Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy a színpad előtti kiemelt állóhelyere szól a jegyem, de érdemes már kapunyitáskor odamenni, végig nézni az Anthrax-et is?
Frankó beszámolók voltak, köszi, folyamatosan jöttek elő az emlékek az eddigi 8 Maiden koncertemről! Mondjuk az az ostravai rockline-os buszozás nem tartozott a kellemesek közé, azt hittem, hogy sosem érünk oda, de a banda ott is kárpótolt :)
Van két darab állójegyem a koncertre, párommal sajnos nem tudunk elmenni. 22-ért adnám a kettőt. Budapesten a XI. kerben vagyok. Ha érdekel, üzenj a geronimo1988@freemail.hu címre!
Sziasztok ha esetleg van valakinek eladó jegye a holnapi maidenre jelenkezzen nyugodtan :) 2 db kéne és ülőhely mindenképpen várom az opciokat mennyiért és hova szól?? Bp i átvételel természetesen.
Köszi az infókat. Igen jó lenne elkapni őket, valaki tudná, hogy mikor járnak ki ma este lenne esély rá sztem. Valakinek sikerült valami infó? Sajnos én melózok 17-ig, így csak utána lenne bármire is esélyem...
Ja, oké, bocsi. Úgy látszik, kicsit félreértettelek. Ezt elnéztem. Na mindegy. Szóval Intercontinental. Jól van, oké! Köszi szépen az infót!!
Akkor majd valamikor járőrözni kéne a környéken. Csak tudnám, nagyjából mikor várhatók a szállodánál. Vagy a reptéren. (Ha más nem, legalább valami egy-két órás időintervallumot jó lenne tudni.)
Úgy tudtam, az a saját gépük. Na mindegy akkor. Azt mondta még egyébként a Ferihegy járatinformációsa, hogy ha mondok járatszámot, meg tudja mondani, hogy mikor érkezik a gépük, de hát azt honnan tudjam? Néztem a Ferihegy honlapján a holnap érkező járatokat, de van egy jó pár, ami Olaszországból jön. Kerestem a 666-os járatszámot, de sehol nem volt olyan. :]
Valaki esetleg tud valamit?
Vagy hogy melyik szállodában lesznek?
Trooperoby.: "Intercontinental. Valószínűleg holnap, de az passz."
Biztos, hogy holnap érkezik, olvastam valamelyik rock/metal oldalon. (Asszem a shockmagazinon.) Csak jó lenne tudni, pontosan hánykor.
Az-Ed Force One- nem saját gépük, hanem bérlik és itt Európában nem használják, úgy hogy más géppel jönnek Olaszországból. Ezt Ferihegynek tudni kell, legfeljebb nem mondják meg.
Én is nagyon szeretnék velük találkozni, esetleg dedikáltatni, ilyenek... Talán a reptéren el lehetne csípni őket, de nem tudom, mikor érkezik a gépük. Gondolom a saját gépükkel érkeznek, az Ed Force One-nal. Hívtam ma a Ferihegy járatinformációsát ez ügyben, de nem tudta megmondani. Fanclubosok tudhatnak ilyeneket például? Én csak annyit tudok, valahol olvastam, hogy hétfőn érkeznek, de ez még elég kevés infó. Jó lenne pontosan tudni, mikor érkeznek, nem akarok ott várni egész nap. Vagy hogy melyik szállodában szállnak meg, mert akkor oda kéne menni. Illetve ott esetleg mikor lehet őket elkapni?
Valaki, aki tud valamit, írja meg légyszi! Nagyon fontos lenne!!