Azert, hogy nevessunk, de ne kinevessunk, sirjunk, de ne rikassunk, vitazzunk, de ne veszekedjunk. Hogy meseljunk, elemezzunk, kibeszeljunk, segitsunk es talalkozzunk. Oregnek, fiatalnak, dolgozonak, haziasszonynak, ujnak, es foleg reginek, itthoninak es kulfoldinek. Felvetel kerese: mikoltekkukacgmailpontcom
Topikszabályok a 0. hozzászólásban.
Nekem sincs, csak érzékelhetően érzékenyen érintette néhány megjegyzés a különböző férfiakkal kapcsolatban. Nyilván nem véletlenül. Én meg ilyenkor logikusan kapcsolok. :)
Basszus, sokszor végigvettük már, nem hiszem el, hogy csak kötésmintákról vagy receptekről szól az élet. A politika - akár tetszik, akár nem - része a mindennapoknak. Oké, vadidegen fanatikusok őrjöngését szorítsák be a Polidilibe, de normálisan beszélgető, összeszokott társaságot ne robbantsanak szét csak azért, mert megjegyzéseket tesznek közéleti szereplőkre! (Jó, a túlzásokat jogosan nyesegetik, de szvsz pont ebben a topikban elég jól működött az önszabályozás.) Mit akarnak, hogy kizárólag játszadozó kismacskák képeit tegyük be minden nap, vagy hogy kopjunk ki innen? Utóbbit egyszerű bezárással korrektebb lenne elérni...
Kiakadtam. Nem szóltam bele a társalgásba, mert két kölök lógott a nyakamon, de láttam, hogy teljesen normális hangnemben ment a dolog. Hogy ebbe miért kellett már megint belekötniük...?!?
Akartam írni egyébként a ballagás kontra család témakörben, de kitöröltem, mert túl demagóg lettem volna. Úgyhogy inkább azt mondom, hogy a máv jobb lesz, ha elindítja a vonatjait, míg szépen vagyunk.
Egyébként félúton megyünk csak kocsival, mert belváros, jónéhány suli, többezer ballagó, és mégtöbbezer családtag, akik a ballagást akarják látni. Szóval parkolási lehetőség tutira nem lesz. Békávéval megyünk a valahonnéttól.
Így van. A férjem bátyját tavaly még elhívtuk, idén már nem. Eljött, utazott 200 km-t, be sem fért a suliba, az udvaron beszélgetett egy rokonnal. A ballagás után váltott néhány szót a fiammal is, kértük, hogy jöjjenek el hozzánk (hozzá kell tenni, hogy csak kettesben jöttek a nagylánnyal). A leányzó majdnem sírt, mert annyira szeretett volna jönni, de nem jöttek. Sietni kellett haza.