b, masreszt olyan kis faluba nem szabad vele menni ahol a csajok nem ismerik fel az M3-ast elbujtatva :) vagy man a helyi dizsibe votak es ott azelott kellett volna vele pörögnöd!
Megnéztem az oldalad;) Ahhoz képest, hogy csak kátéjemek vannak rajta tök jó!;)Gratula! Ha azt akarod, hogy JohnShaft-nak is bejöjjön, akkor a "fejlécben" a csajos kép helyére olyat tegyél, amin pucér a csaj és neki az jönne be legjobban, ha 18- -os a csaj:D
JohnShaft!
Vezettem a piros, csajozós 16i-t :P Egy csaj sem nézet meg vele :D Igaz, hogy este faluban vót az eset :D
A 40 euro, az csomagolás ÉS postaköltség. KIcsit drágán csomagol a fószer... :)))
Kope!
Írd meg neki, hogy legközelebb kicsit többet fog kapni, ha veszel tőle valamit! Én 2 euroért tudok utalni, ha meggondolnád magad.... DE akkor nem iban bic kell, hanem kontonummer és BLZ
Ez tiszta és egyszerű. A töblet költség az eladót terheli még az E-bay szabályzat szerint is. Te mint rendes jónevelt vevő, kérted tőle irásban emilen hogy mennyi lesz a posta költség. ő felelősége teljes tudatában válaszolt is errre ezzel létrejött köztetek az adásvételi szerződés. Te átutaltad a közösen kialkudott :)) vétel árat+ egyébb költségeket. Az eladónak ezek utánn kutya kötelessége küldeni a te cuccosodat. Az hogy ő milyen módon gazdálkodik és hogyan oldja meg a szállitást az már az ő sara!
Ne legyen lelkiismeret furdalásod e-miatt. Te tisztességesen jártál el, ez a lényeg! Ezért még minusz pontot sem adhat neked az eladó!
Nekem pont forditva történt az eset én megegyeztem az eladóval 40€ posta költségben . Átutaltam csomagot megkaptam minden ok , de a csomagon látom ám hogy a szálitási költség biztositás stb ősszesen 15€.
Kérdem az eladót hogy akkor most mivan ?
Vissza küldte az emailt hogy mi megegyeztünk 40€-ban.
A csomagot megkaptam .Tehát reklamációnak helye nincs.
Nekem semmi közöm hozzá hogy ő hogyan oldja meg a szállitást és mennyiből, hamár egyszer megegyeztünk.
Azóta én is inkább egy hetet eltöltök plusz alkudozással mire megegyezünk a posta költségben.
.....még annyit, hogy azt nem értem, ha látta, hogy a szállítási költség több mint a háromszorosa az ő általa megadottnek, akkor mi a francnak küldte el?!
Mondjuk egyértelműen az eladó volt a hülye, mert nem érdeklődött utána rendesen a dolognak (Nekem volt, hogy mikor rákérdeztem, hogy mennyi lenne a postaköltség Mo-ra, visszaírt, hogy nem tudja, de megkérdezi. Aztán másnap írt, hogy mennyi)!
Meg aztán választhatott volna vmi olcsóbb küldési formát is, nekem időnként olyan összegeket bírtak írni a svábok, hogy majd' lefordultam a székről, aztán Genyának meg 8 euroért elhozták a kereket, pedig akkora dobozba csomagolta a forma, hogy egy egész etióp család befért volna még mellé! Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ha akarta volna, meg tudta volna oldani. Szvsz.
Szerintem o volt a hulye. Amikor latta, hogy tobbe fog kerulni a postazas, szolnia kellett volna neked, hogy igy is kell-e. Tenyleg kicsit nehez az ugy, mert valoszinuleg nincs rossz szandek a reszerol, de hat te sem jotekonysagi szervezet vagy, hogy masok a te penzeden tanuljanak ebayen adni-venni. Legkozelebb majd jobban figyel.
De azert a tobbiek is valaszoljanak, mert en egy szemet allat vagyok. :)
Idén is megrendezésre kerül a hagyományos:-) szombathelyi KTM fesztivál.
Ideje: előreláthatólag augusztus 13-14-e (igény esetén 12-e is) Program: Dumálás, egymás motorjainak próbálgatása, bogrács, grill, motorozás a környéken.... stb. Egy napra jönni, másnap meg Harley-t próbálni tilos!!! :-))))
Akik eddig jelezték, hogy jönnének: vtdriver dhpage gencsydani mic71 xerxesz, érdekel, beírtam vbandit . .
Érdekes eset történt velem az e-bay-en. Kíváncsi vagyok, ti mit tennétek a helyemben.
Azonnali vásárlással megvettem egy a nickje alapján európa déli részéről származó csávó autórádióját, x pénzért. Mivel csak németországi küldés volt a licitnél, rákérdeztem, hogy küld-e ide magyarországra is és mennyiért. Válaszolt is, hogy természetesen küld ide is x pénzért. Elutaltam neki az összeget, ami az árat plusz az ő álta megadott postai és csomagolási költséget tartalmazza. Kétszer kérdeztem rá előtte azért a pontos összegekre.
Na ma jön egy jó hosszú mail tőle, hogy mivel egy kicsit súlyos a csomag, csak a postaköltsége kerül annyiba, mint amennyit elutaltam neki. Attól függetlenül feladta csomagot. Így őneki nem bolt ez, felezzük meg a többletköltséget. Megkérdeztem tőle, hogy ezt mégis hogy gondolja, amikor nekem az utalás is költség, meg amúgy is én csak annyit szántam rá. Mindösszesen kb. 10.000,- forintos nagyságrendről van szó. Most jött egy mail, hogy mindenesetre a csomag már úton van..... stb.
Most kellemetlen helyzetbe kerültem, mert nekem nem ér cca. 20 ezret, amire csak 10 ezret szántam, emiatt lelkifurdalásom lett.
Bocs ha kicsit hosszú, Ti mit tennétek a helyemben?
Idén is megrendezésre kerül a hagyományos:-) szombathelyi KTM fesztivál.
Ideje: előreláthatólag augusztus 13-14-e (igény esetén 12-e is) Program: Dumálás, egymás motorjainak próbálgatása, bogrács, grill, motorozás a környéken.... stb. Egy napra jönni, másnap meg Harley-t próbálni tilos!!! :-))))
Akik eddig jelezték, hogy jönnének: vtdriver dhpage gencsydani mic71 xerxesz, érdekel, beírtam . . .