Hi X-akták fanok! Énis fan vaok! Király sorozat! Elsősorban: megvan az összes x-files dvd-n szinkronosban, ha valakinek kell írjon nekem és megüzleteljük. Címem: janickgers89@citromail.hu
Másodszor pedig szerintetek lesz mozifilm 2? Mert a sorozatot nem fogják folytatni.. sztem jobb is! Elégg elveszett már a végefelé az 'ikszaktáshangulat'!!!
nyitottak már arról x aktát, hogy kell helyesen kiejteni david duchovny vezeték nevét? mert ugye először anno dácsovni volt a szerencsétlen. aztán általános megdöbbenésre gyukovni lett, most az evolúció c filmben meg ducsovni. röhej.
Hát azt hiszem, a befejezés sokaknak csalódás volt. Egyébként szvsz a nyolcadik évad végén le lehetett volna zárni a sorozatot azzal, hogy megszületett a csemete, és hőseink boldogan éltek, amíg meg nem haltak.
Tulajdonképpen nyitva hagyták a végét. Mulder azért nem akarta elhagyni az országot, mert abban reménykedett, hogy a megjósolt inváziót meg lehet állítani. Bár nem tudom, mégis hogyan, ha egyszer hivatalosan halottak, vagy ha nem, akkor menekülnek. Élni is kell valamiből, fizetni a számlákat. Még jobb is, hogy a fiuk nincs velük. De valami olyasmiről volt szó, hogy az új film nem ufókról fog szólni, több lesz a horrorisztikus elem. És ez nem jó jel....
Sziasztok, új vagyok itt. Kedvenc sorozatom persze az x-akták. Szerintem biztos folytatás lesz, de el sem tudom képzelni, hoyg tudják ezt megoldani. Az utolsó részben elvileg szökésben voltak.
Igen, mindenképpen az lenne a legjobb, ha nem egy köztes epizódot csinálnának meg. Akit érdekel egy újabb moziváltozat, az úgyis arra kíváncsi, hogy mi történik velük ezután. Mert ugye azért maradtak ám nagy kérdőjelek, az uccsó epizód nekem nagyon felemásra sikeredett. És egy még bizonytalanabb jövőt vázolt ottan fel.
Az ziher, hogy ha olyan filmet csinálnak, ami a sorozat közbe játszódik, akkorát buknak, mint Rottenbiller. Folytatás kell, és szerintem legyen benne Doggett és Reyes is.
"Az All Things című epizódban (Minden létező magyarul???)
Ott azzal kezdődik a film, hogy Scully öltözködik Mulder fürdőszobájában, valamikor éjjel/hajnalban, a cuccai egy része a hálószobában, ahol Mulder alszik az ágyban meztelenül." <- erre. Akkor mégsem zuhany volt, hanem fürdőszoba, sorry. :)
Az All Things című epizódban (Minden létező magyarul???)
Ott azzal kezdődik a film, hogy Scully öltözködik Mulder fürdőszobájában, valamikor éjjel/hajnalban, a cuccai egy része a hálószobában, ahol Mulder alszik az ágyban meztelenül.
És mindehhez GA audiokommentárja, hogy azért így kezdődik a film, mert a készítők szándéka szerint itt már szexuális kapcsolat is van a két ügynök között. De többet nem látunk. Illetve még annyit, hogy innen az epizód úgy folytatódik, hogy mi történt X órával előtte. És a film végén dumcsiznak Mulder pamlagán, Scully elalszik, Mulder betakargatja, és hosszan gyönyörködik benne.
Úgy volt, hogy a hetedik évadban jöttek össze. Ez offkamera történt, egy epizódban van rá nyilvánvaló utalás. Aztán az egész nyolcadik évadban ködösítés, hogy honnan van a kicsi. Persze mindenki sejti:-) És a végén kiderül, hogy Mulderé.
Kilenc évad. Az első rendes csókot a nyolcadik évad utolsó epizódjában láthajtuk. De akkor született meg a gyerek. Tényleg, hogy is volt? Kiderült, hogy egy ideje már össze vannak jőve, csak a néző elől is titkolták?