Én egy kb. 2 és fél éve újjászületett keresztény vagyok aki az Úrban van.
Kérlek keress meg privátban.
Köszönettel és az Úr áldásával"
Kedves Palatinszki/ József/
Köszönöm a segitséged, de nem tudom emlékszel-e Branham beszélt mindig ige tesztről.
Bocsánat a bizalmatlanságért , de a mai napokban nem szabad ezen csodálkozni, megütközni.
Tehát az ige teszt: mit jelent a Próféta szerint az , hogy újjászületve lenni. Ő 2-3 szóval,/Ige/ el tudta ezt mondani./ magyarán, mi az újjászületés./
Mégegyszer bocsánatodat kérem a látszólagos bizalmatlanságomért, és az Úr áldjon meg, egyébként köszönöm a felajánlott segítségedet.
Ma megnéztem az elragatatásról szóló videot, amit én látok ebből.
A gyülekezetek igyekeznek bevinni a "kősziklát" a közösségükbe, forgatják ide, forgatják oda az Igét , de nem megy nekik.
Az Úr azon/felekezeteken/ kivül van. A másik pedig a csúcskő ami még nincs a helyén+ezzel egyútt az Igemenyasszony.
Nem volt még a János 14.12.. A Próféta beszélt arról is a "Fogdd a tollad és irj"-ban, hogy Mózes idején sem volt még kész a nép, és mostis majd kiáltani kell, mint a nyomrúságuk idején a zsidóknak, és az Úr elküldte azután az Ő szolgáját.
Te pedig irtál arról, hogy amikor nagy lesz a nyomás akkor jön el a "harmadik huzás", ami nem utánozható.
Ne vagyunk kiváncsiak a szándékos rombolásodhoz, ha beteg vagy fordulj orvoshoz, és a megváltodhoz Jézus Krisztushoz. Ha pedig azért csinálod ilyen formában, mert úgy gondolod, hogy így legalizált, és elnézik neked akkor tévedsz".
Nagyon sajnálom, hogy igy gondolod ezeket a dolgokat,
Egyébként ha nem érted miről szólt az irásom, akkor idő elött ne ítélj.
Abban viszont igazad van , hogy ez oldal Wiliam Marion Branham -ről az Úr szolgájáról kellene szólnia.
Ne vagyunk kiváncsiak a szándékos rombolásodhoz, ha beteg vagy fordulj orvoshoz, és a megváltodhoz Jézus Krisztushoz. Ha pedig azért csinálod ilyen formában, mert úgy gondolod, hogy így legalizált, és elnézik neked akkor tévedsz.
Ahogyan haladok az igazság felé, úgy viszont mintha efezusban lennék mint Pál miután arról egy helyen megemlékezett.
Ez a helyzett csak "jobb" lesz , mint szólt a próféta erről. Jób helyzetében talán nem leszünk teljesen, vagy ha igen mi egy jobb nem kézzel építetre vágyunk.
A Krisztus titkához még, az eredeti állapot helyre állítása az nem rossz dolog .
egyébként a zsidókhoz nem azért lesz 2. is küldve, mert mind a kettő azt állítja, hogy az úgy van, nincs semmi tévedés abban,
jézus krisztus minden"leplett" leleplez , még ami el volt rejtve a szemeink elől azt is., pedig ott van, volt végig előttünk, aki olvassa értse majd meg.
Matthew 26:75N-GNS BIB:Peter ige Jézus eirikotos εἰρηκότος ἔλεγον NAS: Melyik emlékezett a Word Jézus KJV: emlékezett a Word Jézus, INT: Peter a Word Jézus Who Said volt
Luke 2 17N-GNS BIB:az igék lalithentos NAS: ezt tették Ismert a nyilatkozatot, amely már mondták INT: Ami a mondás, amely már mondták
Csel 11:16N-GNS BIB:De az ige az Úr NAS: És eszembe jutott a Word az Úr, KJV: eszembe jutott az Ige az Úr, INT: továbbá a Word [a] Lord
Róma 1017N-GNS BIB:ige tárgyaláson Krisztus NAS: Meghallgatás és az Ige Krisztus. KJV: Meghallgatás az Isten Igéje. INT: meghallgatás által [a] Word of Christ
A Mt.13.-ban a magyarázat , és a müködési elve , de kell hozzá csapadék is .
ῥήματος (rhēmatos) — 7 Occurrences
Matthew 26:75N-GNS BIB:Πέτρος τοῦ ῥήματος Ἰησοῦ εἰρηκότος NAS: remembered the word which Jesus KJV: remembered the word of Jesus, INT: Peter the word of Jesus who had said
Luke 2:17N-GNS BIB:περὶ τοῦ ῥήματος τοῦ λαληθέντος NAS: this, they made known the statement which had been told INT: concerning the saying which had been told
Luke 9:45N-GNS BIB:περὶ τοῦ ῥήματος τούτου NAS: Him about this statement. KJV: of that saying. INT: concerning the saying this
Luke 20:26N-GNS BIB:ἐπιλαβέσθαι αὐτοῦ ῥήματος ἐναντίον τοῦ NAS: to catch Him in a saying in the presence KJV: of his words before INT: to catch him in his word before the
Acts 11:16N-GNS BIB:δὲ τοῦ ῥήματος τοῦ κυρίου NAS: And I remembered the word of the Lord, KJV: remembered I the word of the Lord, INT: moreover the word the of [the] Lord
Romans 10:17N-GNS BIB:ἀκοὴ διὰ ῥήματος Χριστοῦ NAS: and hearing by the word of Christ. KJV: hearing by the word of God. INT: hearing by [the] word of Christ
ezek most vannak mot pl. a 1.Tim.4.1- , 2.tim.3.1-9. Ebből a 2.Tim.3.9.-t viszont már nagyon várom, az ott az én Ige párom.
