Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
Akik az LMP frakcióját választották, mint ahová beülnének, biztosan nem "kommunisták". Te egészen el vagy tájolva LMP-ügyekben :)
Mivel kötelező (!) volt megjelölni, hová ülnének be, így ők az LMP-t választották.
Ez a kötelező megjelölés volt a Kutyapárt problémája, ahogy már írtam is, ők ezért maradtak kívül az előválasztáson, ami viszont ne jelenti azt, hogy nem juthatnak be a parlamentbe.
Az AHang már a 2019-es főpolgármesteri előválasztáson is minden egyes szavazót lecsekkolt a Népességnyilvántartással, azaz a hiteles állami szervezettel.
Ennek az AHang-nak ki adott engedélyt erre? GDPR, egyebekkel mi a helyzet?
Úgy tőntetik fel mintha ez egy hivatalos szerv lenne, közben egy senki által nem választott, senki által nem ellenőrzött gittegylet (hiszen az egész előválasztás abszolút nem törvényes )
Az AHang már a 2019-es főpolgármesteri előválasztáson is minden egyes szavazót lecsekkolt a Népességnyilvántartással, azaz a hiteles állami szervezettel.
Az összeszámlálás nem az ő dolguk, hanem az OEVB-é, ők csak az adatokat adják meg hozzá, az OEVB-ben viszont egymást ellenőrizik az előválasztást szervező pártok.
Nem vagyok tagja de a frajkciójába beülök, persze...
Már rég igy indulnak az úgynevezett függetlenek, valójában kő kommunisták de tudják hogy szarszagú az ellenzéki pártok neve, hátha igy majd leszavaznak rájuk...
Telex. Én nem számoltam utána. De megnéztem pl. Sipos Mihályt, aki független jelölt, csak megválasztása esetén az LMP frakciójába ülne be, de nem LMP-s. Koleszár István ugyanígy, ő is független jelölt. Kóder György az MMM jelöltje, csak a választott frakciója az LMP. Sőt, Katona Andreával ugyanez a helyzet.
Mint tudjuk, előre meg kellett jelölni, hogy megválasztás esetén melyik frakcióba ülnének be, de ettől még nem lesznek LMP-sek.
Az ő dolguk, miféle előmutyik voltak, ők rendezik, az ő pénzük van benne. Te viszont szívesen szavazol olyanra, akit az orrod alá tesznek, megrázzák a kolompot és te szorgalmasan követed.
Ez ugye abban a kedesbe, hogy milyen álságos a moslekkoala elomutyija, nem oszt, nem szoroz.
Egyébként jól jellemzi a kamarillapolitikajukat. Inkább lemondanak a kormányváltást támogató, de valódi választást óhajtó szavazatokrol, csakhogy a füstös szeparekban lezsirozhassak a jelölteket.
Program ügyben a moslekkoala újabb magasságokat hoditott meg. Eddig is hozzaszokhattunk, hogy nem teljesítik az ígéreteiket, de az novum, hogy a programjukkal ellentéte üzeneteket küldenek a választóik felé.
Képzelem hogy csikorgatta a fogát tiFeritek, amikor a földbutakugeri elszólta magát a migrácio támogatásáról
Olvasod az ismertetést, amit megyénként közzéteszek? Mert ha igen, láthatod, hogy eddig - legalábbis az ismertetett 7 megyéből, ami már az egyharmada az összesnek - egy Feri-haver sem szerepelt. Budapesten viszont, ha jól tudom, mindenütt van a DK-nak jelöltje, viszont az nem biztos, hogy meg is szavazzák őket.
Te miért veszed annyira biztosra, hogy akit a DK javasol, az megválasztásra is kerül? Neked is kristálygomböd van, vagy csak a dögunalmas Fidesz-kommunikációt mondod itt fel, minden önálló gondolat nélkül?
Olyan jelölt is van (Popovics Judit (Komárom 1., MMM és ÚVNP jelöltje lett volna), akinek egyik párt sem akart befogadó nyilatkozatot adni. Ő például simán elindulhat a későbbi választáson függetlenként, de akár Katanics is, akit a DK nem javasolt előválasztási jelöltként.