Szerintem jól döntöttél a Mido-val, nem lehet nagy baja remélem . Egyébként is a csapból is a Longines Hydroconquest folyik és az órás ismerősöm is mondta , hogy már ezt a típust is hamisítják.
Lehet egy Longines jobb választás lett volna, pedig elvégetem a házi feladatot legalább is azt hittem, próbáltam sokat és hasznos dolgokat olvasni az órákról (első óra), kiváncsi vagyok milyen vissza jelzést kapok a szervizből.
vegyel egy repjegyet zurichbe, a repuloteri rolex boltban szerintem siman meg tudod venni ezt az orat a normal, rolex aron. meg bo felmillio forintot sporolni is fogsz az afa-n.
Próbáld meg inkább este letétel előtt egy picit "ráhúzni". Csak pár húzást koronán keresztül. Ha így rendben van - akkor ezekkel a szerkezetekkel sajnos simán elképzelhető, hogy nem túl aktív életmód mellett nem húzódnak fel rendesen.
Megadtad a választ a saját kérdésedre - a listaárhoz képest másodkézből felárral kínált órák mind erősen várólistásak, tehát nem tudod őket rögtön megvenni-megrendelni, még rövid határidőre sem, fél-egy-több éves várakozási idők vannak.
Meg vagy vele elégedve? Az enyémmel minden oké nagyon szeretem és több dicséretet kapok erre az órára mint eddig bármelyikre , pedig volt már köztük Omega is . Nem bántam meg ,hogy nem a Longines Hydroconquest választottam.
De, elkepzelheto, hogy meg tudod venni listaaron, ha bemesz, szimpatikus vagy nekik, kivarod azt a par honapop, esetleg evet. Ha nem varsz, ott a feketepiaci ar. Nem csak a Rolexnel van igy, sajnos. Mondenkepp menj be, nem vesztesz vele semmit.
Sziasztok. Lenne egy kezdo kerdesem, nem vagyok otthon a Rolexek vilagaban. Neztem egy rolex orat: https://www.rolex.com/en-us/watches/oyster-perpetual/m126000-0006.html . A rolex sajat honlapjan 5500 euro. Elkezdtem utánajárni hol lehet beszerezni az orat, talaltam par hirdetest es itt jon a kerdesem miert van az hogy maganszemelytol tobbszoros aron beszerezheto az ora 15-20k euro . A Rolex limitalt szamban gyart orakat? Ha besetalok a budapesti rolexbe ezt az orat nem tudom megvenni 5500euroer?
Kezdő gyűjtőként szeretném az újonnan beszerzett óráimnál az alapvető karbantartásokat elvégezni. Már nagyjából tudom, milyen szerszámokat kell beszereznem, de a kenőanyagok kiválasztásánál elakadtam. Két kérdésem lenne egyelőre.
Olajból a linkelt márka megfelelő lehet? Kell kenni a billegőnél a vezetőkövet?