Gondoltad volna , hogy az én , a mi életünk is képregénybe illik, ha egyszer megirnák a miénk is beleillene . Jó kis történet keveredett belőle.
Voltak akik miután megtették a dolgukat , már a jutalmat is átvehették . Képzeld nem is az igéből láttam meg,??? Ezsdrásból, de jól megrajzolt karakterek voltak. Tusod egyszer még az arany is értékét vesztett lesz, vagy is már most is az csak még nem lett nyilvánvalóvá ,és Ő abba tette a befektetését , meglepődött amikor mondtam neki. De ez még az elején volt , akkor már furcsa dolgokat vettem észre , és el is mondtam , nem megbánásképp mondom. A képregényben ahogy haladunk előre , mind inkább ráismerek a salamoni igére, nincs új a napalatt csak kifinomultabbak lettek a modszerek. Ne fogj mindenkivel kezett , még ha ő nyujtja is előre a kezét, pedig egy rendőrtől nem szokványos egy ilyen, már nehogy egy ilyen dolog elkábitson ? Elaltat , kábit egy másik aki megkeni pl. a sapkád tépőzáras részét , mert ugye tűz a nap és jó fejfedőt viselni , igaz ez egy másik emberke volt, nem akkor , az még elötte történt. A történet folytatodik, az Ige segit, csak figyeljek arra.
Az Úr áldjon ....
a rhémásnak pedig majd egyszer irok. Már elkeztem nézni az igéket, nem egy könnyű tanulmány az.
Az elmult néhány hét, hónap eseményét végiggondolva, nem csodálkozok azon amit az Úr mondot. nem bizta magát az emberekre, mert jól tudta mi lakozik az emberek szívébe. Komolyan kell venni minden igét amit az Úr mondott.
Végre jönnek a hétköznapok ? Látszólag csak , legalább is itt nálunk, mert a szívek titka valóban lelepleződött, pl. a mini jézbel dühöngéseinek dühkitöréseinek az oka. arra azért jó volt , hogy eltávolitotta magát a környezetemből, hála az úrnak érte, istent szeretőknek minden a hasznára válik. most folytathatom a "bárka" építését , de már talán bejutok oda , én is , bent jobb mint kint.
Jön lassan a kései eső , mint Noé napjaiban , igaz akkor az ott az első volt , mi most egy másikat várunk, az is igéret szerinti.
A viharfelhöket viszont már látom , igaz ez más,aki szelet vet, vihart arat. igaz más a vető és más az arató, de az engem is és másokat is érint majd, minden olyan személyt aki benne volt ezekben a dolgokban , csak még nem látják ők azt.
Ez egy hólabda lesz lesz méghozzá jó nagyra nő majd és ami idáig biztosnak tünt az életükben az megszünik , átváltozik, jönnek a következmények és nem csak nekem , nekik is. Persze én leszek annak, azoknak is az oka . Volt olyan akinek szóltam is , de nem hittek nekem, nem fogadta meg a tanácsom, egyik sem.
örülök annak viszont , hogy "világi" dolgokhoz való ragszkodásom is megszünt már régen. Pálnak ha volt az volt a jó , ha nem akkor azért adott hálát. Úgylátszik a kipobált voltomnak minden egyes probán át kell mennem majd, és az Úrra kell emelnem a szemeimet és raktározni az Igét.
Azért van kérésem az Úrhoz is , egy jó nagy hegy látszik elöttem , amit csak hittel lehet megmozditani , mert az aki odaállt az elé, és a hegy eltakarja Őt, Ő kedves a szívemnek , és azt már csak ő tudja abból kihozni , hogy lássa meg ismét a fényt , mint az elején, mikor még a hegy nem állt oda közénk. Sokan az életük célkitüzéseként tekintettek arra , hogy legyen meg ez az elválasztás , elszigetelés.
Az Úr tud viszont minden hegyet lapállyá tenni ,és Ő összehoz ,helyre állít, és nem elválaszt. egy újat várok "abból" és a régire már semmi okból nem emlékezem , elengedtem azt a régit." ó természetüt, megtévesztettet. Csak az új "ara" kell , ha nincs és nem lesz már itt, akkor az Úr kipótolja majd akkor ott fent.
Az Úr áldjon meg , és jöjjön a szabaditásával, nála nincs lehetetlen
A piramis teteje hiányzik, milyen szép , mint egy kicsi makett az eredeti arányos mása , csak kicsi és tömör az, nem lehet majd látványos azt látni és kicsiben az "Act." újból, mint egy írás , csak sűrű és igy a jános.14.12. is érhető ha az a sok kis sas/ nézd mennyi kicsi próféta irása van az ószöv. végén is, sok kicsi sas.