Na. Most már hozzuk fel a témát, mert tényleg megjelenőben van a Próxima estación, és a Me gustas tu című első sláger klipjét játsszák a zenetévék.
Én speciel meglepődtem rajta, mert a számot elég régóta ismerem, és olyan szomorkásfélének találtam, a klip meg Manura jellemzően idióta. Szóval nálam nem passzol össze a kettő igazán. Vélemények, estébé, ha már van aktualitása a topiknak...
Pontosabban Proxima estación: Esperanza lez a címe, és már majd' megveszek, mert először januárra ígérték, aztán azóta csak azt lehetett tudni, hogy majd már mindjárt kész lesz, hát remélem, hogy júniusban tényleg megjelenik.
http://index.hu/wanted/whirek/#42334
Pár év kihagyás után június 13-án jelenik meg az új Manu Chao-lemez, melynek címe Esperanza lesz és valószínűleg tizenhét számot fog tartalmazni.
Na megnézem ezt a 76-os talit, nem tudtam róla. Aztán lehet szó mindenféléről, bár nekem általában kazettára másolva vannak meg, de jó minőségben - néha viszont "ki kell bírni" a túloldalán némi Négresses Vertes-et vagy Khaledet. Már akinek ez fáj.
Ja, ma benn volt az intézetben a King of Bongo :)))
BagolyMondja (mél helyett is ezúton)
Mano Negrába szívesen beszállnék, nekem a Chao úgyis túl linkeskedő, igazán 2-3 szám jön be csak, míg egy Mano Negra album legalább fele telitalálat. Meg is volna itt minden szinte asszem, még 76-os is vagyok :)))
A Francia Intézet CD-i többek között nálam szoktak lakni...
Csak kazettán van meg tőlük 1 v. 2 album, de nem top minőség. Mindenképpen meg kell környékeznem a Fr Intézetet, aztán majd archiválom a diszkográfiájukat! :))
Tényleg, neked mik vannak meg a Mano Negrától?
Esetleg lenyúlnék valamiket, mert a Francia Intézetnek közelébe nem kerültem azóta sem és sajnos nem is sanszos... :(
errol a CD-rol tud valaki valamit? kineztem magamnak...
" This truly explosive mix of real Cuban music, beats, and samples is the brainchild of Tom Darnal, the former keyboard player of Mano Negra, who spent three years in Cuba working on the project, then returned to Paris and tweaked it all with DJ Sree."
hella, most láttam Manu interjúját a brazil tévében, arról beszélt milyen nagyszerű élmény volt Rióban élni, és, hogy a Minha Galera riói ismerőseihez iródott. Ez mondjuk eléggé egyértelmű:
"Minha galera/minha maconha..."
a haverjaim/a jointjaim...
ősszel errefelé koncertezik,
és beígért egy élo lemezt is