Járt már úgy valaki, hogy Klamath-ban, mikor a brahminokat őrizte a "bugmen"-ektől, akkor a skorpiók elintézése után nem jött a két jómadár?
Aztán mikor visszamegyek a városba, akkor ott vannak az egyik házban, meg is támadnak.
Mitől van ez?
Sulik - végig nagyon jó, bár az SMG a vége felé gyengécske. Van az a kicsi H&K P90c (asszem), ami sima 10mm-es skulóval megy, azt kell adni neki ;)
Vic - nem tudom, én ki nem állhatom. Otthagytam valahol, aztán ha nagyon kell repair, érte mentem. Ami nem túl gyakran esett meg :)
Cassidy - legjobb! Lehet neki adni mindenféle armort, és csak kapjon a kezébe egy Gauss Rifle-t...
Marcus - nagy tűzerő, de nem jött be igazán, főleg mert állandóan szétlövik (ugyanis termete miatt nem viselhet páncélt) vagy ő lő szét barátokat (Minigun, ugye...). Viszont rengeteget tud cipelni ;)
Gorris - őt nem alkalmaztam, sajnos nem tudok építő jellegűt mondani
Myron - dettó
Van az a robot, akit a Sierra Army Depot-ban lehet összerakni. Ha meg tudjátok szerezni, elég killer, főleg, mivel ő is képes a Gauss Rifle-t használni (csak át kell állítani a harci stratégiáját, mert kézzel akar harcolni!!), és képes megjavítani magát full health-re (párbeszédben megkérheted rá).
Én magam nem ismerem a játékot, viszont ez olvasható a szcientológiával foglalkozó honlapom vendégkönyvében:
"Nem tudom, közületek játszott-e valaki a Fallout II. nevű játékkal. Megdöbbentő hasonlóságok fedezhetők fel az ottani "Hubologist" szekta és a valós Szcientológiai egyház között (OT szintek, auditálások, nem igazán értékelik az egyház elhagyását, anyagiasság...)"
Lehet "specializálódni", létre hoztam egy új témát:
Fallout II - Hubologist - szcientológia. Nem baj, ha nem érdekel maga a szcientológia (amit egy Hubbard nevű figura alapított), a játékbeli tapasztalatod önmagában is érdekes lehet!
Na, nézzuk mi a hejzet a topikkal!
1. Mikor felvetted Cassidyt és beszélsz vele, van egy ijen hogy: "Szeretnék kérdezni valamit?"
De ezzel nem lehet kérdezni semmit.
2.Hányas sience skill kell a kibernetik brain kivételéhez?
3.Klamathban van egy pár skorpio olló, és nemtom mire lehet használni + ott van az ikerpár, és lehet nekik mondani, hogy észrevettuk, hogy a brahminjaik nem azonosak, és erre megtámadnak! Ezt meg lehet oldani másképp is?
hmmm, most más nem jut eszembe, remélem azé még válaszoltok ezekre!
Emberek, a Fallout Tactics fórumba helyeztem el egy hírt, ami a Fallout-univerzumhoz és úgy egyáltalán az Interplayhez kapcsolódik. Ékes angol nyelven jelentették be, én nem is fordítottam magyarra. Bővebbet és hitelesebbet az E3-on publikálnak majd, addig is lehet találgatni a sorozat jövőjét illetően!!!
Liar:
Nekem is csak kb. a 15. próbálkozásra sikerült annak idején, mert állandóan kilépett a térképre, de végül a kiváncsiság győzött.
Mondjuk nem magamtól jöttem rá, hanem, ha jól emlékszem még az Internettós Fallout2 topikban kérdeztem meg, s Nagypapi válasza alapján kezdtem próbálkozni. Mást még nem olvastam sehol, bár ez persze nem zárja ki a létezését.
Az Solar Scorcher és nem Sourcer, és műxik éjjel is, csak nem tudod utántölteni a napelemeket, nény lövés (ha jól emléxem) meg nem valami sok. Amúgy tényleg nagyon fasza.
Már írtam, de mégegyszer a lusták kedvéért, a Guardian portalos Vault 13-ban van a raktárszobában ez a jó kis stukker.
Nézz be mindenhová New Renoban, hátha kimaradt valamelyik hely, ha mégis túl jó munkát végeztél akkor SF-ben próbálj venni, de random encounterben is összejött nekem (rámtámadt egy Combat Armoros csapat - úgy tízen-tizenketten: turbo plazma, Gauss és Pulzus puskákkal, de ekkor már elég nagy fiú voltam...:) A randomhoz az Outdoorsman 100%-on felül volt.
