Bubus, írok neked is egy papírt, mint a szőke nőnek: kilégzés - belégzés - kilégzés... :)
Amúgy mostanában azért nem prezentálok, mert nincsenek annyira szésőségesen rossz hangulataim. Szóval ez jó. :) Nem mintha havaj lenne, dizsi meg pláne nincs (khmm, khmm), egyetlen, ami van, az a napszemüveg. Ja meg most már farmeroverall. Meg gyönyörűséges gránitköves gyűrű. Meg piros papucs. Persze ezt senki sem kérdezte. :))
De ha már megy itten a követelőzés, hát nesze nektek idézet Micimackó mesterkukta és Barátai legjobb receptjeiből:
A pattogatott kukoricához szükség van egy nagy serpenyőre egy pontosan ráillő fedővel, és egy tálra, amiben felszolgálod.
Forrósítsd meg az olajat a serpenyőben. Tedd bele a kukoricát és takard le a fedővel. Várd meg az első "pattogást", majd néha megrázva a serpenyőt, addig tartsd a tűzön az edényt, míg az összes kukorica ki nem pattog.
Na hát kb. ennyi új van a nap alatt, és ennyire izgalmas az élet. :)(
Már csak egy múvi kell hozzá, és minden tökéletes...
[nallevegő]
Shal aszondta eccer, hogy mindig minden helyzetre (vagy hangulatra, már nem emléxem:) ) van megfelelő idézet, és ezeket szorgalmasan prezentálta is, hogy jobban megérthessük a világot. illetve a hangulatát biztos.
(megjegyzem ez rajtam nem sokat segített, mer 80%át nem értettem:-) )
bár az utóbbi időben erről leszokott:(
szal én meg azt tartom, hogy minden helyzetre van odaillő garfield képsor.
íme egy általános érvényű:
az a baj, hogy a melegen, a repülésen és föleg a vámörökön kívül a magasságot is utálom. szal én nagyon szivesen vinnék neked kötélhágcsón, de tuti leszédülnék a harmadik fok után.
max annyit tehecc, hogy megpróbálod megbiznicelni, hogy sándor, józsef meg benedek ne meleget, hanem hideget hozzanak a kis batyujukban, és ezt izibe dobálják fel neked:) hátha nekik még létra se kell:)
Én nemrég jöttem haza a Szigetről, ami így, hogy nem Sport, nem Diák és nem Pepsi, egészen viselhető volt. :)
Sétáltunk egy hatalmasat, aztán ettem finom eperkrémlevest, mely valószínűleg egész friss, akkor szedett eperből lehetett, legalábbis az elkészülési idejéből ítélve, hallgattunk jó kis zenéket, sőt, még táncoltunk is. (Tcherno, kikérem magamnak, nem is volt hány koktél! :) )
Szóval egészen jó kedvem volt, bár azért el kell mondjam, hogy valaminek mindig lenni kell hol ezzel, hol azzal, hogy a túlzott vidámkodás még csak véletlenül se állandósuljon. Hüje pasik, eh. Akinek nem inge, persze ne menjen a napra. :)
Ja, és Bubusnak elfelejtettem sms-t írni, sorry, de most már nem aktuális, mert már - legalábbis remélhetőleg - úgysem a vonaton ülnek. :)
segítettek bizony:)
de főleg a titkosfegyver-malacom, az elektrotanárom, aki elnézte nekem, hogy annyi közöm van a műveleti erősítőkhöz, mint naposcsibének a génmanipulációhoz, és hármast adott elektroból:)
Jah es a legfontosabb:
sajna ugrott a korso sor, es a sex on the beach:)
Tcherno
aki elozo hozzaszolas ota energiaval feltoltodott es nem megy el leinni magat hanem ujult erovel elmegy tanulni( ezt majd hetvegen:)), es 6. alkalommal immar sikeresen veszi eme akadalyt.
Szal ajanlatom jovohetre is all.Sajna Shal nem nyilatkozott tegnap mit ker,o kapott meg 1 eselyt:))
hét éve, mióta itt lakunk, nem volt még ilyen. nincs vííz!!!!!
nemtudok kávétfőzni! nemtok pancsizni, hajatmosni! egy pohár szódavíz volt minden vízkészletem, abban mostam fogat, borotválkoztam! úgy nézek ki mint egy háborús menekült:) nem valami jó ómen....