Én nem szidom már a jó öreg 1,6-ot.... tegnap du fogyasztási csúcsot produkált hazafelé :-) 6,5 lityi úgy, h országúton 90-100, néha előzgetve is...pályán, mivel aludtak a gyerkőcök 120 tartósan..... jah és dugig volt rakva megint a hátulja coccokkal!!!!
hello, te nem tudom mirol irsz, de ez 7, azaz igazabol 8 napra ~6000Ft
Kiprobaltam es bejovos lett.. szemelyesen megismertem a tulajt, es igen rokonszenves lett az eletfilozofiaja.. asszem ezek utan nala mindig csak, marcsak azert is mert o a legolcsobb...
Sziasztok Segítséget,tanácsot szeretnék kérni Skoda Octavia I-es(99-es) szélvédő alján az ablaktörlőnél lévő müanyag elemek szélénél agumitömítés tönkrement , hol lehet ilyet beszerezni,vagy pótolható-e valamilyen profilgumival,ha igen akkor ilyen gumit hol kapok? Előre is köszi a választ!
Nem úgy van, mint az 1.6 8V-nél. A motortakaró Skoda emblémájától balra és föntebb, a motortakaró félkörös bevágásánál van egy cső, azt le kell húzni, majd a motorburkolatot felfelé levenni.
Ha ugyanúgy van a légszűrője, mint az 1.6-osnak, akkor a cseréhez a motorburkolatot nem kell levenni, a légszűrőházat asszem 2-3 csavar fogja. Kicsavarod, leveszed a fedőt, régi légszűrő ki, új be, csavarok vissza, kész.
Nekem az OFF céges autó hátsó platódobozának az oldalablaka robbant be egyszer minden külső behatás nélkül. Állt az autó a napon, és mire visszaértek a kollégák a kocsihoz az üvegdarabok a raktérben figyeltek.
Nagyon hasonló a moci az 1,4 t-jethez, ami a fiatban van, mármint teljesítményre, és a bravo kb olyan súlyú, mint az O2.... saját tapasztalat, h igencsak meggyőzően mozgatja az a kis turbós moci azt a kasztnit, dinamikus :-)))
Ha kipróbálnád, háááát van rá mód, mivel ott áll a garázsunkban egy illen 1,4 t-jet :-))))
Meg azok a lomha 1.6-os motorok:-) Bűn velük előzni:-)
Nem a motorral van a baj, inkabb azzal, hogy az O2 az elodjehez kepest nagyon elnehezult, es azt a tomeget mar nem tudja cibalni. Az 1.4 TSI erdekesnek tunik, szivesen kiprobalnam.
Ugyi ugyi, merthogy ez még olyan "csajos" kocsinak se rossz :-) Egyébként azé szeretik, mert kézre áll minden, nagy, és könnyen vezethető, hálás darabok.....
Nekem meg az a bajom, h túl hamar váltottam octira át, most csak pár százast kéne rádobni arra az összegre, amibe a mostani volt anno és 1,4 TSI lehetne, jah és persze ugyi már faceliftes :-) No mindegy, marad, ez még egy darabig....megfelel, bár egy kicsi tuningot azé elviselne :-)
Totalcar-os hozzászólásokról: végigolvastam mindet, állítom 90%-uk nem járt octaviával. Tök mindegy mit írnak, nekünk jó, megfelel. Mindenki érezze jól magát a saját kocsijában, a többi véleménye nem érdekel.... Az asszony tőlem is el akart válni, egy év után könyörgök, hogy én is használhassam a saját octimat:-)))))