIB: Πέτρος τοῦ ῥήματος Ἰησοῦ εἰρηκότος
NAS: remembered the word which Jesus
KJV: remembered the word of Jesus,
INT: Peter the word of Jesus who had said

Luke 2:17 N-GNS
BIB: περὶ τοῦ ῥήματος τοῦ λαληθέντος
NAS: this, they made known the statement which had been told
INT: concerning the saying which had been told

Luke 9:45 N-GNS
BIB: περὶ τοῦ ῥήματος τούτου
NAS: Him about this statement.
KJV: of that saying.
INT: concerning the saying this

Luke 20:26 N-GNS
BIB: ἐπιλαβέσθαι αὐτοῦ ῥήματος ἐναντίον τοῦ
NAS: to catch Him in a saying in the presence
KJV: of his words before
INT: to catch him in his word before the

Luke 22:61 N-GNS
BIB: Πέτρος τοῦ ῥήματος τοῦ κυρίου
INT: Peter the word of the Lord

Acts 11:16 N-GNS
BIB: δὲ τοῦ ῥήματος τοῦ κυρίου
NAS: And I remembered the word of the Lord,
KJV: remembered I the word of the Lord,
INT: moreover the word the of [the] Lord

Romans 10:17 N-GNS
BIB: ἀκοὴ διὰ ῥήματος Χριστοῦ
NAS: and hearing by the word of Christ.
KJV: hearing by the word of God.
INT: hearing by [the] word of Christ

ezek most vannak mot pl. a     1.Tim.4.1-   ,   2.tim.3.1-9. Ebből a 2.Tim.3.9.-t viszont már nagyon várom,       az ott az én Ige párom.                 

gyorimax Creative Commons License 2012.08.29 0 0 2427

Kedves Last Seal

Gondoltad volna , hogy az én , a mi életünk is képregénybe illik, ha egyszer megirnák a miénk is beleillene . Jó kis történet keveredett belőle.

Voltak akik miután megtették a dolgukat , már a jutalmat is átvehették . Képzeld nem is az igéből láttam meg,??? Ezsdrásból, de jól megrajzolt karakterek voltak. Tusod egyszer még az arany is értékét vesztett lesz, vagy is már most is az csak még nem lett nyilvánvalóvá ,és Ő abba tette a befektetését , meglepődött amikor mondtam neki. De ez még az elején volt , akkor már furcsa dolgokat vettem észre , és el is mondtam , nem megbánásképp mondom. A képregényben ahogy haladunk előre , mind inkább ráismerek a salamoni igére, nincs új a napalatt csak kifinomultabbak lettek a modszerek. Ne fogj mindenkivel kezett , még ha ő nyujtja is előre a kezét, pedig egy rendőrtől nem szokványos egy ilyen, már nehogy egy ilyen dolog elkábitson ? Elaltat , kábit egy másik aki megkeni pl. a sapkád tépőzáras részét , mert ugye tűz a nap és jó fejfedőt viselni , igaz ez egy másik emberke volt, nem akkor , az még elötte történt. A történet folytatodik, az Ige segit, csak figyeljek arra.

Az Úr áldjon ....

a rhémásnak pedig majd egyszer irok. Már elkeztem nézni az igéket, nem egy könnyű tanulmány az.

Előzmény: gyorimax (2426)
gyorimax Creative Commons License 2012.08.28 0 0 2426

Kedves Last Seal

Az elmult néhány hét, hónap eseményét végiggondolva, nem csodálkozok azon amit az Úr mondot. nem bizta magát az emberekre, mert jól tudta mi lakozik az emberek szívébe. Komolyan kell venni minden igét amit az Úr mondott.

Végre jönnek a hétköznapok ? Látszólag csak , legalább is itt nálunk, mert a szívek titka valóban lelepleződött, pl. a mini jézbel dühöngéseinek dühkitöréseinek az oka. arra azért jó volt , hogy eltávolitotta magát a környezetemből, hála az úrnak érte, istent szeretőknek minden a hasznára válik. most folytathatom a "bárka" építését , de már talán bejutok oda , én is , bent jobb mint kint.

Jön lassan a kései eső , mint Noé napjaiban , igaz akkor az ott az első volt , mi most egy másikat várunk, az is igéret szerinti.

A viharfelhöket viszont már látom , igaz ez más,aki szelet  vet, vihart arat. igaz más a vető és más az arató, de az engem is és másokat is érint majd, minden olyan személyt aki benne volt ezekben a dolgokban , csak még nem látják ők azt.

