Másik író. A 3520 nem (sem) tud 8x-nál lassabban írni.
De nem kő' megijedni; nem gond a 8x sem, az a lényeg, hogy az íród leglassabb sebességével pörköld az auido-t. Jó lesz, hidd el, főleg ha Plextor lemezre írod. :9)
(A Nero-d bazi régi /és emlékeim szerint bug-os is/; frissítsd /6.6.0.18/ !)
Olyan gondom lenne, hogy NEC nd-3520a dvd íróval írnék audió cd-ét Nero 6.6.0.6 -val, de nem tudom 8 -szorosnál lassabban írni, és úgy tudom audió cd-ét max 4-szeresen érdemes...
sziasztok találkoztatok már olyannal hogy az alcohol120% "invalid address for write" hibauzenetet adott és az irás végén leállt? Raw+dao modban irtam egy image filet. koszi
És aki nem ismeri a programot annak mondom, hogy a felső kép alsó részében levő zöld mező ki van nagyítva, ez az alsó képen is megvan, de ott csak egy vékony csíknak látszik az alján! A zöld mező a megfelelő értéket képviseli, a narancs (ez most az alsó képen csak kinagyítva látszik) a még elfogadható érték de a piros az már hibás (de ettől a legtöbb lejátszó még lejátsza).
Igen lehet. Hasonlítsd össze a két teszteredményt (főleg méretarányosan, mármint azonos területeken).
Az egyik egy Traxdata (Ritek-G05), a másik egy Philips (fujifilm03).
A Philips-re csak egy kevés adat lett felírva, de a lemez széle felé még rosszabb lett volna az eredmény. Amit látni már abból is kiderül, hogy miről beszéltem.
Megírtam egy DVD-t egy LG-vel, ami csak néhány napig van nálam, és a Toshiba DVD olvasóm nem ismeri fel. Ez vajon miért van? S eddig ilyen probléma nem volt. Természetesen az LG felismeri az általa irt lemezt.
Igen azt sejtettem... :) Egyszer már volt szerencsém ehhez a Philipshez és arra meg Moser Baer-t dobott ki. Gondolom dettó ilyen kategória az is, ja Made in India felirattal. :D
Ma kényszerűségből vettem egy csomag vékonytokos Philipset és a Nero CD-DVD Speed szerint a gyártó CMC Magnetics. Ez mennyire gáz? Vagyis jó szar minőséget jelent?
Elég vegyesen használom a CD-ket ( kis falu, amit éppen hoznak, az van... ). Eddig mindenfajtát becsülettel megírt a Samsung, ez az első ilyen. Plusz hozzátenném, h a CD-im kb.40%-a Maxell, persze nem ez a fajta. Ezt egész egyszerűen nem komálja, ez van... A lényeg az, hogy nem kell kidobálni, mert a melóban az özönvíz előtti író vígan megoldja.