Advanced Power Armor Mk2: az Enklávé bázisán találod. Én csak turbózott plazmával nyomulok. New Reno tájékán keresd a megoldást. Tudtommal mehet az alapstat 10 fölé, csak nem mutatja. Álatlában az Agilityt turbózom így fel. Alapból 9-el szoktam kezdeni. Lézeres minigun az Enklávé fő bázisán. De nem volt nagy véleményem róla. 3 step plasma... egy feladat része. Geckoban keresd a megoldást.
Ha már az energiafegyvereknél tartunk: Solar Sourcer! Közepes ugyan a hatótávolsága és csak nappal müxik, de jóval kevesebb AP kell az üzemeléséhez és a tár újratöltése 0 AP! NAGYON KELLEMES meglepi volt :) Mellesleg meg brutális a sebzése (ha jól rémlik csak a pulzus-fegyverek múlják felül)
Egyébként nekem egyszer nemcsak megszerezni, hanem megvenni is sikerült a Red Raider Limited Editiont. Nektek is összejött?
Ofkorsz Hardenedet adnék neki. Advancedet nem lehet MÉG hardabbá tenni? :) Meg az első részben fel lehetett turbózni a plasma riflet. Itt nem? Mehet alapstat 10 fölé? Perkkel, memory chippel? AP-k mehetnek 10 fölé? Van itt lézeres minigun? Mire jó a 3step plasma accelerator? Fegyverbe, vagy autóba? És hol lehet beüzemelni?
Tudom, sok a kérdés :) de már be akarom fejezni lassan. Majd egy év múlva előkaparom, és elkezdem 1es IQval, izomagy állatként, vagy sexual appeal 10 charisma-s nővel... :)
Szerintem Cassidyt ne hagyd ki. Értelmes a harcban és a segítők közül őt tud egyedül plazma-fegyvert kezelni. És jó rá a páncélod :) Amúgy a Hardened vagy a sima? Ha sima még turbózd meg azért. Van rá mód.
Segítő kell?
Sulik - Modoc, SMG-vel (Grease gun) tarol
Vic - Den, Repair-es csákó, harcban szar
Cassidy - Vault City, Pancorral aláz
Marcus - Broken hills, mindennel zúz, ami nagy :)
Gorris - Vault 13, HTH mester
Myron - New Reno Farms, kotyvasztó, béna alak, de hatalmas dumái vannak :)
Ezek a jobb felvehető manusok. Én Cassidyt, Marcust, Sulikot és Gorrist tudom ajánlani.
Cöcö. Én a Wasteland-re a Meantime-ra és a Fountain of Dreams-re gondoltam. Ugyanis ezeknek van köze az igazi Fallout világhoz. A Burn Time egy nagy rakás szar, semmi köze a Fallouthoz.
Egy kis allout Faq:
What is Wasteland?
“It's 2087, World War III has come and gone leaving the world a veritable Wasteland. As a Desert Ranger, you've vowed to help rebuild humanity... but first you have to survive. Surprising subplots twist and turn toward a final conflict with mankind's greatest threat in this futuristic multi-character RPG. “
‘It is a post-nuclear RPG from the late 80's. It is primarily an 8-bit game (ie, Apple //e, C64), but was ported to earlier IBM compatibles (as a DOS game, of course). It is the spiritual ancestor to Fallout, but the two games are not related (except for the setting). Interplay designed and programmed Wasteland for Electronic Arts, who published it. EA also owns the name of Wasteland.
So was Fallout a sequel to Wasteland?
No, not officially, but in spirit it was. The official sequel to Wasteland was going to be Meantime, but that was never published. Apart from that, there is the awful quasi-sequel, ‘Fountain Of Dreams’.
What is Fountain Of Dreams?
Fountain Of Dreams is the controversial sequel to Wasteland. Why controversial? Basically, because it wasn’t very good. Actually, it sucked. It wasn’t designed by Interplay, it featured Killer Clowns, and it was ridiculously difficult.
Bocs, hogy ilyen hosszú, de ez is egy rendesen megvágott verzió.
Szal én ezekre gondoltam. Érdemes megnézni őket?
Amúgy itt lehet:
Unofficial Wasteland website: http://www.wastelandranger.org/index.htm
Meantime: The unofficial sequel to Wasteland: http://panther.bsc.edu/~bassaf/hqgrid/meantime.html
Fountain of Dreams: http://panther.bsc.edu/~bassaf/hqgrid/fountain.html
zero: ha arrol beszélsz amire gondolok, akkor azzal az alap tulajdonságaidat tudod novelni! (Agility-asszem, Int, Char, Perc) És ezeket San Franciscoban a BoS bázisán tudod berakatni a robottal!