Ez egy hólabda lesz lesz méghozzá jó nagyra nő majd és ami idáig biztosnak tünt az életükben az megszünik , átváltozik, jönnek a következmények és nem csak nekem , nekik is. Persze én leszek annak, azoknak is az oka . Volt olyan akinek szóltam is , de nem hittek nekem, nem fogadta meg a tanácsom, egyik sem.

örülök annak viszont , hogy "világi" dolgokhoz való ragszkodásom is megszünt már régen. Pálnak ha volt az volt a jó , ha nem akkor azért adott hálát. Úgylátszik a kipobált voltomnak minden egyes probán át kell mennem majd, és az Úrra kell emelnem a szemeimet és raktározni az Igét.

Azért van kérésem az Úrhoz is , egy jó nagy hegy látszik elöttem , amit csak hittel lehet megmozditani , mert az aki odaállt az elé, és a hegy eltakarja Őt, Ő kedves a szívemnek , és azt már csak ő tudja abból kihozni , hogy lássa meg ismét a fényt , mint az elején, mikor még a hegy nem állt oda közénk. Sokan az életük célkitüzéseként tekintettek arra , hogy legyen meg ez az elválasztás , elszigetelés.

Az Úr tud viszont minden hegyet lapállyá tenni ,és Ő összehoz ,helyre állít,  és nem elválaszt. egy újat várok "abból" és a régire már semmi okból nem emlékezem , elengedtem azt a régit." ó természetüt, megtévesztettet. Csak az új "ara" kell , ha nincs és nem lesz már itt, akkor  az Úr kipótolja majd akkor ott fent.

Az Úr áldjon meg , és jöjjön a szabaditásával, nála nincs lehetetlen

babaji Creative Commons License 2012.08.28 0 0 2425

A bibliai logosz ill rhéma szavakat igének forditják.

Tessék mondani előrébb jutottunk ?

gyorimax Creative Commons License 2012.08.28 0 0 2424

Kedves Last Seal

Szó szerint minden olyan amiről a próféta beszélt, azok valóban nyomnak, de a végét is elmondta , az is megtörténik , minden.

elöbb az egyik és utánna a másik, szép sorban egymás után.

És megint csak azt tudom írni, hogy köszönök mindent.

Az Úr áldjon és őrizzen meg , és vezessen a sátrába .....- minket

Előzmény: gyorimax (2423)
gyorimax Creative Commons License 2012.08.27 0 0 2423

És jöjjön, az akinek jönnie kell.

Előzmény: gyorimax (2422)
gyorimax Creative Commons License 2012.08.27 0 0 2422

Kedves Last Seal

Az Úr ,őrizzen meg minket és legyen kegyelmes hozzánk és akik még a világban vannak, hogy sok-sok "ara" lehessen.

Talán még holnap is tudok írni itt , vagy pedig megtörténik az amit a Próféta elmondott , figyelmeztetett pedig, előre szólt.

Előzmény: gyorimax (2421)
gyorimax Creative Commons License 2012.08.26 0 0 2421

A piramis teteje hiányzik, milyen szép , mint egy kicsi makett az eredeti arányos mása , csak kicsi és tömör az, nem lehet majd látványos azt látni és kicsiben az "Act." újból, mint egy írás , csak sűrű és igy a jános.14.12. is érhető ha az a sok kis sas/ nézd mennyi kicsi próféta irása van az ószöv. végén is, sok kicsi sas.

Előzmény: gyorimax (2420)
gyorimax Creative Commons License 2012.08.26 0 0 2420

Az Úr megbizta az embert 1.Moz.2. 15. ........ művelje és őrizze "azt a kertet"

Salamon hires igéje az új napról , paszolna ide.

Ott volt az első feladata neki,

földműves/ gazdaképzőbe nem járt/+őrzővédő szolgálat / és ott se kapott papirt róla/  , "szóbeli" megbizási szerződést kapott

Előzmény: gyorimax (2419)
gyorimax Creative Commons License 2012.08.26 0 0 2419

Gondoltad volna , hogy ők is hiszik azt ami kicsit nagyobb lesz mint a "malomkő", beszélt erről a 7.-ről.

Sőt készülnek rá, felkészültek valóban ?

Több dolgot amit "láttam" most útólag lett világos.

Ezt most nem részletezem .

Előzmény: gyorimax (2418)
gyorimax Creative Commons License 2012.08.26 0 0 2418

Look Away To Jesus

ez van már, és ezért???

Előzmény: Last Seal (2394)
gyorimax Creative Commons License 2012.08.26 0 0 2417

Folyamatossan fázis késében voltam idáig, most egyszer jó lenne ha elkapnám a fonalat, most érttem az 1 pét.5.7. + a  +5./ 9-bére

most azt csinálom ami az utolsó üzenet volt,

Előzmény: gyorimax (2416)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!