Igazatok van, én kérek elnézést, utólag a cikkírót is megkövetném. Magyar felületre állítva a Netflixet nem látszanak a (gyárilag) magyar szinkron/felirat nélküli cuccok, rákeresve sem és ha korábban hozzáadtam a kedvencekhez, akkor sem. Kár :(
Jogos, de erről a mostani példányról pont ez a markáns jellegzetesség tűnt el, ellenben kapott egy csomó ráncot/redőt, ami vízelvezetés szempontjából nem túl előnyös, a fülei pedig nagyjából olyanok, mint akit a kutya szájából húztak ki...
Talan azert, mert megrekedtek ott, ahol mi is vagyunk most. (Es ez, - ha egy civilizacio nep lep feljebb az evolucio fokan... helyesebben: nem valik valoban civilizaltta - legjobb esetben stagnalashoz vezet [ferengik], vagy inkabb onpusztitashoz [ember].)
A ferengik kinézete az ottani evolúció egyik hatása. A fülük felső része egyben van a a szemöldökvonalukkal, hogy a Ferenginárra jellemző sok esőt miatti csapadék ne a szemükbe csorogjon, elvezetődjön, mint egy csatorna. Legalábbis én ezt gondolom, így logikus. Ezért is fontos az a testi jellegzetesség.
Bár régen láttam a Generations-t, de arra gondoltam, amikor pár pillanatra leül a nagyszékbe, akkor talán mondható rá, hogy technikailag ő a hajó kapitánya. (Jó, oké, annyira talán mégsem :)