tuom: én is csak vitzelni akartam a (m)eleg(et) hal(l)-lal... :-)))
vágjuk, h felvágsz..., ő akarom mondani szabdalsz minket... (szabdalsz... hm de szép... úgy énekel: szab-dal-sz, szabad-dal-om...:-))) )
húúú! pedig mán aszittem h kiYÓzanottam:-)))
Hát igen szigetig necces a dolog...de talán meg lehetne oldani,kérdés kinek mikor jó. Piknikelni igazából napközbe jó elkezdeni. Igaz mi esténként néha lekocsikázunk népszigetre csárdázni, de az nem ugyanaz...
Na akkor majd sziget után max.Vagy döntsétek el mikor és megpróbáljuk összehangolni.
Jóvan egy pontot behoztál, a másikat mondjuk úgy, hogy táncolsz sokat REv-en!:-)))
Én szeretnék piknokni! De nagyon úgy néz ki a dolog, hagy csak sziget után leszek szabad. vagy esetleg valami hétköznap esti megmozdulás még befigyelhet, de azért az úgy nem az igazi. illetve a népszigetre az is jó alkalom lenne!!!
De! Jövő hét nekem még így sem fekszik, csak az utána következő. hmmm.
A két pont levonást most egy ponttal kompenzáltam neph feladványának köszönhetően, de mikor hozom be a kettőből a másodikat? :-)
Valah: az bizony..egyről beszélünk, hejj mennyit buliztam én ott!
Micsoda halat? Szentségtörés biza, ezért 2 pont levonás jár!:-))
mlc:ja akkor az nemtom hol van, illetve sejtem de az elég messze van onnan ahol mi lakunk.
Halak? Hááát csak annyi,hogy köztudottan undorodom és írtózom a halaktól még a gondolatától is kiráz a hideg!:-)
Újpest közpottól délre, a pozsonyi (ha jól tudom a nevét, a villamos ezen megy) úttal párhuzamos. Nem is igazi utca a paneloknál, inkább egy bazinagy aszfaltplacc parkolónak.
Miféle piknik készül? Meg majd a halackás sztorit is meséljétek a semmit sem értő zöldfülünek.
No, én tényleg nem újpest, hanem budai urilány, de talán már nem sokáig...
Dejszen Sk, akkor mi egyre gondolunk, és itt is van ám jóféle mulatós élőzene :-DDD Sőt, te tudod is, hogy én is utálom a halat, de ezek a hekkek megsütve paprikás lisztben már nem is olyan undorítóak, és (figyelem, szentségtörés!!!) meg is koltoltam, és nem is olyan iszonyatos. Nem tudom mi lesz így velem.
Ja tudom már mire gondol Márti!Ó hát én soxor járok arra barátosnékkal csárdázni...A kétevezős meg ezek nagyon jófajta kis helyek.
Ja Római part is nagyon rendben van, anno óbudai koromba oda is sokat máckáltam.
Mecsoda! Csapok papot derögtön, ha halakkal dobálózunk kérem!!!
Aki halt emleget, halhat majd eleget!:-))
Előveszem a láncfűrécemet aztán lesz nektek halacka!!!!!!!!!!!!!!!
Igen, meg játszanak élőzenében rokkandroll slágereket! :-) De a halackát nem szabad mondani, meg enni se ha SK is látja, mert akkor jaj! :-)
Pedig szép kici halacka, finom kisz halacka. (Na ezt ki mondta?)
Hehe, Újpest rulez!
Úgy látom veletek is kell szervezni egy népszigetes kiruccanást. Én tegnap voltam ott először, de teljesen bejött. Sk, szerintem akár a szalonnasütés helyett is bejönne...