Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
Közjegyzők is ellenőrzik, de persze, te ezt írod, nyilvánvaló, neked is jobb, ha Fidesz kijelöl számodra valakit, mert szereted az antidemokratikus módszereket.
Ecsenyi Áron (Le az Adók 75 %-ával Párt), a 7. miniszterelnökjelölt éppenséggel arra bíztatja az embereket a Facebook-oldalán, hogy adjanak neki meghatalmazást, ami arról szól, hogy aláírhatja az íveket a támogatói nevében.
Nem érted. Nem számít hogy ki kire szavaz. Ez csak előgyakorlat a minelnöki előválasztáshoz. Annyi szavazatot írnak oda, ahová kell, amennyit csak akarnak.
Találtam még John Doe listájáról: Gyurcsik Ádám független, Csabalik Zsuzsanna független, akik az LMP frakciójába ülnének be, Bana Tibor az MMM és egy Vas megyei civil szervezet jelöltje, ő is az LMP frakciójába ülne be.
Ez eddig 7 olyan, aki nem LMP-s, John Doe listájáról. Mindegyiket az ide betett listáról néztem meg.
Akkor ezeket hogy nem vetted észre? Pont a posztod alapján klikkeltem. És csak szúrópróbaszerűen, rögtön találtam 4 nevet, aki nem is LMP-s, a te listádról.
Jut is eszembe, ügyfélkapus regisztráció kellett az online szavazáshoz. Ezt ellenőrizték szépen végig. Hogy aztán az online szavazók megadják, megadják-e erre a felmentést az AHangnak, az az ő dolguk.