Én már csak a HOGYAN-ra vagyok kíváncsi. Nagy meló és nagy Inda/Index változások után előbányásztam a Zoli a rajongó loginomat. Bejelentkeztem vele, de nem tudom mit és hová kellene beírnom, kattintanom, beállítanom, beillesztenem, betallóznom, meghatároznom, beikszelnem, kipipálnom...
Nekem sajnos nincs, így csak egy ötlettel szolgálhatok. Jobb híján, ha nem kerül elő, tegyék be az akkori BKV bérletük, a katona igazolványuk vagy a tabló képeiket.
"(...) a most készülő SOLARIS bakelit koncert válogatás lemezhez kellene nekünk fotó az első igazi megmérettetésünkről, még 1980. májusból, az IFI parkban rendezett Pesti Műsor tehetségkutató gáláról! A saját archívumunkban nem találtunk ilyet......"
Ja és persze a Cabaret is nagyon jó. A Kisember kapcsán találkoztam velük és ezután két napig nem tettem más zenei cselekedetet, minthogy végighallgattam az összes YT-os videót.
Annak ellenére, hogy nem vagyok idejáró, annakidején ismertem és szerettem a Solaris zenéjét. Ez is és az egyéb topikokhoz készített 3 bannerem inspirált arra, hogy nektek is készítsek egy tervezetet. Ha tetszik és jónak látjátok, használjátok fel!
S a beillesztéshez szükséges 300/30-as felbontásban:
"Ez a nap is elkövetkezett! Az ősz várva várt nagy durranása, a 26 kiváló szerző írásait tartalmazó Árnyak és Rémek - Ray Bradbury emlékére kötet megérkezett a szerkesztőségünkbe!
Olvasd el te is a könyvet, ami tisztelgésnek indult, de a mester író, Ray Bradbury búcsúja és emlékműve lett belőle!
Egyes könyvesboltokban már ma, de a legtöbb helyen a napokban fog kikerülni. Szerezd be tőlünk a galaktikaboltról - nekünk van, és mielőbb tudjuk átadni és küldeni is! :)"