.01 Saint Listener .02 Hunger .03 Mean Killer Me .04 At The Plutoprojector .05 Re-Train .06 Interlude .07 Class .08 This Is Your Favorite Sing .09 Solitaire .10 Far Far .11 The Last Time .12 Truth (Directors Cut) .13 Starcenter
Challenger in Pieces címmel elkészült a CH.I.P zenekar első önálló albuma. A trió eddigi útkereső éveinek eredménye egy angol nyelvű, nemzetközi szinten is érett magyar zenei produkció. Balázs Bence, Dolezsai Gergő és Bodrogi András a 80-as és 90-es évek pop-, és tánczenei irányzatainak bátor, előremutató fúzióját öntötte dalokba. 13 "ösztönös" felvétel, egy kiváló énekhang, érett dallamok, akusztikus melankólia, sodró elektronika.
Régóta keresek egy számot de nem lelem, még az előadót sem... Hogy lehet ez? Tudom hogy létezik, mert az MR2-n hallottam és gyorsan fel is írtam a címét a weboldalukról.
C.H.I.P. - Hunger
Mp3 kellene, de semmi infót nem találok róla, mintha nem is létezne... :(
01 - Szeret a nő (Album verzió) 02 - Szeret a nő (Rádió verzió) 03 - Szeret a nő (Rádió mix) 04 - Szeret a nő (Dance verzió) 05 - Szeret a nő (R'n'B verzió)
Kód: http://rapidshare.com/files/13367590/szeret_a_n__337_.zip.html jelszó: Matthew